Да се оплачем...

• 7 435 978
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 10 635
Хай, хапни черен  Wink

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 17:26 от Pали

# 10 636
  • Burgas, Bulgaria
Аз не съм я губила ,но за секунди се разсеях преди да пусна пералнята  и една капсула Ариел се озова в устата и .После провивки стомашни  ,чудо-отново сама  .И най-ужасната реакция от мъжа ми - Ще те убия ,добре ,че не съм там ,къде бля?
 Тъй ,че чувството на ужасна майка ми е познато , доста .И звучи тъпо,но е факт ,че такива неща се случват ...
Прегръщам Ви ,момичета ! Благодаря за подкрепата която ми оказвате .Добре ,че сте Вие !Наистина единствено тук се чувствам спокойно и добре :* !
Моля да ме извините ,че не съм по темата ...

# 10 637
  • София
Тикве, дръж се, с тебе сме!

Аз "бебето беглец" колко пъти съм го губила! На едни избори баща му го беше изпуснал от поглед и аз какви ли не неща си помислих, докато го намерим.

Аз почти няма от какво да се оплаквам, освен че съм много уморена от чистене, но пък се сещате защо чистя основно...

# 10 638
Оплаквам се, че съм легнала в 5 и станах в 8  Crazy
Свекърва ми се обади, че иска да дойде да ни види, нямаше как, казах й да заповяда. Тя дойде с щерка си и то точно, когато детето заспа. Чаках този момент с нетърпение от сутринта за да мога да се опъна и аз. Половин час след това се обади и голямото дете на ММ, че идва. А мъжа ми излезе по работа. Свекърва ми и внук й не спират да спорят, защото той е пубер, а тя черна станция. Главата ми гърми.
Имах една супа и една порция пиле с ориз за вечеря и си правех сметка това да е вечерята за детето и мъжлет, но свекито не спря да кара дъщеря си да яде Laughing В момента отваря гардеробите, търси някаква жилетка  newsm78  smile3518
Оххх, много искам да си ходят всички, главата ми буквално ще се пръсне Rolling Eyes

# 10 639
  • ...на безопасно
Свекърва ти рови в гардероба? В твоя?
Оставила ли е нещо там?

Детето е на венозен антибиотик. От преди Великден история с продължение...

# 10 640
Оплаквам се, че точно когато дойдат пари от някъде, така и отлитат на някъде Simple Smile
Май бях споменала, че се фраснахме с колата и ремонта ще е скъп. Е, днес взе колата 1000 евро, сърцето ме заболя, той ухилен до уши! Знам, че е малкият дявол, но ми е тъпо като хвърлени на вятъра ги чувствам!

# 10 641

Май бях споменала, че се фраснахме с колата и ремонта ще е скъп.

И при нас се случи същото преди месец. Сега има дилема да се прави ли или да се хвърля. Повредата е само по фасона нищо сериозно, ама ремонта тука е скъп, а колата евтина. Не ми е за парите, страх ме е. Видях, че такива неща стават не само от невнимание и неопитност.
Оплаквам се - страх ме е. Мъжът ми шофира много, синът ми след броени месеци също ще започне да шофира.

# 10 642
Напоследък и аз имам много страхове за мъж и деца, когато шофира най-вече. Малкият пък се задави наскоро брутално, помислих, че ще го изтървем и сега ми е голям страх, малката и тя често се дави и сърцето ми слиза в петите. Не искам живот в страхове, трябва да се справя някак.

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 20:42 от Zoι

# 10 643
Оплаквам се, че днес ми изскочи мотористче, което караше изправено.  Shocked Толкова ли не може да се келешат извън града... На 2 пъти вече ми минават на жълто и ме засичат...

# 10 644
  • на Мелмак
На мен пък ми изкачаха наперени старчета, които вместо да си гледат знаците, напр.Стоп, си перят с 30 и ....Имах идентични ситуации, малко инфарктни, с възрастни водачи тази седмица

# 10 645
  • София
Аз поподам на смели пешеходци, които пресичат огромни булеварди без знаци за пресичане.
Знам, че пешеходците са с предимство, но не мога да разбера, как има толкова смели баби, дядовци, майки с деца, които пресичат опасно. Просто тръгват да пресичат, нито се оглеждат ,какво искат да докажат?
Най са ми приятни, тези които излизат без предимство,  правят нарушения и дори не се оглеждат.
Миналия месец се движа с 50км.и изведнъж един ме засича, дори не погледна дали има кола. 

# 10 646
Пенсионерите са като коне с капаци. И на червено пресичат. А майка с количка е минавала зад колата, когато съм на голям наклон и ще се включвам в главна улица- ако оттърва колата ще й помета количката.... Sick Sick Sick

# 10 647
Прибирам се от разходка с детето и виждам мила, млада жена да говори на около 11 - 12 годишно момиченце:
"Аниии, как си, слънце?". Анито държи торба с хляб и още нещо, и казва на жената, че е ходила до магазина. И следващото ме подразни:
"Защо те праща на магазина тази твойта майка? Много е лоша тя! Кажи й сама да си пазарува. Защо праща теб, аааа?!".

#Crazy Е бива ли такова нещо?  

# 10 648
  • София
Е, нещо като в нашата градина.
Едната учителка е тежко болна /моля се да се оправи!!! / и учителките казали на децата.
"Трябва да събираме парички за г-жа *****,защото е болна заради вас"

# 10 649
  • София
Е, нещо като в нашата градина.
Едната учителка е тежко болна /моля се да се оправи!!! / и учителките казали на децата.
"Трябва да събираме парички за г-жа *****,защото е болна заради вас"

да, бе. това е за докладване Shocked

Общи условия

Активация на акаунт