Да се оплачем...

• 7 461 611
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 735
И мен ме боли цял ден главата, пих Беналгин. Да няма магнитни бури или нещо подобно?
най-удобното е. ретрограден Меркурий Simple Smile

Не е това. Съжалявам. Измисли нещо друго.  Laughing
http://www.almanac.com/content/mercury-retrograde

# 12 736
И мен ме боли цял ден главата, пих Беналгин. Да няма магнитни бури или нещо подобно?
най-удобното е. ретрограден Меркурий Simple Smile

Никога не съм вярвала в звезди и зодии, но наистина има нещо. Не съм спряла да рева от 2-3 дни, все по нещо мъничко се лепва на общия фон и ми е много сдухано  Confused
И мен ме боли глава днес, може ли да ме подмине  Sad

# 12 737
Сестрата с коментара напрао ме разби! Да си върши работата, не да коментира. Аман от такива хора, честно!

За возенето в кола - много обичам да се возя, но ми се свива сърцето като ще тръгваме нанякъде, защото мъжът ми не спира да повтаря "мразя да шофирам, ся защо нямаш книжка, защо вечно аз трябва да шофирам, знаеш колко мразя! М.мка му значиии, айде още 50км. и сме там. Честно ти казвам, другия път като ти се ходи някъде, ще отидеш без мен. Не ме интересува как - знаеш, че мразя да пътувам".
Ми е.ати и началото на почивката пък! Sad После му харесва и се радва, че сме тръгнали изобщо, но той вече ми е скапал настроението.

Оплаквам се, че имам малко грижи в работата. Но поне големият юруш мина.

Оплаквам се и, че снощи сънувах, че се опитват да отвлекат мен и детето, много страшно беше. Ставам да си направя кафе и да се отърся от съня.

# 12 738
  • София
Оплаквам се от новата колежка, която сложиха в стаята до мен. Имам усещането, че няма да се разберем. Tired

# 12 739
  • Варна
За главоболие аз пия Солпадейн, разтворимите таблетки. Действа ми безотказно и почти веднага.

Оплаквам се, че вчера от 30 мин ходене пеша почервенях в лицето като репичка. Вечерта си лепнах пръстите на дясната ръка на горещата тава и сега имам мехури, въпреки че веднага намазах с Пантенол.

Оплаквам се, че любимата ми тоалетна вода са я развалили до неузнаваемост, не знам в кой точно гараж са започнали да я забъркват, но смърди ужасно, а аз си бях купила две. Човек на навиците съм освен това много ми харесва как миришеше и не обичам да сменям козметика. Но май ще се наложи...

# 12 740
  • София

За возенето в кола - много обичам да се возя,

Да те взема с мен за някоя и друга седмица, ще се навозиш. Mr. Green

Кажи на мъжа ти да си представи, че трябва да бачка шофьор или работата му да е свързана с ежедневно пътуване. Кат му мине стреса, може да не мрънка повече. Simple Smile

# 12 741
  • В полите на Пирин планина
Оплаквам се, че и мен ме боли главата. Одеве се събудих със зверско главоболие.  ooooh!
Сега е притъпено.

Оплаквам се от новата колежка, която сложиха в стаята до мен. Имам усещането, че няма да се разберем. Tired

Това е гадно. Аз работя в офиса на семейна фирма и всички около мен са шефове.  Mr. Green

# 12 742

За возенето в кола - много обичам да се возя,

Да те взема с мен за някоя и друга седмица, ще се навозиш. Mr. Green

Еми на! Защо не се омъжих за теб? Още се чудя!  Laughing

ПП. Казвам го, защото с чужди мъже не се возя за удоволствие. Моногамна и старомодна съм Simple Smile

# 12 743
  • София
Аз пък само с мъжа ми обичам да се возя. Другите или карат твърде бързо за моя вкус, или твърде бавно и се дразня. С него сме се напаснали. По принцип искам да кара мааалко по-бавно отколкото е свикнал, но с годините се примири, че за да има мир в колата, ще трябва да смъкне темпото  Wink

Миналото лято обаче изненадох и себе си, и него: изпускахме ферибота и трябваше да даде повече газ от обичайното. Буквално се надбягвахме с времето, а аз нонстоп подвиквах до него "Настъпи! Настъпи!" Караше със 160 и извадихме чист късмет, че не ни щракнаха някъде и не ни изпратиха честитка. Те и самите гърци не си поплюват много-много на магистралите, особено посока Атина, но пред полицията това нямаше как да ни е оправдание. А глобата си е солена.

Оплаквам се, че трябва да пусна 8392 перални, покрай висенето в парка нещо поизпуснах прането  Rolling Eyes

# 12 744
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз ги пуснах  Tired

довечера ме чака гаденето  Tired

Crazy Crazy Crazy гЛадене ме чака, гЛадене  Crazy
да не си помислите нещо  Blush

# 12 745
  • София
Днес, до момента никаква работа не съм свършила  Tired
Има дни, в които просто не мога да се стегна. Днес уж слънчево, хубаво, а ми е едно депресирано  Confused

# 12 746
аз ги пуснах  Tired

довечера ме чака гаденето  Tired

Crazy Crazy Crazy гЛадене ме чака, гЛадене  Crazy hahaha
да не си помислите нещо  Blush
Хаха, и аз така го наричам.

# 12 747
  • София

Еми на! Защо не се омъжих за теб? Още се чудя!  Laughing

ПП. Казвам го, защото с чужди мъже не се возя за удоволствие. Моногамна и старомодна съм Simple Smile
Иии, ма кви сте буквоедиии........ Joy Joy Joy

Таис, аз мога да карам всякак, за всеки вкус. Mr. Green Mr. Green Но по принцип не съм състезател и "изпълнител". Няма нещо, което да е въпрос на 15-20 минути. За 200, до 300 и повече километра, се пестят точно толкова, при разлика в скоростта 20-25-30 км. За 100-ина не си струва да се коментира.

# 12 748
  • Варна
Оплаквам се,че съм на 20мин. пеша от плажа,а съм на работа...И така 6 дена в седмицата Confused
Аа и че изгорях /на очила/,и сега ми се бели лицето  Mr. Green

# 12 749
  • Сф
Писна ми от нередовната ми кърма. Кански усилия и тръгне за 2 дена и после пак намалее. Изтормозена съм постоянното цедене, зърната ме болят, бебето не иска да суче и я дохранвам от днес със шише. Разочарована съм от себе си, от кърменето, от представата ми за майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт