Да се оплачем...

• 7 435 341
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 810
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря
Оплаквам се от ексфолиращите чорапи балеа. В неделя ползвах, до сега нищо не се случва. Явно няма и да се случи. А седях цял час, както пише на опаковката. Много разочароващо.

не бързай. ще видиш ефекта.
вярно е, че после ще си като бебе, но като започнат да се обелват като змийска кожа си е направо ...

оооо, от неделя...
не знам. при мен започна след ден-два.

# 51 811
Именно
5 дни е много. Нещо не е наред и явно няма да има ефект. Знам как трябва да стане Simple Smile

# 51 812
  • Варна
Кой се оплакваше от косопад? Освен дерматолог е хубаво да посетиш ендокринолог и гинеколог. Аз и преди съм писала за моя косопад - дерматоложката ме прати на ендокринолог за да изключи проблем с щитовидната и на гинеколог понеже каза, че често косопадът бил индикация за гинекологичен проблем.

А за детските рд, ние за пръв път направихме такъв за шестия рожден ден на дъщерята. Изобщо не сме се изхвърляли, в един детски клуб на познати хора, десетина деца, базово меню, нямаше други посетители. Набесняха се, ядоха каквото ядоха и всеки по живо по здраво вкъщи. Цялата галимация излезе сносна сума и грам не ми пука какво са си помислили другите и дали изобщо са си помислили нещо. Дъщерята беше щастлива и в еуфория. Това ми стига.

# 51 813
Пийкок, хич не им обръщай внимание. Вкаравш се във филм, защото ти в първо дете и още не си разбрала, кои са важните неща. Ако се заговориш с някоя майка на 3 деца, най-вероятно ще разбереш, че РД се отбелязва семейно и скромно.
Изобщо не гледай, какво правят другите деца. Слушай педиатърката. Важното е детето ти да не изостава по нейните критерии. Всяки родител след появата на първото дете си мисли, че точно на него му се е паднало да отглежда гений. Хем умно, хем красиво. Е малко ака, но някак си по-малко от другите посрани бебета. С второто изтрезняват. Като майка на 19 годишна дъщеря мога да ти кажа, че напомпаните деца издишат много бързо.

# 51 814
Нашето дете като цяло се движи добре. Педиатърката е доволна. Аз също го виждам, че прави достатъчно неща за почти 11 месечно момче. Все пак до скоро беше парче месо. Имат големи очаквания и изисквания към тия дечица.  И се амбицирват родителите да отрглеждат маймуни и всичко е за сметка на детето.

# 51 815
Ооо, как се радвам, че около мен никой не празнува бебешки рождени дни. След рождените дни на каката посред лято, когато е борба за гости и каквато и да в организацията, все излиза цифра, хич не ми трябва да се бутам в тематичните бебешки партита. Радвам се за хората, които печелят повече от добре, възползвайки се от хорската лудост.

За първия РД ще забъркам торта лично аз, за да може и бебето да си хапне от нея. Та вид, че няма да има, няма да има, ще видим дали ще я сервирам в чинии или в купички с лъжица.

Оплаквам се, че точно си взех карта за спорт и нещо не прецених. Ще ми заминат сигурно половината тренировки в края на месеца.

# 51 816
Аз винаги правя рожден ден на децата си. 9а мен тези два дни от годината в който са родени са най-сакралните в моя живот. Не мога да разбера хора, които не празнуват рождения ден на детето си. Това си е лично мнение -сега да не се обиди някой. Празнувах и рождения ден на мъжа ми -направих му торта цифри -домашна струваше към 4-5 лв.  продуктите -но беше дизайнерска и събрах над 200 лайка във фейсгруп групата за торти. И на свекървата правих парти за 70-та годишнина. Въобще умирам за рожденни дни и партита. На мнение съм, че като сме безделници да не сме без празници.

# 51 817
O, така е това с рождените дни. Особено при майки с ентусиазъм. Виждала съм какво ли не, вкл. дестинационни рождени дни (ама вие сериозно ли очаквате да си затрия почивния ден с детско парти на майната си?). Хора без работа, това им е приоритет. После обаче някои майки тайничко се оплакват - аз за какво го правих тоя първи рожден ден, детето само рева...така че си свиркай, те до доста късно нямат концепция за рожден ден. Средната ми дъщеря още си мисли, че рожденият й ден е когато тя си реши и около 10-ина пъти годишно.

# 51 818
Хем знам,че няма да помни и миг от тоя ден, хем ми е криво ако не му направя рождения ден. Към момента имам минимална организация, но като ги слушах..и срещу тях да тичам не мога да ги стигна.

# 51 819
Ама събери бабите, ако има лели и чичовци и готово. Аз така съм правила първите рождени дни на голямата. Една торта, малко сладки и това е. Никакви майки с деца, аниматори, клоуни и каквото там правят останалите.

# 51 820
  • Варна
Аз винаги правя рожден ден на децата си. 9а мен тези два дни от годината в който са родени са най-сакралните в моя живот. Не мога да разбера хора, които не празнуват рождения ден на детето си.
Това, че не правя детски РД с 50 човека в клуб не значи, че не отбелязвам рождения ден на детето си. За всяка майка това е важен ден, хайде да не изпадаме в крайности. Аз пък не мога да разбера закон ли има, задължаващ РД да се празнува по определен начин и да излезе минимум 500 лева, за да докажа, че за мен този ден е важен? Първо, не мога да си го позволя, второ - в средата на август просто 90% от приятелите на детето са по почивки и няма кого да поканим и трето - абе откъде накъде някой чужд ще ми казва и определя какво да правя? Всеки, който се меси и дава акъл у лево, освен ако не иска той да организира рождения ден, тогава може и да му позволя Mr. Green

# 51 821
Такова парти детето може да оцени някъде към 4-5 годинки. Преди това има прекалено голям риск да похарчиш две торби пари, а детето да се изплаши, вкисне и наака по средата на купона, както и да има доживотен страх от клоуни.

От друга страна- ако не ръснеш едни две хилки за първи рожден ден, защо си го раждала това дете, съжалявам го с такава майка (съжалявам детето ти е обичайна реплика на майките без работа, отглеждащи някакво феноменално чудо)

# 51 822
Хахаха. Имам приятели, които на настояванията на детето да му купят това или онова му отговарят, че ще му го вземат за РД. Та връща се един ден малкия от ДГ и заявява, че днес Иван от неговата група имал РД и ги подсеща да ходят в магазина и да му купят, онова което са му обещали. Така че РД е много абстрактно понятие. Кой както го чувства.

# 51 823
На Пийкок явно средата й  е...кофти...в момента. Майките са квачки, не заслужават коментар. По-важно е мъжът й малко да се стегне и да внимава с неадекватните си коментари, за да не я натоварва.

# 51 824
Аз съм решила ,че ще е с близки и приятели, не в детски център, с украса, която ще направи мъжът ми, защото се занимава с това, няма да има клоуни,защото детето се разплака онзи ден, когато видя баща си като клоун. Ще си е голям празник, без изхвърляне.

Общи условия

Активация на акаунт