Да се оплачем...

• 7 435 781
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 530
Когато поживеете заедно и вече е минал розовия период.
И за мене - когато съм преценила, че сама, с моя доход мога да си го гледам прилично.

# 10 531
Аз пък го виждам по друг начин. *Дава* му децата като вариант да престане да я спъва, т.е. не иска нищо от него само да я остави на мира. Обаче знае, че той не ги ще - децата.
Не знам дали обясних правилно.
Преди години и аз предложих на БНД да му *дам* детето. Много се напъваше, че ще ми го вземе. Като му казах - Ок. събирам му нещата и ти го водя веднага - даде назад. Детето имало нужда от майка, той не можел да ми причини това, обичал ме бил.  Laughing
Та това май е варианта и при нея. *Даваме* си децата смело, ама само когато сме убедени че не ги искат.

# 10 532
Пишат го ,но ако новия признае детето, а законния съпруг не оспорва, няма проблем. А кой луд ще иска чуждо дете?
Въпросът с род.права е фиктивен при нас, за това казвам,че е дълга широка.
След колко време е нормално да се ражда дете?

Ако нямате развод с влязло в сила решение, новият не може да припознае детето по никакъв начин. Само съпругът ти може да оспори, че не е баща на роденото от теб дете.  Peace

# 10 533
Дори и така не си давам детето. Ако трябва развод няма да има, но това не бих го направила.

# 10 534
  • На топло
Някои хора как си усложняват живота за едното е....  ooooh!
На първо място са моите деца, няма сила която да ме накара
да хукна след едни мъж, да раждам, да пърхам, докато не знам и не съм сигурна, че всичко ще е наред с децата ми....
Потресена съм ( не от конкретния случай) а по принцип има няколко примери, как някои жени съвсем се смахнаха и са готови
да си размятат децата насам и натам, само за да освободят място за новата Любов  ooooh!

# 10 535
И аз така мисля, но явно не ме е трясвала чак такава голяма любов  Crazy Имам доста примери пред очите си обаче за такива майки, така че нищо няма да ме учуди. Една такава не си гледаше детето, но бащата и плащаше издръжка, за да не ги тормози

# 10 536
И аз така мисля, но явно не ме е трясвала чак такава голяма любов  
Голяма, голяма, колко да е голяма? Колкото да си зареже децата, за да ражда нови на новата ЛИБОФФФ. Sick

# 10 537
Не знаем какъв е случая, не мога да коментирам, ама не ми се вярва да си зареже децата. Ако знаехме какво мисли новия, картинката щеше да е по- ясна

# 10 538
  • София
Ние не сме важни. Но добре е кандидат новата мама да знае и да си прави сметката.
Че да не я четем после като анонимна в Семейни отношения.

# 10 539
Не знаем какъв е случая, не мога да коментирам, ама не ми се вярва да си зареже децата. Ако знаехме какво мисли новия, картинката щеше да е по- ясна
Права си. Постът ѝ прозвуча гадно, но може да е в резултат на липсата на контекст.

# 10 540
  • sf
С баща им не живеем заедно отдавна, малкия е при мен, голямата ще учи в чужбина. На кой се водят децата е само проформа. Новият не е причина за раздялата ни с бащата, познаваме се след това. Дали ще имам други деца не мога да кажа категорично. Децата няма да си зарежа,за да правя ново семейство.

# 10 541
  • София
защо не ти дава развод, donsita?
ревност към новия ти живот?

# 10 542
Така звучи по- нормално  Peace

# 10 543
 Оплаквам се,че току що ми хрумна да подарим роклята от бала на дъщеря ми -ама май е късно и ме е яд , че съм такава патка заспала .

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 20:42 от Анонимен

# 10 544
  • sf
защо не ти дава развод, donsita?
ревност към новия ти живот?
Да. И не може да приеме,че посмях да се изнеса, щото "той можело да има любовници,но винаги се прибирал при мен".
Абе дълга и широка...

Общи условия

Активация на акаунт