Да се оплачем...

• 7 461 636
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 12 720
  • sf
На едно момиче му стана зле близо до работното ми място. Вече 20мин чакаме линейка. :/

# 12 721
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На едно момиче му стана зле близо до работното ми място. Вече 20мин чакаме линейка. :/

Praynig дано дойдат скоро

пиши какво става  Peace

# 12 722
  • Cyberspace
Детето още не е добре. Остана само разстройство и липса на всякакъв апетит. Вкъщи е кочина, обаче същевременно се кефя на времето заедно, чистенето ще почака...

# 12 723
  • sf

пиши какво става  Peace
Дойдоха малко след като писах. На 15г, схванали й се ръцете и не можеше да говори за 5-10мин. Беше се пооправила ,като дойдоха, но й биха нещо и я пуснаха да си ходи.

# 12 724
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
донси, благодаря

Tired не мога да повярвам, че са я пуснали ей така, без изследвания, без нищо.

дано не е сама в къщи и да са разумни възрастните край нея  ooooh!

# 12 725
  • София
На 15г, схванали й се ръцете и не можеше да говори за 5-10мин. Беше се пооправила ,като дойдоха, но й биха нещо и я пуснаха да си ходи.
нямам думи. това е доста сериозно.

# 12 726

пиши какво става  Peace
Дойдоха малко след като писах. На 15г, схванали й се ръцете и не можеше да говори за 5-10мин. Беше се пооправила ,като дойдоха, но й биха нещо и я пуснаха да си ходи.
Как така я пуснаха да си ходи? Сигурна ли си?
Това в София ли?

# 12 727
  • sf
Майка й беше с нея, спокойно. Не ми казаха подробности,но видях,че си тръгнаха сами, пеша, ходеше си момичето.

# 12 728
Ходих на служебен профилактичен преглед и сестрата ми каза "малко да отслабнеш,че ще те зареже мъжа ти "  Rolling Eyes
Shocked
Ама хубаво си и отговорила.Само така!

Таис, остави работата, кажи къде ще почивате?  Hug

Донсита, настръхнах когато те почетох.

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 19:45 от Анонимен

# 12 729
Оплаквам се, че пия Тайлол хот в момента и главата ме цепи зверски, а след час-два свекърът ще черпи за новата си кола с узо и миди.
Дано да ме посъживи това прахче, защото иначе ще ми иде да ревна на масата.

# 12 730
Оплаквам се, че пия Тайлол хот в момента и главата ме цепи зверски, а след час-два свекърът ще черпи за новата си кола с узо и миди.
Дано да ме посъживи това прахче, защото иначе ще ми иде да ревна на масата.

http://apteka.framar.bg/18000145/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BF%D0%B0% … B0%D0%B1%D0%BB-12

Това прахче ми помага безотказно на мен Peace Знам, че е също парацетамол, но не знам каква друга съставка има в него, действа ми по- добре за главоболие от Аулин дори  Peace Ако решиш да пробваш обаче, изчакай поне 4 чака от Тайлола  Heart Eyes

# 12 731
Благодаря ти raja_nikol  Hug
Ще видим дали Тайлола ще помогне. Ако не помогне, ще се пробвам с узото, пък да става, каквото ще  Mr. Green
Най-много утре да ви се оплача от още по-зверско главоболие.  Crazy

# 12 732
  • ГО
И мен ме боли адски много главата. От снощи, цял ден стискам зъби и не пия нищо, ама вече не издържам. Имам само Панадол, дано ми помогне.

# 12 733
  • София
Ходих на служебен профилактичен преглед и сестрата ми каза "малко да отслабнеш,че ще те зареже мъжа ти "  Rolling Eyes
Shocked
Ама хубаво си и отговорила.Само така!

Таис, остави работата, кажи къде ще почивате?  Hug

Донсита, настръхнах когато те почетох.

Контеса,  Hug Обмислям един пъклен план да замъкна дребната на някой идиличен остров сега през юни. Само двете да попътешестваме пак, като миналото лято. Семейното "голямо" море ще е юли/август, но аз вече не изтрайвам калпавото време в Сф. Ходи ми се на море, пътува ми се с ферибот  Sunglasses

Да видим какво ще каже миУото, де  Laughing

И мен ме боли цял ден главата, пих Беналгин. Да няма магнитни бури или нещо подобно?

# 12 734
  • София
И мен ме боли цял ден главата, пих Беналгин. Да няма магнитни бури или нещо подобно?
най-удобното е. ретрограден Меркурий Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт