Да се оплачем...

• 7 461 179
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 12 885
Много ми е притеснено поради конкретна причина,не знам как ще спя тази нощ. Rolling Eyes

# 12 886
  • София
Аз май изобщо няма да спя. Тръгваме в 4:30, значи трябва да стана в...три и половина. Няма много смисъл от лягане  Tired

# 12 887
Аз май изобщо няма да спя. Тръгваме в 4:30, значи трябва да стана в...три и половина. Няма много смисъл от лягане  Tired

На море? Simple Smile Ех, че ми се пътува.... макар че както споменах имам проблем с пътуването с ММ, но самата идея за пътуване ме блазни  Heart Eyes

# 12 888
Много ми е притеснено поради конкретна причина,не знам как ще спя тази нощ. Rolling Eyes

Опитай да се успокоиш сама! Представи си какво може да се случи и колко лоши може да са последствията. Фатални ли са? Има ли шанс да стане "всяко зло за добро"? Успокой се, говори си както би говорила на приятелка! Имала съм безсънни и тревожни нощи, и знам че е много гадно.
Затова се надявам всичко да е наред при теб!  Hug Пиши пак, ако имаш нужда. Аз ще съм наоколо още час - два.

# 12 889
Трябва да отида на погребение, а изпитвам ужас от тях.

# 12 890
И аз не знам как ще спя, че днес синковецът се оплакваше от болки в корема и ми е притеснено.
Ужасна случка, Снежина, просто думи нвмам  Sad ...

# 12 891
  • Бургас
Таис,желая ти прекрасна почивка! Heart Eyes

# 12 892
  • София
Аз май изобщо няма да спя. Тръгваме в 4:30, значи трябва да стана в...три и половина. Няма много смисъл от лягане  Tired

На море? Simple Smile Ех, че ми се пътува.... макар че както споменах имам проблем с пътуването с ММ, но самата идея за пътуване ме блазни  Heart Eyes

Да  Simple Smile 500 км до пристанището, после 3 часа с ферибот. Много обичам да съм на път, още като дете са ме "развратили" нашите. Душата ми е номадска.

Славче, благодаря ти  Hug

Днес ви четох тук за удавения мъж, одеве пък прочетох за удавените дечица в Русия. Ужасно криво ми стана. Дано почиват в мир  Sad

# 12 893
И в Слънчев бряг прочетох за удавени Sad Много жалко....

Tаис   ти сега не мисли тия неща, а лягай да поспиш поне мъничко . Весело лято  Nature Sunny

# 12 894
Обичам морето и живея на морето, но като чета такива новини се радвам че тази част от семейството ( аз и малката ), която ходи на плаж не можем да плуваме и се мокрим до колената, а другите двама които могат да плуват не харесват пясък и слънце и не ходят на плаж.
Последните години, инцидентите които стават в нашия район са буквално нелепи, за жалост с трагичен край.  Confused

приятна почивка и лек път на Таис.

# 12 895
Като чета вашите оплаквания, моето е бял кахър, но да си кажа, че ми тежи.

Утре съм на работа, а миналият петък съкратиха 5 (петима) колеги в един ден. Без всякакво предупреждение, ей така, по средата на работния ден, единия го чакаха да се върне от среща, другият от обяд, останалите ги измъкнаха от офисите им един по един, връчиха им чекове и документи и ги съпроводиха до вратата.

Такъв стрес отдавна не съм изживявала. На другия ден се чувствах направо физически болна. Двама бяха на моя етаж и утре направо ще ми се струва нереално, че не са там вече.

Свежина, когато моят син беше на около пет месеца, го оставях понякога в количката на терасата докато аз си свърша някоя работа из къщи. Той обичаше да стои там, на шарена сянка, проветриво, оставяла съм го за около десетина минути най-много, като вратата е била отворена, ако кихне само и ще чуя. Веднъж като отидох да го нагледам го заварих с поглед вперен в тавана на количката, неподвижен, без да мига и без да издава звук. Заговорих му, сложих си ръката на коремчето му, той изобщо не реагира. Паникьосах се и започнах да говоря по-високо и го извадих внимателно от количката. Той чак тогава сякаш се събуди и реагира. Изплаших се много, изглеждаше все едно спи с отворени очи.

Първо говорих с баща ми, който е лекар, после с педиаатъра му. Прегледаха го, всичко беше наред. Казаха, че може да е от жегата, може да се е унесъл и току-що да се е бил събудил. Не се откри никакъв проблем. Още помня случката обаче, също и каква паника ме обзе.

Стискам палци всичко при вас да е наред.

# 12 896
Събудих се с нечовешко главоболие преди час, още не може да ме отпусне, а мъжа ми след малко трябва да излиза. Какво е това чудо не знам... Не мога да си държа очите отворени, като си закрепя главата се търпи, но най малкото движение ме смазва от болка.

# 12 897
Аулин нямаш ли под ръка? Ако често те боли - поинтересувай се от Паракофдал, ако имаш желание. Мой познат, който често има главоболие казва, че това е хапчето, което винаги му помага.

Оплаквам се, че искам да излезем, но съм много уморена.
Благодаря ви за коментарите по моя случай  Hug

# 12 898
Аулин нямаш ли под ръка? Ако често те боли - поинтересувай се от Паракофдал, ако имаш желание. Мой познат, който често има главоболие казва, че това е хапчето, което винаги му помага.

Оплаквам се, че искам да излезем, но съм много уморена.
Благодаря ви за коментарите по моя случай  Hug

Нямам. И кърмя, така че ми е ограничен избора.

В последната седмица всеки ден ме боли глава, обяснявам си го с проблемите около детето, вече отшумяват обаче, а главоболието остана и то все по силно и по силно.

# 12 899
О, извинявай, забравих, че кърмиш! Още спя..  Ами тогава едно кафе дали не можеш да си позволиш? Чувала съм (и съм го пробвала), че помага при главоболие.
Или да си разтриеш сама главата - слепоочията, тила. Дано бързо да ти просветне и детето да е добре!
Помня, че имах и аз такива периоди - крайно изнервена, не можех да се храня спокойно, дори като пиех вода или се къпех детето мрънкаше, искаше нещо. Мислех, че няма да издържа, чудех се какво да правя с всички тези нерви. Нямах минутка за себе си. Обаче ето, че мина. И то точно, когато мислех, че ще ми е най-натоварено - като тръгнах на работа.
Така, че... Всичко минава  Hug

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 08:56 от Свежина

Общи условия

Активация на акаунт