Да се оплачем...

• 7 435 703
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 885
  • София
Оплаквам се, писна ми от проблеми... Човек не може да се зарадва на нещо хубаво - веднага изскача някой проблем, кой от кой по-голям и сериозен.

# 51 886
Забравих си парите в нас , а ме боли адски корема , мечтая си за Но-шпа комфорт ...  ooooh!

# 51 887
Сто страници сте изписали...не мога ги прочета.
Ехо, Ариа....как е хавата....опааа..Joy

# 51 888
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен нищо не ми изписват. И аз имах някакъв малък възел, който при последните два прегледа даже вече не се вижда, ама тия потопи пак се появяват. Моята лекарка смята, че са хормонални и да си ги търпя. Само да следя хемоглобина, ако почне да пада, да се обадя да ми направи един кюртаж. Ми не, мерси...
А какъв е сиропът, едва ли ще навреди ако пробвам?
И на мен гинеколозите нищо не ми изписват, а на двусантиметрова киста да се прави операция ми се вижда абсолютна лудост. Лошото е, че обилният цикъл много ме ограничава - понякога не мога да изляза от къщи и все се налага да се съобразявам.
Сиропа ми го изписа друг лекар, бях отишла за нещо съвсем различно и в разговора стана дума и за това. Билков е, някакъв аюрведа бъркоч. Пиех го сутрин и вечер по 10 мл., разбъркан с малко вода.
http://www.ayurvedabio.com/product/2132/pradarashamaka-sirop-200-ml.html

# 51 889
  • София - Рим и обратно
Много ти благодаря, ще го пробвам. И аз в чудо се виждам в такива дни, не мога да мръдна никъде, ако няма тоалетна в радиус от няколко метра.

# 51 890
Да не ви стряскам, но има миоми, които поради местоположението си не се виждат с вагинален ехограф, а могат да бъдат установени само при мануален преглед.
При мен се оказа точно такава - явно беше от много години, но инкога не се е виждала на ехограф, при нито един преглед, вкл. по време на бремеността.

# 51 891
Нещо са пръскали явно. В последната половин година се измъчиш от кошмарен цикъл, който буквално ме травмира - всеки месец бях като зашеметена за 2-3 дни. Чудех се що така се влача и нищо не ми се прави...докато не се оказа, че бая съм свалила и хемоглобин, и запаси от желязо. Та не е шега работа това. Минах на хормонални хапчета, спрях я проклетията, а бих била най-щастлива, ако до края на живота си нямам вече цикъл - то за какво ми е вече:)

Обаче - следете се, че става много неприятно много бързо. И е кофти, че на доста жени им казват да си търпят. Като не могат да търпят вече - хистеректомия.

# 51 892
  • Куциндрел
Оплаквам се, че в главата ми са само дивотии, да се прибират утре моите, че да влизам в нормалния ритъм на ежедневието ми. Вчера дрънках бири с чужд мъж. Joy Joy Joy Joy Говорихме си за винили.

# 51 893
  • София - Рим и обратно
Офффф... Направо не знам как ще се замъкна до нас.. Изхабих една кутия тампони и пакет превръзки днес. А то и самата гледка допълнително ме психира.
Да не ви стряскам, но има миоми, които поради местоположението си не се виждат с вагинален ехограф, а могат да бъдат установени само при мануален преглед.
При мен се оказа точно такава - явно беше от много години, но инкога не се е виждала на ехограф, при нито един преглед, вкл. по време на бремеността.
Моята всеки път ме мачка и с ръце - отвътре, отвън...

# 51 894
Офффф... Направо не знам как ще се замъкна до нас.. Изхабих една кутия тампони и пакет превръзки днес. А то и самата гледка допълнително ме психира.
За един ден е множко това , което си изхабила.Confused
Всеки път ли е така?

# 51 895
  • Куциндрел
Кажи, че си неразположена и си тръгни по-рано.  Hug Hug Hug

# 51 896
Кафе, колко точно витамин Ц си взела? Не повече от 2 грама на ден и то в най-най краен случай! Може да си скапеш бъбреците иначе.

# 51 897
  • София - Рим и обратно
Кафе, колко точно витамин Ц си взела? Не повече от 2 грама на ден и то в най-най краен случай! Може да си скапеш бъбреците иначе.

Знам го това, не превишавам 4 по 500 мг. Ама тоя път не действа, мамка му.

# 51 898
  • В полите на Пирин планина
Кафе, ужасно звучи.
Скрит текст:
В темата за пре - менопаузата се коментираше ето това лекарство: https://apteka.framar.bg/30007621/%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD … 0%B3-20-om-pharma за такива проблеми, както и Вит. К, но естествено е добре да попиташ лекар за тях.

# 51 899

Знам го това, не превишавам 4 по 500 мг. Ама тоя път не действа, мамка му.

И при мен така.

Общи условия

Активация на акаунт