Да се оплачем...

• 7 441 169
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 11 940
Главата ми ще се пръсне, а обещах на мъжа ми да излезем на вечеря. Искам да затворя всички прозорци, да спусна пердетата и да не стана от леглото. Непоносимо време е навън, отвратителна лепкава жега.

# 11 941
  • Burgas, Bulgaria
Къде греша? Защо не мога да се преборя с моя мъж .Обича ме ,АЗ го обичам , но това не ми стига .Днес се опитах ДА му кажа , колко съм обидена от последните събития в които ме остави абсолютно сама . Изморих  се,  искам да съм жена .Казах му , че това е последния път в който моята душа умира и съм сама .... не мога .... не искам така.
Толкова свобода и неангажираност  му дадох и сега .... си сърбам попарата ....
Не правете така ! Бъдете ЖЕНИ !

# 11 942
Мадам Тиква Hug
Не знам какво да кажа, знам че много ти се е насъбрало.

# 11 943
  • Cyberspace
Мадам Тиква  Hug Нищо няма да казвам, просто не знам какво ти да кажа, за да те окуража и да се почувстваш по-добре...

Така се ядосах! Пак блуза и панталонки, омацани в лютеница, която каквото и да я правя - не се пере  #Cussing out казах им да не се чувстват длъжни да го тъпчат, когато има лютеница, защото той я мрази, повдига му се само като я види... Ама той щял да прояде  Tired
Чисто нова, мнгого хубава тениска и много готино панталонче ще заминат за парцали за пореден път  Close

# 11 944
Пръсни с обезмаслител. Аз така от бял диван кръв успях да изкарам и стана като ново.
Кой дава на детето тия лютеници?

# 11 945
  • на Мелмак
Мадам Тиква  Hug Нищо няма да казвам, просто не знам какво ти да кажа, за да те окуража и да се почувстваш по-добре...

Така се ядосах! Пак блуза и панталонки, омацани в лютеница, която каквото и да я правя - не се пере  #Cussing out казах им да не се чувстват длъжни да го тъпчат, когато има лютеница, защото той я мрази, повдига му се само като я види... Ама той щял да прояде  Tired
Чисто нова, мнгого хубава тениска и много готино панталонче ще заминат за парцали за пореден път  Close
Уфффф, това ми е любимото ooooh!
Затова децата не искат при свеки

# 11 946
  • Cyberspace
В градината  Tired
Разбирам ги, дават като алтернатива на тези, които отказват да ядат другите неща, а той отказва често, но да му дадат една гола филийка хляб, ще си я изяде с удоволствие...
Само обезмаслител не съм слагала - вениш за бяло, сапун за петна и спот... Отивам да ги офъщя и с обезмаслител  Joy

# 11 947
  • ...на безопасно
БНД нещо много се е активирал напоследък.
Един такъв -мил, бял, добър и кротък. А аз не мога да го дишам... Tired
Хич не ги харесвам аз тия постановки .
Изречения разни за събиране пуска. Като си спомня какво и как беше и получавам панически атаки. Sad

# 11 948
  • София
Ако не стане с обезмаслителя - пробвай с прост Тест гел. Натъркай петното, да поседи малко и го изпери на ръка.
В градината го пращай с най-евтините, прежалени дрешки, за да не се ядосваш. Говори с учителките да му дават само  ненамазан хляб.

# 11 949
  • Mediterraneo
Тъкмо сега мрънках за поредната окапана дреха на малката. Днес купих някакви неща от Лидл, тя веднага облече едната туника и панталонките, започна да яде шоколадов сладолед и всичко отиде в пералнята. Дано излязат петната!

# 11 950
+1 за Тест гел. Натъркваш хубаво. Малко да се накисне и след това всичко се изпира.

# 11 951
Аз си оттеглям оплакването от разгдаването на бележниците на децата в МОЛ-а. Току що разбрах, че на детето на моя приятелка ще раздават бележниците в Скара Бар Сфумато. Ето, насладете се: http://skarabar.com/nashite-restoranti/ ooooh! ooooh! ooooh!
Нашият Лазер парк в МОЛ-а ряпа да яде.

# 11 952
Ние в провинцията наистина сме задръстени. Ще им раздават бележниците в петък, в училището. Joy

# 11 953
  • под тепетата
Оплаквам се, че ме боли главата, а the wishmaster  ме кара да се смея !

# 11 954
Не смей! На мен чак ми се доплака. То се оказа, че вече е срамота да ти дадат бележника в училище. Сега, ако кажа и, че маминките от класа на приятелката ми са купили перли на госпожата, съвсем на "Смешен плач" ще ме избие.

Общи условия

Активация на акаунт