Да се оплачем...

• 7 436 855
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 900
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много ти благодаря, ще го пробвам. И аз в чудо се виждам в такива дни, не мога да мръдна никъде, ако няма тоалетна в радиус от няколко метра.
Същата работа.  Sad Hug Мен даже ме е страх да спя в тези дни, за да не омажа всичко.  Blush

# 51 901
  • град-държава
Верми, ти се разби бе човек. Взимай черен бъз, мед, нещо да си подсилиш организма малко. Бързо да ти минава.
Ко, не. Астматичен бронхит, то нямаше нужда и от слушалка - свиря на половин метър. Пак АБ и този път почти месец ще пия противоалергични, че от носа ми започва проблема и трите пъти.
Скапана съм и съм толкова уморена, имам нужда от рехабилитация направо. Много ми е тъпо, че сме сами с мъжа ми и просто се моля поне той да удържи фронта, че не знам и той ако започне да прави такива гадости. Аз лично за последните 7-8 години съм боледувала само през тази, обаче как... и веднъж бременна преди 2.5 години. Започвам яко да се плаша.😞🙁

# 51 902
  • София - Рим и обратно
Кафе, ужасно звучи.
Скрит текст:
В темата за пре - менопаузата се коментираше ето това лекарство: https://apteka.framar.bg/30007621/%D0%B4%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%BD … 0%B3-20-om-pharma за такива проблеми, както и Вит. К, но естествено е добре да попиташ лекар за тях.

О, жива да си, познато ми е това лекарство, предишният ми гинеколог ми го е давал! Мерси, че ме подсети.
Рейна, спя на хавлиени кърпи, че да не се чудя кого съм заклала някоя сутрин.

# 51 903
Такива еднократни подложки ползвали ли сте? Поне матрака предпазват.

# 51 904
Аз отидох за друго на преглед днес,а ме зарадваха с порастнала миома колкото тримесечна бременност.
Ми да си живее ,щом толкова и харесва при мен-няма сила която да ме накара да се оперирам повече.
Интересно ,че не ми създава проблеми с цикъла и не ми пречи по никакъв начин.
Оплаквам се,че на третия ден от почти единствената ни почивка децата и мъжът хванаха ентеровирус-едно повръща,две с растройство и хайде обратно вкъщи.
Мразя почивките вече  Twisted Evil

# 51 905
  • София
Верми, ти се разби бе човек. Взимай черен бъз, мед, нещо да си подсилиш организма малко. Бързо да ти минава.
Ко, не. Астматичен бронхит, то нямаше нужда и от слушалка - свиря на половин метър. Пак АБ и този път почти месец ще пия противоалергични, че от носа ми започва проблема и трите пъти.
Скапана съм и съм толкова уморена, имам нужда от рехабилитация направо. Много ми е тъпо, че сме сами с мъжа ми и просто се моля поне той да удържи фронта, че не знам и той ако започне да прави такива гадости. Аз лично за последните 7-8 години съм боледувала само през тази, обаче как... и веднъж бременна преди 2.5 години. Започвам яко да се плаша.😞🙁

Ако имаш как да пробваш "солна стая", моя колежка сподели, че много й е помогнала. От боледуване през седмица миналото лято и зимата, в момента е най-здрава от целия колектив.

# 51 906
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рейна, спя на хавлиени кърпи, че да не се чудя кого съм заклала някоя сутрин.
О, да, и аз си подлагам задължително, но пак ми е нервно.

# 51 907
  • София
Оплаквам се, че два дни в най-топлото излизах навън да върша работа и слънчасах. Не пих достатъчно вода. Не ми е добре. Имам чувството, че главата ми ще се пръсне. Мерих кръвното, нормално.

# 51 908
  • град-държава
Коте, на минерални бани ще отида най-вероятно. Точно го обсъждаме с мъжа ми, че на мен винаги много са ми помагали да съм в добро здравословно състояние, но откакто забременях не съм ходила и той настоява да си вземе почивка за да гледа детето, а аз след тази история да отивам. Те ме пращат на алергични тестове и други консултации след като си изпия лекарствата. Направо не знам. Три бронхита за по-малко от година и лекаря изглеждаше доста сериозен, че трябва да си обърна внимание. Астма имах като гимназистка, но мислех, че това е в миналото.

# 51 909
Vermilion, солни и нали имате близо до вас?

# 51 910
  • град-държава
Има в Бургас, но аз лично съм с малко раздвоено мнение за солните стаи.

# 51 911
Седем дена бях на море с децата. Починах си, всичко наред. А днес съм като пребита. То вярно, че и по задачи търчах, но все пак...
Относно кръвоизливите. Моя колежка беше така. Сложиха й хормонална спирала и се регулира. И хемоглобинът й е наред вече. Но ходи в репродуктивна клиника, а не при нейния си гинеколог.

# 51 912
  • София
Уж само позитиви дават за тези стаи. Не знам, колежката не се е оплаквала повече и е факт, че не боледува вече.
Уморена съм...

# 51 913
Имах предвид лугата? Моето дете като беше по-малко и доста боледуваше и ми бяха казали да ходим там, но аз така и не пробвах. Иначе на солна стая съм го водила и мисля че има добър ефект.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 17:29 от alvelina

# 51 914
Ми да взема и аз да се оплача значи от същото... Доста често почнах да имам кръвоизлив по време на МЦ. Случвало ми се е тъкмо да си сложа тампона и да изляза от тоалетната и да усетя, че веднагически трябва да се върна отново там... Sad Инак обикновено смяната става на 15 - 30 мин и това продължава 4 - 5 часа и след това всичко затихва. Това до някъде ме устройва, защото МЦ минава за 3 дни, инак е по-дълъг като период. Та... Поради тази причина сега не смея да замина уикенда на село при децата, че чакам това нещо от вчера, а то се бави и не знам кога ще ме изненада - дали по време на път или пък там. В къщи си се чувствам най-спокойна в такъв момент.

Общи условия

Активация на акаунт