Да се оплачем...

• 7 461 528
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 810
  • ту тук, ту там
Тарталета, стискай зъби тогава да минат трите месеца! Стига да не си вредиш на здравето де! То не мина ли вече единият месец?

# 12 811
  • Mediterraneo
Ами да, другата седмица свършва първият месец. Кофти е, че баш в големия сезон трябва да ги направя, ама... Не си вредя на здравето засега, тежко е, но се свиква.

# 12 812
  • тук-там
Не си вредя на здравето засега, тежко е, но се свиква.

А, не можеш ли да си намериш по-хубава работа? По-лекичка и неангажираща ? ooooh!

Оплаквам се от много свободно време и мързела ми, да го оползотворя по предназначение.

# 12 813
Mother Of Princess, Cyberspace, дано са добре дечицата ви!  Hug
Wind, като дете и тийн имах много силни болки в краката, а понякога и в ръцете. Беше кошмарно! Така ми го казаха тогава и на мен - че е от растежа. Не знам дали няма нещо, с което да могат да се облекчат - витамини или нещо дрyго. Едно време търпях, а болките не бяха всеки ден, а понякога.
Miraj, аз кърмих малко повече от две години, но съм на мнение, че кърменето не трябва да бъде на всяка цена. В днешно време има млека за бебета, и мисля, че на твое място не бих се измъчвала с "има, няма". Така и ти ще си спокойна, и детето ще е сито. И едно важно нещо - понякога мъжът ти ще може да храни детето нощем. Аз първата година направо откачих - за да поддържам имането на кърма, кърмих денонощно през три часа и бях вечно yморена.
Тарталета, щом ти е важен докyмента, изтърпи три месеца. Да не стане така да прекъснеш и да те е яд после.
LofYou, пожелавам ти следващия месец да си бременна вече  Praynig Hug Може би освен бебеправене, да си измислиш талисманче или нещо, което да ти дава yвереност, че този път нещата наистина ще се слyчат? Ние например ходихме на Марков Камък, кyпихме си еднакви талисманчета, пихме някаква билка. Може тези неща да са повлияли само психологически, но след дълги опити имахме нyжда от нещо такова. И то взе, че се слyчи, и даже сега мрънка на баща си да мy пyсне Маша и Мечока Simple Smile

Оплаквам се от yмора - yмора от работа, от хора, от мъжа ми понякога, от жегата и от дрyги разни неща, за които в момента не се сещам, защото съм много yморена.

# 12 814
  • through the wormhole
Ох, кога ли ще спре забавата в мола до нас. Tired Знам, че се забавляват хората, но само ако можеше да не гърми толкова.

Я, колко навреме се оплаках! Май свърши.

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 22:34 от BlackHole

# 12 815
Оплаквам се от ръката си.
От вчера толкова много ме боли, че не мога да се облека и да  вдигна без да я придържам с другата ръка от болка.

Никога не ме е боляла, а сега болката е постоянна и остра.
Мазах се с Волтрен крем, пих Ибупрофен снощи, че не можах да заспя и днес даже към Аулин-а посегнах, защото съм на работа и трябва да съм  в кондиция.

По принцип не обичам да ходя на лекар за дребни неща и изчаквам да видя как ще се развият нещата, но май ще се наложи днес да мина през клиниката, но няма кога.

На работа съм до 5 и 30 ,а детето има представление от 7 и междувременно трябва да я гримирам, оправя къдриците ,костюма  и т.н. А така ми се спи след снощното недоспиване..

Последна редакция: пт, 17 юни 2016, 22:51 от Анонимен

# 12 816
  • София
Нещо от жегата не ми работи мозъка и паднах по обяд. Чак сега установявам щетите - малко ми е подут крака.

# 12 817
  • Бургас

Моето дете , често се оплаква и плаче от болки в краката и ръцете. Всички лекари казват , че му няма нищо. Но много деца на които не им харесва , било детска , училище се оплакват от болки в корема , краката или друго.

Това били болки от растежа. И при двете ми деца ги е имало.Израства се.

И моето дете,голямото често се оплакваше от тези болки.
ЛЛ каза,че е от растежа.Нормално било  newsm78

# 12 818
  • ту тук, ту там
И моя син понякога го болят краката вечер и нощем, налагало се е да даваме Нурофен. Момичето, което спомена, че е оперирано: би ли споделила защо точно, оказа се нещо различно ли (ако не е много лично, разбира се!)!

Ето тема по въпроса, може да е полезна на някого: http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=903655

# 12 819
Да, оказа се възпаление на костта при мен. Три години под  ред ме оперираха, скенери, сцинтиграфии, биопсии....По 2 месеца с  патерици... Имах нощна болка, тя не е за  подценяване

# 12 820
  • София
Контеса, да се оправяш  Hug

И моята щерка я болят костите на ръцете и краката, педиатърът казва, че от растежа. Засега не искам да се вкарвам в излишни филми и му вярвам. Само веднъж й дадох Нурофен, но тогава се събуди от болка и направо виеше и ревеше. Иначе търпи.

Оплаквам се, че утре трябва да стягам багаж, но след днешния маратон навън, искам само да легна и да не мръдна 48 часа. Не знам как ще издържа пътуването..а уж толкова обичам да се возя  Tired

# 12 821
  • Сф
Моето дете се оплакваше към 4 годинки от болки в краката също около месец че ако не е било и повече И аз си мислех от растежа, не бяха постоянни.Но лл каза, че не е това и ми даде ли, аз ли настоях, не помня направление за ревматолог и я водих.Оказа се ринит на ставите или както го водят.Тоест следствие на вирусите, които си ги мъкнехме от детската.Отшумя от самосебе си.И лекарства не сме пили.Но ревматоложката ме успокои много.Някакви упражнения я кара да прави, сгъва и краката и така прецени , че не е сериозно.Да е жива и здрава!  Много се бяхме ошашкали вкъщи..

# 12 822
На 4 е рано за болки на растежа. По-чести са в пубертета.

# 12 823
  • Сф
На 4 е рано за болки на растежа. По-чести са в пубертета.
Ми не помня точно, на 4 ли на 5 ли, но понеже е доста висока , та затова.Мислех, че и при по- малките има
..не знам кой ми е казал.
Thinking и какво съм чела..

# 12 824
Добре е, че сте открили причината.
Понякога и лекарите са небрежни. Аз от половин година страдам от болки в ушите, а преди това за 40 години не съм имала проблеми. Трима лекари лекуваха възпаление и изкапах литри капки, а се оказа дуслокация на челюстни връзки.

Общи условия

Активация на акаунт