Да се оплачем...

• 7 443 908
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 13 260
  • Варна/Лондон
Не,разбира се,не само мигачите,не е само гъзарията да караш и да говориш по телефона,не е да изпреварваш на непрекъсната линия и в населено място, не е да караш все едно другите трябва да се съобразяват с теб, не,това са дребни работи за нашенските шофьори. От такива ме е най страх- тези, дето са над " тия неща".

# 13 261
  • София
Качвам се за малко вечер при ММ в колата и като гледам как карат другите, му се чудя как въобще кара.

Майка ми ме дразни, че пак е размествала неща вкъщи, ама какво да се прави.

# 13 262
  • София
Мога ли да ти пожелая да срещнеш правилния човек, дори и да смяташ, че е късно и невъзможно?
Може  bouquet

# 13 263
  • София
Wind ., никога не е късно и няма невъзможно Hug

# 13 264
Ох, мигачите! Само те да бяха! Оплаквам се, че днес ми се смръзна кръвчицата от ужас. Пътувах с детето извън София и както си карам иззад един завой в насрещното точно срещу мен- ТИР, опитващ се да изпревари две коли едновременно. Аз натискам спирачките, идиотът лети срещу мен. Слава Богу, колите се усетиха, намалиха и идиотът се мушна в лентата си, преди да връхлети върху нас. Аман!

# 13 265
  • София
Уиш  Shocked
Ужассс просто. Добре, че е минало без произшествие. Praynig
Онзи ден в еднопосочен тунел и срещу мен се появи кола /в насрещното/ малко се разтреперих.
Не знам какво става с повечето шофьори, преди 3-4години не беше точно такава анархия.

# 13 266
  • Бургас
Лошо,ужасно лощо е,че няма никакви правила по пътищата!
Повечето карат както си искат и не ги интересува,какво може да се случи  Thinking
Аман от каскадьори и самоубийци по пътищата  ooooh!

# 13 267
  • Cyberspace
Оплаквам се, че не мога да спя. Над нас настаниха някакви олигофрени. Италианци... Вдигат купон  Tired

# 13 268
Особено заради бриджитките.
  Само на мен ли не са ми удобни те  newsm78

# 13 269
Estella, благодаря много!  Heart Eyes
Не знам дали ще отида скоро, но ще съм ти благодарна, ако ми кажеш къде се намира по-точно това място!

# 13 270
  • ГО
Не знам защо шофьорите толкова изпростяха.
Онзи ден, като ходихме при детето на морето, на прибиране беше сравнително натоварено движението, та едно пишлеме с бус кара пред нас. Моят мъж иска да го изпревари, няма коли пред буса, дебне той в насрещното иде ли кола и оня с буса натиска спирачки, ама не да спира, ами си играе с нас. Нали се сещате как вниманието на шофьора е в насрещното дали иде кола. Един, два, три, четири пъти така помпи спирачките, просто си се бъзика лапето. При изпреварването му, поглеждам го леко и той мазно, мазно се хилеше. Забавлява се момчето.

# 13 271
  • Варна
Estella, благодаря много!  Heart Eyes
Не знам дали ще отида скоро, но ще съм ти благодарна, ако ми кажеш къде се намира по-точно това място!

Скрит текст:
От Старо Оряхово хващате пресечката за Долен Чифлик,по пътя има складове от ляво,първата пресечка хващате в ляво,пада се преди Солник,черен път е,асфалтов.
Следва кръстовище,което подминавате и насреща се вижда от дясно сграда на ДСК-а,хващате пресечката в ляво и карате,докато подминете гробищата,малко след това на километър и половина някъде от дясно има отбивка като за камиони и автобуси,като застанете с гръб към тази отбивка насреща по едно нанадолнище е тази вода.

https://www.youtube.com/watch?v=RmKZNw9VGRc

# 13 272
  • София
Оплаквам се, че снощи направих велика глупост. Днес продължавам. И парите свършиха, а трябва да ида да си взема очилата и да доплатя още за тях. ooooh!
Преди взимах по-малка заплата и по- ми стигаше, а сега...

# 13 273
Мога ли да ти пожелая да срещнеш правилния човек, дори и да смяташ, че е късно и невъзможно?
Може  bouquet

И аз ти го пожелавам  Hug

# 13 274
  • sf
Оплаквам се от несериозни хора. Една клиентка ми върза тенекия, хем й казах,че идвам специално за нея в почивния си ден, а дори не се обади да предупреди.

Общи условия

Активация на акаунт