Да се оплачем...

• 7 442 935
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 715
заради желанието на свеки да й се молим на колене да погледа децата за ден-два или за вечер, сега не искат да стъпят при нея.

Абсолютно  Peace Чак ми е странно, че едната се сърди, че другата гледала повече, бре чудо  Shocked.
Гледали са ги моите, не отричам, но само когато се налага, ей така да им се порадват- не. Малката сега е абсолютно същата, и да и се молят вече тя не ще да остане.
Не работят ли бабите? За мен поне това е било определящо- коя кога може, колко е малко детето?

# 11 716
Оплаквам се,че ме скъсаха на шофьорския изпит Sad
Ще го вземеш следващия път, не се нервирай!

# 11 717

Както вече казах, той смята, че имат основания да се сърдят.  Rolling Eyes

Само, че като ми го скрои тоя номер, аз имах как да реагирам и тя остана с пръст в устата.
Най-много ме дразни, че не ми каже какво иска/мисли/въобразява си като човек, ами се фръцва да се сърди и го коментира само с мъжа ми зад гърба ми, което тотално ме лишава от "право на отговор". То и заради това той смята, че те имат право - защото винаги пърованачално чува само тяхната версия.
  В случая има вина мъжа ти , че оставя майка си да го манипулира така.
  Какво иска ли - ами да покаже надмощие , че той е зад нея и винаги ще си я слуша.
  Поговори с мъжа си - инак цял живот ще си свидетел на подобни сценарии.

# 11 718

Знам..Аз по принцип изобщо не съм от притеснителните,обаче днес какво ми стана.. Не съм спала цяла нощ,пулса ми варираше 95-105,направо ад.. Още не мога да се успокоя. Дано го взема следващия път. Hug

# 11 719
Съседка ме помоли да поливам цветята й. Първата помолена преди мен си дала самоотвод. Тези дни ще ми ги донесе. Аз съм пишман цветарка, но просто толкова любезно ме помоли жената, а аз толкова искрено се зарадвах че някой ще ми повери скъпото си. #Cussing out
Винаги си патя от емоциите. Дано не са някои скъпи, ама май не били. В краен случай- купувам и садя. ooooh!

Отделно, малкия реве от две вечери че не го избират за дежурен в групата на градината, и там совалки правя- да слага салфетките за закуската и обяда.

То е смешно, но всеки с проблемите си.

Баба ми след операцията пак е приета в болница, зле са нещата, но имам добро предчувствие.

# 11 720

Знам..Аз по принцип изобщо не съм от притеснителните,обаче днес какво ми стана.. Не съм спала цяла нощ,пулса ми варираше 95-105,направо ад.. Още не мога да се успокоя. Дано го взема следващия път. Hug

Ако знаеш колко ми е познато това Hug. И аз така се стресирах и то не само първия, ами и втория път Blush. Взех го на третия път и то при инструктора, който ме скъса първия път Mr. Green. Кураж, дълбоко дишане и ще успееш Hug

# 11 721
Изпита по кормуване от кой се провежда? Инструктора до колкото зная само присъства.

# 11 722
Да се оплача, по този повод, че имам книжка, а не шофирам. А ми е много необходимо. Като взех книжка имахме един джип, който се караше като трактор и хич не ми беше комфортен за учене. После пък забременях, детето, сега второто. Дано имам време това лято да взема малко допълнителни часове, че всичко съм забравила  Tired .

# 11 723
Забравих да се оплача от една колежка. Мила жена, която обаче е много приказлива. В службата почти не се засичаме, но пътуваме заедно с автобуса и тя сяда до мен, и почва да ми бърбори Sad Опитвам да отговарям кратко, да личи, че не ми се говори и слуша, но тя е толкова бъбрива! Преди си имаше дружка - приказливка, но докато бях в майчинство напуснала. Аз обичам докато пътувам да гледам през прозореца, да слушам радио и да не говоря. И какво да правя? Не ми се ще да й казвам хич да не сяда до мен, защото може да я обидя.

# 11 724
Свежина, зашо не опиташ със слушалки в ушите? Кажи ѝ, че учиш чужд език и слушаш активно (примерно).

# 11 725
  • София
То в конкретния случай няма как да не позволявам. Свекърва ми трябваше да гледа малката, а ние да тримата да пътуваме. Тя се съгласи. Купихме билети и сега тя казва, че няма да й е удобно да я гледа.
Историята е дълга и не е само в тези три факта, които ви казвам. Няма какво да я разисквам, просто всяка година намират за какво да се разсърдят и все са някакви абсолютно изсмукани от пръстите неща.  Outta Joint Tired Confused
Гледам повечето се оплаквате, че свекървите ви правят такива номера; при нас е майка ми  Tired Моята свекърва е много точна, но за съжаление живее в друг град и не можем да разчитаме на нея, а и детето не я обича особено.

Майка ми обаче, която е от 10 години вече пенсионер-рентиер, с прекрасни доходи и много свободно време, ни прави на луди всеки втори път преди да вземе детето. Никога не знам, до последния момент, дали ще мога да разчитам на нея или не, а най-дразнещото е, че нонстоп си мени мнението. Веднъж казва, че иска да я взима всеки втори уикенд, че даже й било малко, след има-няма 2 дни най-неочаквано ни заявява, че тва нашето дете трябва само ние да си го гледаме и повече от един път месечно за по час нямала възможност да го взима. Пълна шизофрения и липса на ясна, точна политика относно гледането на единственото й внуче.

Мъжът ми ужасно се дразни, но заради мен се въздържа да коментира. Аз съм устата и пряма, обяснявам, говоря, споря - файдата е никаква. Вдигнала съм ръце и толкоз. Изобщо нещо й стана на тази жена, беше супер точна навремето, но откакто мина 60-те, адски много се промени.

# 11 726

Ако знаеш колко ми е познато това Hug. И аз така се стресирах и то не само първия, ами и втория път Blush. Взех го на третия път и то при инструктора, който ме скъса първия път Mr. Green. Кураж, дълбоко дишане и ще успееш Hug
То че ще успея ясно..ама от кой път,не се знае. Grinning Hug

# 11 727
  • I want it all and I want it now.
Изобщо не бих отменила пътуване заради това че някой ще се сърди. Wink Живота е твърде кратък за да се занимавам с прищявките на околните.  Laughing
Остави бебето на майка ти и заминавайте.

Бих излизала 15мин. по рано и така ще хващаш друг рейс и няма да ти се налага да пътуваш с колежката ти.

# 11 728
Моята свекърва още преди да родя ми каза:който има деца да си ги гледа, аз моите внуци съм си ги отгледала. (става въпрос, че е помагала в отглеждането на децата на дъщеря си). Никога не е гледала нито веднъж внука си и най-вероятно няма и да го гледа. Още ми се стъжнява понякога,  но не се оставям на емоциите. М_йната й.

# 11 729
  • Варна/Лондон
Да се оплача, по този повод, че имам книжка, а не шофирам. А ми е много необходимо. Като взех книжка имахме един джип, който се караше като трактор и хич не ми беше комфортен за учене. После пък забременях, детето, сега второто. Дано имам време това лято да взема малко допълнителни часове, че всичко съм забравила  Tired .

И аз така, много ми е мъка. В Бг изкарах книжка от първия път, листовки без грешка и тамън се бях окопитила да карам, дойдохме тук. Ами въобще не виждам как мога да карам в Лондон, голям стрес ми е. Даже и детето водя пеша на училище, а колата седи спряна пред нас. Училището е на около 1 миля, и вместо да я возя като нормалните родители, аз и в дъжд и пек пеша. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт