Да се оплачем...

• 7 435 664
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 870
Първите  четири празнувахме вкъщи с купена торта. Петият на детски клуб. Такава радост и тичане. Нито съм се изхвърляла, нито пък съм се запритеснила. Децата си изкараха супер.

# 51 871
  • град-държава
Да де, всички ги празнуваме и не само РД на детето, само че начини много. Сега, ако някой се чувства длъжен и трябва да е като всички и да живее заради тях, да се оправя.

# 51 872
Да, де. Това казвам и аз, че не беше ми хрумвало, че някой би се впечатлил от това как е решил да празнува Х.

# 51 873
  • Куциндрел
Рожденият ден за мен е най-големия празник на човека. Всеки у дома си избира как да го празнува. Другите се съобразяваме с желането му.

# 51 874
Измествам темата с рождените дни с еб@си тъпото оплакване, ама к’вото тако’а😆 Преди няколко дни стар приятел ме намери във Фейсбук, позравихме се, как си, що си и така. От тогава всеки ден ми пише и то по няколко пъти неща от сорта на “Оп”, “Опа”, “Ехо”, “Как е” 😒 Вече мисля да го блокирам.

# 51 875
Оплаквам се, че тъкмо приспах детето и почнаха да пробиват в апартамента под нас... в 14.30... И чукат..

# 51 876
  • Countryside
Оплаквам се, че тъкмо приспах детето и почнаха да пробиват в апартамента под нас... в 14.30... И чукат..
Отиваш и чукаш на вратата на хубостниците, като ти отворят спокойно обяснваш че има наредба от 14:00 до 16:00 да не се вдига шум. Ако обичат да се съобразят. Ако не искат ги заплаши, че ще ги запишеш и ще пуснеш жалба в общината.

# 51 877
  • град-държава
Оплаквам се, че чакам пред кабинет със съмнения за пореден бронхит тази година. 😔

# 51 878
  • София
Верми, ти се разби бе човек. Взимай черен бъз, мед, нещо да си подсилиш организма малко. Бързо да ти минава.

# 51 879
  • София
Измествам темата с рождените дни с еб@си тъпото оплакване, ама к’вото тако’а😆 Преди няколко дни стар приятел ме намери във Фейсбук, позравихме се, как си, що си и така. От тогава всеки ден ми пише и то по няколко пъти неща от сорта на “Оп”, “Опа”, “Ехо”, “Как е” 😒 Вече мисля да го блокирам.

И на мен ми се случи абсолютно същото. Изнамери ме съученик от преди 15 г. и като ме зараспитва някакви лични неща. А как ме намери идея нямам - нямам снимки, фамилията ми е сменена. И аз мисля да го блокирам, че ми пише всеки ден, но аз не отговарям. Не обичам с никой да си пиша.

# 51 880
  • София - Рим и обратно
Оплаквам се от кошмарен цикъл, обилен, ще се удавя в собствените си кървища. И това е с тампон, превръзка и 4 големи витамин С. През половин час съм в тоалетната за смяна. Това е след второто раждане, през цикъл-два.

# 51 881
  • София
Вдигнах и температура. М...а му. Егати и тъпия вирус. Не знам и какво да пия, хем да сваля, хем да не ми дразни корема. Пих въглен, малко се закрепих поне от болките в корема.

# 51 882
  • София - Рим и обратно
Пий въглен през 2-3 часа. Само това помага.

# 51 883
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оплаквам се от кошмарен цикъл, обилен, ще се удавя в собствените си кървища. И това е с тампон, превръзка и 4 големи витамин С. През половин час съм в тоалетната за смяна. Това е след второто раждане, през цикъл-два.
И аз съм така, отвратително е направо. При мен е от мъничка миома. Изписаха ми някакъв сироп, който пих няколко месеца и засега, да чукна на дърво, май понамаляха количествата, но пък може да е някакво съвпадение.

# 51 884
  • София - Рим и обратно

И аз съм така, отвратително е направо. При мен е от мъничка миома. Изписаха ми някакъв сироп, който пих няколко месеца и засега, да чукна на дърво, май понамаляха количествата, но пък може да е някакво съвпадение.
На мен нищо не ми изписват. И аз имах някакъв малък възел, който при последните два прегледа даже вече не се вижда, ама тия потопи пак се появяват. Моята лекарка смята, че са хормонални и да си ги търпя. Само да следя хемоглобина, ако почне да пада, да се обадя да ми направи един кюртаж. Ми не, мерси...
А какъв е сиропът, едва ли ще навреди ако пробвам?

Общи условия

Активация на акаунт