Да се оплачем...

• 7 442 873
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 11 820
Той добре ще рита майка си и баща си, но в един момент ще посяга на жена си и децата си.
Понеже имам същият пример пред очите си. Баща алкохолик. Бие майката, чупи челюст на сина си. Последствията- нито сина, нито дъщерята успяват да създадат някакви читави семейства. Синът побойник, бие всичко наред, щерката на успокоителни. Личният пример е наистина много важен.

# 11 821
  • ГО
оплаквам се от това,че детето има остатъчни хрипове,а не кашля...и нямам идея как да го стимулирам,за даа изкара тия секрети. Tired
Дай му Флавамед, ще го стимулира да кашля.

# 11 822
Оплаквам се, че МП в последно време хърка наистина много... аз спя като пън и по принцип не ми пречи, но докато заспя е голям проблем, защото аз спя на пълна тишина и всеки звук ми пречи, то човекът не хърка супер силно, като знам какви лоши случаи има, ама пак ми пречи.... 1 час заспиване правя... Sad а съм толкова уморена в последно време Sad

# 11 823
  • В един копнеж!
Оплаквам се, че МП в последно време хърка наистина много... аз спя като пън и по принцип не ми пречи, но докато заспя е голям проблем, защото аз спя на пълна тишина и всеки звук ми пречи, то човекът не хърка супер силно, като знам какви лоши случаи има, ама пак ми пречи.... 1 час заспиване правя... Sad а съм толкова уморена в последно време Sad
Купи си антифони. Помагат точно за този един час,който го мъчиш.

# 11 824
  • На топло
Оплаквам се, че МП в последно време хърка наистина много...
Не знам как е в България, в чужбина има специални изследвания, които определят причината за хъркане. Може да е нещо малко, може и да е нещо много опасно - апне, спиране на притокът на въздух. Тук са безплатни.

# 11 825
Хроничен синозит  Tired

# 11 826
  • София
Дари, ако е така както пишат, че за едни пари стоиш и търпиш, поне го прави с достойнство.  Детето гледа, попива. И аз като малка ставах свидетел на множество пиянски свади, не знам дали знаеш как "хубаво" ,се отразява на дете.
Детето да бъде родител. Да успокоява единия пиян, и после другия пиян...
Застани поне като онези жени, които си казват, аз съм безработна, бнд ме издържа, а аз си гледам детето.
Не знам кой кого предизвиква във вашето семейство,  но се разбери с бащата , говорете,  и давайте пример на сина ви.
Не съм аз тази,която да те съди и няма и да го правя.
Не това е начина .

# 11 827
  • Sofia
какво е БНД Rolling Eyes

# 11 828
  • Ямбол
Само преди няколко поста има отговор на същия въпрос, а именно - Бащата На Детето.

# 11 829

Бащата на детето.

Оплаквам се че умирам за сън, днес се скапах та чак ми прилоша в седнало положение преди малко  Confused Оплаквам се също че ми е адски сдухано и тъжно, гадно и нещо нямам никакво настроение за почти нищо, предполагам от умора но все пак...

# 11 830
Оплаквам се че умирам за сън, днес се скапах та чак ми прилоша в седнало положение преди малко  Confused Оплаквам се също че ми е адски сдухано и тъжно, гадно и нещо нямам никакво настроение за почти нищо, предполагам от умора но все пак...
Присъединявам се. Горе долу съм на същото дередже. И се чудя що не лягам, а се блещя тука.

# 11 831
Дари, хубави съвети получаваш. Ще е добре да се съобразиш с тях. Трябва да си силна заради детето си, заради себе си. Това е твоят път на себеизрастване. Разведете се, ако така не може да живеете заедно. Изкарай си задължително медицинско от съдебен лекар - с него ще докажеш категорично пред съда тормоза и ако е лека телесна повреда може да го осъдиш и до 2000 лв, като поискаш той да не се доближава до вас завинаги или поне до края на развода като му наложат ограничителна заповед. Да,  ще се опита да те изкара луда, алкохоличка, наркоманка, развратна и прочее... Но, ти бъди силна и не му отговаряй на обидите, защото така доказваш,  че и ти създаваш неблагоприятна среда за отглеждане на детето и може от закрила на детето да ви го вземат, докато трае всичко. И забрави за алкохол и прочее, потърси помощ от родителите си, намери си работа, организирай си живота първо без да има мъже в него, а след това гледай мъжете. Войнът и сам е войн. Бори се с живота за себе си и детето си.  Hug

Оплаквам се, че се боря за нещо, което е безнадеждно, но все пак трябва да не се отказвам и да запазя дух, въпреки че знам, че шансовете са по-малки и от минималните...   Sick

# 11 832
Дари, хубави съвети получаваш. Ще е добре да се съобразиш с тях. Трябва да си силна заради детето си, заради себе си. Това е твоят път на себеизрастване. Разведете се, ако така не може да живеете заедно. Изкарай си задължително медицинско от съдебен лекар - с него ще докажеш категорично пред съда тормоза и ако е лека телесна повреда може да го осъдиш и до 2000 лв, като поискаш той да не се доближава до вас завинаги или поне до края на развода като му наложат ограничителна заповед. Да,  ще се опита да те изкара луда, алкохоличка, наркоманка, развратна и прочее... Но, ти бъди силна и не му отговаряй на обидите, защото така доказваш,  че и ти създаваш неблагоприятна среда за отглеждане на детето и може от закрила на детето да ви го вземат, докато трае всичко. И забрави за алкохол и прочее, потърси помощ от родителите си, намери си работа, организирай си живота първо без да има мъже в него, а след това гледай мъжете. Войнът и сам е войн. Бори се с живота за себе си и детето си.  Hug

Оплаквам се, че се боря за нещо, което е безнадеждно, но все пак трябва да не се отказвам и да запазя дух, въпреки че знам, че шансовете са по-малки и от минималните...   Sick

Ей така като изплеска някой такива щуротии се чудя скучно ли му е или...? Joy Нищо от това което си написала не е валидно при Дари*  Crazy

# 11 833
 Joy На това, за мъжете най-много се смях.

# 11 834
Joy На това, за мъжете най-много се смях.

И аз  Joy Никъде не е споменала Дари* за мъже ама.... дошла й е музата на съфорумката и е решила да ги включи Joy

Общи условия

Активация на акаунт