Да се оплачем...

• 7 461 600
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 780
  • Cyberspace
Няма оправия с дребното... Sad
Скрит текст:
Досега имаше по две по-редки изхождания на ден, днес вече са 5, гади му се, но не повръща и няма никакъв апетит...
Давам ентерол за разстройството. Док каза, че няма да го тъпчем с лекарства още сега и че вируса бил уж лек... Дежурното - свещики за повръщане при нужда и ентерол... Да, ама той май се влошава. Пие много вода, компот, чай от шипки, краставици яде, тук-там бисквити и солети и днес си поиска поничка от Лидл и я омаха за закуска. Нямаше как да му откажа, при все, че няколко дни гладува. Жизнен е, не се спира иначе.
И по закона на Мърфи - следващата събота щяхме да го водим на море. Ако не се оправи следващите дни, просто отпада... Както всяка планирана почивка... Закон! Tired

# 12 781
  • София
И те се крият. Но двамата. Не ме викат да пуша с тях.
Аз излизам и едно момче от сградата ми казва ела да пушим заедно, и аз казвам не, трябва да отида зад сградата. Сама. Това е проблема. За да не ме види шефа, ако дойде.

# 12 782
  • sf
Няма оправия с дребното... Sad
Скрит текст:
Досега имаше по две по-редки изхождания на ден, днес вече са 5, гади му се, но не повръща и няма никакъв апетит...
Давам ентерол за разстройството. Док каза, че няма да го тъпчем с лекарства още сега и че вируса бил уж лек... Дежурното - свещики за повръщане при нужда и ентерол... Да, ама той май се влошава. Пие много вода, компот, чай от шипки, краставици яде, тук-там бисквити и солети и днес си поиска поничка от Лидл и я омаха за закуска. Нямаше как да му откажа, при все, че няколко дни гладува. Жизнен е, не се спира иначе.
И по закона на Мърфи - следващата събота щяхме да го водим на море. Ако не се оправи следващите дни, просто отпада... Както всяка планирана почивка... Закон! Tired
Щом е жизнен и поема течности, аз не бих се притеснявала.А до другата събота има мнооого време, до тогава ще се оправи.

# 12 783
Оплаквам се и моля за стиснати палци - мъжа ми заведе дъщеря ни до спешното. Ще се побъркам хора!!! Нещо става, а не знам какво. Възможно ли е да просто проклет вирус?!?!
От петък до понеделник има 39,5 (естествено свалям я с лекарства).  Болка в дясно. Един лекар каза камък в бъбрека. Ходихме на друглекар, сспециално детски нефролог - няма камък казва.  Бъбрека е абсолютно спокоен и не личи изобщо да е имало камък. Вече от понеделник, дори може бинот неделя няма болка. Днес следобед на няколко пъти се обади че я боли, обаче после си продължаваше с игрите. Преди малко изпищя и се сви на килима, захласна се от рев, казва че я боли и не може да си поеме въздух. Нямаше кал да реагирам с гледач за дребния, затова мъжа ми я грабна и отиде сам с нея. Вече час не мо звъни. Ще се побъркам!!!!

# 12 784
  • Cyberspace
Ужас!  Sad Sad
Стискам палци всичко да е наред!  Sad Praynig

# 12 785
  • Sofia
Дано всичко е наред  Praynig
На колко години е?
Отдясно може и апандесит да е,камъни в жлъчка...
Успокой се,всичко ще е наред  Hug

# 12 786
  • Бургас
Всичко ще е наред!Детето вече е в болница и няма да излезе без правилна диагноза.Сигурно за най-лошото си мислиш,но всичко ще се оправи! Hug

# 12 787
  • София
Mother of PrincesS, всичко ще е наред, не мисли за най-лошите неща  Hug Стискам палци!

Сайбър, бързо оздравяване и на твоето хлапе, много ви се насъбра  Hug

# 12 788
Дано всичко е наред  Praynig
На колко години е?
Отдясно може и апандесит да е,камъни в жлъчка...
Успокой се,всичко ще е наред  Hug

На 6.

Камъни в жлъчката как се диагностицират? Няма ли да се видят на ехото?

Пратили са ги вкъщи. Чакам ги. Казали са че виждат нищо тревожно. Преглеждал я е и хирург и педиатър ехографист. Ще откача аз ви казвам.

# 12 789
Камъни в жлъчката се виждат на ехограф.
С твоето дете ли имаше проблеми миналата седмица?
Сина ми два пъти беше със силни болки долу вдясно, на третия път го оперираха от апендицит.

# 12 790
Камъни в жлъчката се виждат на ехограф.
С твоето дете ли имаше проблеми миналата седмица?
Сина ми два пъти беше със силни болки долу вдясно, на третия път го оперираха от апендицит.

Моето, да.

# 12 791
Mother of PrincesS, в кой град сте?
Ти беше писала миналата седмица, но пускала ли си кръвна картина, урина, ЦРП? Най-вече ЦРП?
Голям кошмар. Confused

Кибер, моето дете като започне да повръща му давам ударно Вомитусхил на капки, или му слагам свещичка, досега никога не е повръщал повече от няколко часа след започването.

# 12 792
  • София
Mother , как така е седмица 39.5 и никой лекар няма становище?
Какво показаха изследванията ?
Ох дано да минава бързо и да не е нищо серизно Hug

Моето дете , често се оплаква и плаче от болки в краката и ръцете. Всички лекари казват , че му няма нищо. Но много деца на които не им харесва , било детска , училище се оплакват от болки в корема , краката или друго.

# 12 793
Тя беше с Т - петък, събота, неделя и понеделник сутринта за последно. От петък е на антибиотик.
Левкоцитите паднаха от 30 на 15. Обикновена урина - чиста, стерилна - чиста, гърлен секрет-чист.  На слушалка нищо, уши,гърло ннищо. ЦРП - 38 (беше в петък).

От Враца сме, но  ходихме на преглед и в София.

# 12 794
  • Sofia

Моето дете , често се оплаква и плаче от болки в краката и ръцете. Всички лекари казват , че му няма нищо. Но много деца на които не им харесва , било детска , училище се оплакват от болки в корема , краката или друго.

Това били болки от растежа. И при двете ми деца ги е имало.Израства се.

Общи условия

Активация на акаунт