Да се оплачем...

• 7 435 978
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 440
а правили оная известна 90 дневна диета?всъщност щом имаш проблем с щитовидната жлеза нямаше ли там някакви неща дето трябваше да се набляга?не помня де можеш да се обърнеш към диетолог обясняваш му че имаш твоя проблем и ще ти направи диета някаква

Е, чакай първо да видя имам ли проблем с жлезата или не?!  Laughing Може да е от друго. На тоя етап аз само правя предположения, че може би е от това.
Скрит текст:
Оная 90 дневната при мен файда няма. Но пък в момента съм на другата, със зелевата супа?! Ама какво от това?!! Rolling Eyes
извинете мислех че си го имаш по принцип  Blush ама не е лошо да видиш какво ти е състоянието особено ако не се чувстваш добре.
Скрит текст:
аз пък съм на "зърнена" диета каквото зърна ям  Mr. Green

# 10 441
  • В един копнеж!
Скрит текст:
а правили оная известна 90 дневна диета?всъщност щом имаш проблем с щитовидната жлеза нямаше ли там някакви неща дето трябваше да се набляга?не помня де можеш да се обърнеш към диетолог обясняваш му че имаш твоя проблем и ще ти направи диета някаква

Е, чакай първо да видя имам ли проблем с жлезата или не?!  Laughing Може да е от друго. На тоя етап аз само правя предположения, че може би е от това.
Скрит текст:
Оная 90 дневната при мен файда няма. Но пък в момента съм на другата, със зелевата супа?! Ама какво от това?!! Rolling Eyes
извинете мислех че си го имаш по принцип  Blush ама не е лошо да видиш какво ти е състоянието особено ако не се чувстваш добре.
Скрит текст:
аз пък съм на "зърнена" диета каквото зърна ям  Mr. Green
Хитро!  Laughing Установено е, че с тази диета, всички сме хепи.

# 10 442
Оплаквам се от поголовното използване на "Й" в думи, където изобщо не му е мястото.

# 10 443
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не смея да се оплача  Blush

Скрит текст:
остават десетина учебни дни.
децата приключват учебната година, а точно сега ще ме изпратят в командировка. Tired
бащата е по-лежерен и не вярвам много да се трогнат за изходящите тестове  Confused

# 10 444
И аз я разбирам, не може ли да бъде настанен в дом за специални грижи?
Сложно е - няма места. Трябва да умрат 10 - 15 старци за да му дойде реда.
"Спонсориране" не се приема от всеки, страх ги е.
И проблема с негативното отношение като цяло към старческите домове.
Настаняване в дом, било и със специални грижи, на болен човек, е равносилно на бягане от отговорност и меко казано, захвърляне на боклука.
Имам наблюдения и преки и косвени на отношението към тези хора. За сравнително здравите, подвижни хора, може би това е по добре. Когато посетих една такава позната си помислих, колко по добре ѝ е тук. Сама в стая, подредено, чисто, уютно, но за болните .........и отношението към тях не ми се говори.

# 10 445
  • София
Щерката е болна. Вчера вечерта се върнахме от Рила и минахме да я вземем от майка ми. Още в колата се разсополи, а през нощта кашля като магаре. Чудя се, дали ако я бяхме взели с нас в планината, нямаше да й се размине боледуването  Rolling Eyes

И да се похваля: стопанинът на хотела в Мала Църква, където бяхме отседнали, на изпроводяк ни каза, че е впечатлен колко тихо и добре възпитано е кучето ни. Сигурно ще ми се смеете, но се почувствах много горда с Лора  Heart Eyes

# 10 446
И аз я разбирам, не може ли да бъде настанен в дом за специални грижи?
Сложно е - няма места. Трябва да умрат 10 - 15 старци за да му дойде реда.
"Спонсориране" не се приема от всеки, страх ги е.
И проблема с негативното отношение като цяло към старческите домове.
Настаняване в дом, било и със специални грижи, на болен човек, е равносилно на бягане от отговорност и меко казано, захвърляне на боклука.
Имам наблюдения и преки и косвени на отношението към тези хора. За сравнително здравите, подвижни хора, може би това е по добре. Когато посетих една такава позната си помислих, колко по добре ѝ е тук. Сама в стая, подредено, чисто, уютно, но за болните .........и отношението към тях не ми се говори.

Като гледам около нас колко щастливи старци има " захвърлени на боклука" май го предпочитам пред това да се "обеся на вратовете на децата" и да им създавам неудобства в продължение на години.....

# 10 447
  • UK
 Оплаквам се, че бебето през ноща се буди на всеки два часа. През деня се опитвам да спя с нея,  но не успявам да заспя,  лежа стискам очите по час,  два без успех. Много съм изморена.
 Говорих по телефона с майка ми,  някакъв стомашен вирус я мъчи цяла седмица звучеше много отпаднала. Мъчно ми е че е толкова далече и е сама. Толкова ми се иска да си отида в БГ,  а паспорта на бебето ще е готов чак след два месеца.

# 10 448
Явно много зависи от домовете  Peace Аз също съм чувала от познати, че са много доволни, страхотно отношение, чистота, лекари на разположение. Хората общуват, чувстват се спокойни....Явно така ни е втълпено, да се чувстваме виновни да си "изхвърлим боклука".
И аз като Кристин бих предпочела това за себе си, отколкото да се пречкам вегетирайки.  А ако имах такъв човек вкъщи би ме било страх да оставя децата си сами с него, честно  Confused Разбира се отстрани е лесно да се дава акъл

# 10 449
  • Burgas, Bulgaria
Тъй - туриха ми хапче за контракции .След два часа да изпия 2 бусколизина и 2 но-шпа .Изписаха ми и Панцеф .
Още кървя. 13 ден след абразиото .Доктора каза , че е леко  смутен ,но аз да не се притеснявам .На 5-ти иска да ме види .Ако има нещо да му звъня .
Казах на шефката , че до края на седмицата съм аут .
Оплаквам се - главата ме боли .

# 10 450
Напълно съм съгласна с постовете на Антигона и Лиляна. Не е морално да се плюе така по болен човек. Напълно разбирам колко е трудна грижата за хора с това заболяване, но подобни постове са абсолютна проява на лош вкус, а и предишни постове са били такива.

Има варианти за осигуряване на помощ в подобни случаи, но никой от тях явно не устройва семейството. Ако мой партньор има подобно отношение към някой от родителите ми не би ми бил партньор за дълго.

Мисля, че бях писала на потребителката да се поинтересува за заболяването и, че няма да става по-добре, а напротив и след като те не могат да се грижат за него е редно да осигурят адекватна помощ.

Искам да се оплача, че съм изморена, а тепърва трябва да простирам и готвя.

# 10 451
Скрит текст:
Тъй - туриха ми хапче за контракции .След два часа да изпия 2 бусколизина и 2 но-шпа .Изписаха ми и Панцеф .
Още кървя. 13 ден след абразиото .Доктора каза , че е леко  смутен ,но аз да не се притеснявам .На 5-ти иска да ме види .Ако има нещо да му звъня .
Скрит текст:

аз бих сменила доктора  Blush 13 дена са много  Blush

# 10 452
Вчера изкарахме целия ден вкъщи с три броя деца, аз и майка им на другите две. Имах чувството че готвя за армия. ooooh! Тийнейджърката излапа четири чинии със спагети, преди тях- две купи макарони за закуска. ooooh! Къщата е ад- реве ми се, като след погром е.
С много хора се скарах, тъпото ребро продължава да ме боли, и за капак от руса се боядисах черна. Нарочно, още повече ми се реве. Crossing Arms

За домовете- аз съм за. Имам в родното си градче такъв, щастливи изглеждат обитателите. Чака се дълго за място, да.

# 10 453
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Скрит текст:

аз бих сменила доктора  Blush 13 дена са много  Blush

Смених го , тоя  е  завеждащ АГ ...

# 10 454
мадам тиква,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт