Да се оплачем...

• 7 443 525
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 11 850
И аз така. Даже ги игнорирах. Не ми се слушаше само за млека памперси и пюрета..... Сега ми се иска да е социален и той си е. Не прилича на мен в това отношение. Дискомфорт не си причинявам с излишни срещи с други майки.

# 11 851
Мен пък ме е страх, че нашият е много, прекалено социален. Прегръща децата на площадката, усмихва се на непознати и им праща целувки... Ние с мъжа ми сме доста затворени хора и ми се ще детето да стане като нас. Разбира се, искам да има добри познати, да контактува с групата/класа. Но по-кротко.

Уинд, детето ти по-добре ще си играе без беладжиите! Ще си намери други приятелчета!

# 11 852
Един асистент от университета не спира да ме кани да излизаме,не знам вече как да му отбивам атаките.
Все между шамарите се навирам.Tired

# 11 853
Един асистент от университета не спира да ме кани да излизаме,не знам вече как да му отбивам атаките.
Все между шамарите се навирам.Tired

Мисли и за заверките  Joy Joy Joy (ако има такива още де )

# 11 854
  • София
Надявам се да не те гледаме по "Господари на ефира" / без лоши чувства /

# 11 855
Има заверки,но всичко е фиктивно.Оф,честно не съм си мислила ,че може нещо такова да ми се случи.Не знам да се смея ли,да плача ли.

# 11 856
Има заверки,но всичко е фиктивно.Оф,честно не съм си мислила ,че може нещо такова да ми се случи.Не знам да се смея ли,да плача ли.

Нахален ли е?

# 11 857
Да.Колко пъти се опитах да обясня,че няма да стане работата,но уви... ooooh!

# 11 858
Да.Колко пъти се опитах да обясня,че няма да стане работата,но уви... ooooh!

Кофти.... Зависима ли си много от него? Боклуци.... не вдяват, че може да им отровиш живота сериозно.

# 11 859
  • Бургас
Кажи му,че нямаш време за срещи,защото ще се явяваш на кастинг за адреналинка в Господарите.Ако и от този намек не вдене....

# 11 860
Кажи му,че нямаш време за срещи,защото ще се явяваш на кастинг за адреналинка в Господарите.Ако и от този намек не вдене....

Славе, това е в десетката  Joy Joy Joy

# 11 861

Славе, това е в десетката  Joy Joy Joy
И на мен ми хареса newsm10. Оплаквам се, че днес поспах два - три часа, и сега сън не ме хваща. Пък утре съм на бач. Добре, че работното време си го определям аз, може и на обяд да ида

# 11 862
  • Пловдив
оплаквам се от това,че детето има остатъчни хрипове,а не кашля...и нямам идея как да го стимулирам,за даа изкара тия секрети. Tired
Дай му Флавамед, ще го стимулира да кашля.
Мукосолван давах,нищо!

# 11 863
оплаквам се от това,че детето има остатъчни хрипове,а не кашля...и нямам идея как да го стимулирам,за даа изкара тия секрети. Tired
Мукосолван давах,нищо!
Флудитек действа много добре за отхрачване, макар че най-добре е да направиш консултация с лекар.

# 11 864
  • София-Младост
Мукосолван давах,нищо!
Флудитек действа много добре за отхрачване, макар че най-добре е да направиш консултация с лекар.
Черна ряпа с мед отхрачва много успешно...само дето не знам дали се намира ряпа по това време.

Общи условия

Активация на акаунт