Да се оплачем...

• 7 461 423
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 12 825
  • София
Нещо ме ухапа по клепача докато заспивах, усетих боцване и толкова.  Събудих се с око на три гънки и под него още толкова, нито боли, нито сърби. Егати като бушонирана съм, без синьото. Mr. Green
Алергозана дали ще свърши работа?

# 12 826
Не са само в пубертета болките от растежа, а във всеки скок на растежа. Дъщеря ми също ги имаше, обикновено много дръпва на сантиметри есента и зимата, няколко клинчета буквално за няколко месеца (2-3) ѝ се вдигнаха над глезена, едно 5см поне дръпна. Тогава бяха и болките, но не бяха много силни. Около мен масово майките около тази възраст (5-6 год) водиха децата на ортопед с такива болки, като че ли момчетата доста по силно ги преживяват , но това си е само въз основа на приятелския ми кръг  Grinning

Нещо ме ухапа по клепача докато заспивах, усетих боцване и толкова.  Събудих се с око на три гънки и под него още толкова, нито боли, нито сърби. Егати като бушонирана съм, без синьото. Mr. Green

За пиене ли? Може да пробваш, няма да навреди със сигурност Wink

До онзи ден се оплаквах от лошото време, сега се оплаквам че ми е жега  Joy Joy 

# 12 827
Опитай Дипрозон, изпробвано

# 12 828
Нещо ме ухапа по клепача докато заспивах, усетих боцване и толкова.  Събудих се с око на три гънки и под него още толкова, нито боли, нито сърби. Егати като бушонирана съм, без синьото. Mr. Green

Трябва да свърши. Пробвай, пък и да не свърши - няма да се отровиш от едно хапче Simple Smile

Купих си чехли тип "кроксове" за из къщи и от много колебания взех по-големия номер, което се оказа грешка. Винаги си пазя касовите бележки, а тоя път взех, че я изхвърлих. Голяма съм патица значи!  #Cussing out

Допълвам се:
На работа съм свидетел на свалка между колега и колежка - и двамата семейни. Не стига, че трябва да търпя мазнотиите им, ами и когато говоря с колегата, госпожата ме гледа смъртоносно и се чуди как да прекъсне разговора. Аз не й го ща, но сме по цял ден заедно и... Защо пък да не говоря с него?

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 09:01 от Свежина

# 12 829
  • София
Пратих ММ да вземе нещо, добре че е почивен ден и не се налага да ме гледат повече хора. Laughing

# 12 830
Компрес с реванол слагай.Малко ще се оцвети клепача,но за ден два няма да има и спомен от оттока.Аз съм алергична към хапещи насекоми,та реванол и фенистил капки са ми спасението като ме "надушат".

# 12 831
  • Ямбол
...
...

За пиене ли? Може да пробваш, няма да навреди със сигурност Wink
...  
Чак пък със сигурност!
Цитат
КОГА НЕ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АЛЕРГОЗАН®?
• Свръхчувствителност към лекарственото или помощните вещества;
• Бременност и кърмене;
• Активна гастро-дуоденална язва;
• Пилородуоденална стеноза (стеснение изхода на стомаха);
• Астматичен пристъп.
..
При употреба на Алергозан® е възможна поява на сънливост, нарушение в координацията и забавяне на реакциите.

Както са възможни и други реакции, ако се приемат други лекарства.

# 12 832
  • ту тук, ту там
Рая-Никол, благодаря ти за отговора! При моето дете тези болки започнаха още около 3 год. възраст, на периоди са. Ходили сме на ортопед само, каза, че няма нищо притеснително, показа ни упражнения за скъсен Ахилес - имало отношение също.
И в темата, която постнах, и тук ми прави впечатление колко често срещани са тези болки.

# 12 833
  • София
Понамаля малко отока след един Алергозан и студени компреси. Мерси момичета.

# 12 834
Утре почти няма да го има, но е неприятно, когато го има!

# 12 835
  • София
На 4 е рано за болки на растежа. По-чести са в пубертета.
Напротив, говорили сме с двама лекари тук - точно около 4 най-често започват. При дребната също.

Growing pains usually start in early childhood, around age 3 or 4. They tend to strike again in kids aged 8-12.

http://www.webmd.com/children/guide/growing-pains

# 12 836
 Peace, може. при нас започнаха в пред-пубертета.

# 12 837
  • София
Хм, при моето дете също започнаха къю 3г.
Може би е хубаво пак да го заведа на ортопед..

Не , не честно, жегата е жестока.
Потене, замайване, няма какво да облека../или да съблека/
Но да не се оплаквам, хубаво е да е лято.
Децата са навън,  стъмва се късно...

# 12 838
Синът ми и един негов приятел ги боляха колената. Болката започна когато бяха около 9-10 годишни. Педиатрите казваха, че е от растежа, да носят наколенки, да мажат с разни гелове и да търпят докато отминат. Направихме снимки. На синът ми диагнозата се оказа вярна, на другото дете намериха образувание за щастие доброкачествено. Оперираха го и е добре, но болежките не бива да се подценяват.

Днес в селото има празник. Ще има забавления за деца, а вали и като гледам няма шанс да спре.

# 12 839
  • София
И в наше село утре има събор, едва излязохме от София по северната. Наредили са вече сергиите, до утре ще ме побърка малкия.

Общи условия

Активация на акаунт