Да се оплачем...

• 7 407 154
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 4 545
  • София
Утре ми е Държавния изпит, всичко ми е каша в главата, от темите си спомням само откъслечни неща и си давам сметка, че не бих могла да напиша цяла тема. Вече направо ми се повръща от материала и не искам да го чета пак. Криво ми е , защото, ако не го взема пропускам година, а трябваше да завърша преди една.

И си казваш "само да имах още един ден!".  Wink

# 4 546
  • Ямбол
Никог не съм си казвала на изпити, че искам да има още ден. Винаги съм искала да идва денят и да се свършва, че да не го мисля повече.

# 4 547
  • под тепетата
Български пощи - пуснат ми е  обикновен пощенски запис на 15август - още няма и следа от него  #Cussing out  Не могат да го издирят, не могат и да го върнат на подателя  #Crazy

# 4 548
  • софия
Български пощи - пуснат ми е  обикновен пощенски запис на 15август - още няма и следа от него  #Cussing out  Не могат да го издирят, не могат и да го върнат на подателя  #Crazy
Пусни официална жалба. Бързо ще се намери.

# 4 549
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пусни официална жалба. Бързо ще се намери.

+100  Laughing много бързи стават, когато видят дебелия край  Hug

# 4 550
Чакам резултата от ПЕТ-скенера. Дано не са много зле нещата.
Вчера шефката ме пусна отпусна до края на седмицата и днес ме осведоми, че довечера съм на работа  #Cussing out

# 4 551
  • София
Камалия,  Hug. Стискам палци нещата да са по-добри от очакваното.  fingerscrossed

# 4 552
Благодаря ти  Hug

# 4 553
  • под тепетата
Сестра ми е пуснала( тя е подателят)   - миналата седмица  Mr. Green  Още чакаме...Четох и общи условия , и какво ли не! Извод - експерименти с БП повече няма да си правим!

# 4 554
  • софия
Сестра ми е пуснала( тя е подателят)   - миналата седмица  Mr. Green  Още чакаме...Четох и общи условия , и какво ли не! Извод - експерименти с БП повече няма да си правим!
Значи тя трябва да пусне жалбата. Дори и да не се "намерят" (това да не е игла да се загуби), нищо няма да загубите.

# 4 555
  • под тепетата
Точно тя е пуснала жалбата  Laughing  Стигнали са донякъде и после...

# 4 556
Чакам резултата от ПЕТ-скенера. Дано не са много зле нещата.

Стискам палци всичко да е ОК  Peace

Какъв е този ПЕТ- скенер?

# 4 557
Скенер, които освен, че засича всичко до милиметър, може да покаже и "рискови" зони. При обикновения скенер примерно се засичат петна/лезии/, а този може да покаже и какви са- безобидни или злокачествени.
Уж е най-доброто при диагностиката.  Peace

# 4 558
  • София
Чоплих се на едно място, сърбеше ме, мислех си, че е раничка, то се оказа бенка... И сега ме боли като я пипна, чудя се ако не ми мине до няколко дни дали да не отида на дерматолог.
Нито е голяма, нито нищо, само ме боли като разранена пъпка с бенка отгоре.

# 4 559
Пристигна... Местастази в белия дроб и ЛВ. Явно ракът ще победи татко... Sad

Общи условия

Активация на акаунт