Да се оплачем...

• 7 413 815
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 13 530
  • ГО
Дойде най-накрая. След 5 дена чакане  Tired Подозирам, че нещо не е наред, може щитовидната да е, че от 5м. насам, или иде по-рано, или закъснява. Отделно на това, всички останали симптоми си ги имам, ама аз ги имам отдавна, през това време съм си пускала хормони и всичко е било идеално.
Знам, че ще кажете да ида на лекар, ама това съм решила да го направя, като тръгнат децата на градина/училище/ясла, че да съм малко по-свободна, че сега няма кой да ми помага в гледането.

# 13 531
  • София
От няколко месеца (6-7 може би) вземам хапчета за кръвно. Доскоро всичко беше ок, но сега дори и с тях пак се случва да вдигна кръвно  #2gunfire. Мислех да ги намалявам и постепенно да ги спра (под лекарски контрол разбира се), а то сигурно ще се наложи да се вдигне дозата или да се сменят. Бясна съм. Не ми се искаше от сега да започвам с лекарства, които се пият до живот  #2gunfire

# 13 532
Майка ми е по същия начин. Беше започнала с хапчета, които и сега пие, но дозата е намалена значително. Научи се да се абстрахира от стреса в работата, а някой път вечер пие 20-30мл водка с много сок, за смъкване.

# 13 533
  • София
При лекарствата за кръвното има нещо като привикване, т.е. през 2-3 години е добре да се сменят. Но ако приема е само от няколко месеца, може и друга да е причината.

# 13 534
  • София
Според кардиолога причината е стрес, напрежение. Изследванията и кардиограмата бяха добре. То колко може да се разчита на една кардиограма - нали само моментното състояние показва. Не знам какви други изследвания да правя, да търся ли причина в щитовидна жлеза или нещо друго. И сега докато пиша, от яд ме заболява главата. Сигурно пак вдигнах  Laughing

Не знаех, че водката смъква. Добра идея е, само че не мога да пия никакъв твърд алкохол, дори и вино. Само бира мога, но пък тя вдига кръвното. Та трябва да взема да се науча, поне едни 20 - 30 грама да изпивам. За уиски също съм чувала, но на сърцето ли действаше добре, на кръвното ли - забравих.

# 13 535
Майка ми смесва в голяма чаша 20-30мл водка, всичко останало догоре е сок вишна. Алкохол не пия и не понасям, само в жегите веднъж на 100 години ми се допива бира, но по погрешка ако съм надигала нейна чаша - не се усеща. Хубавото е, че водката върви с всякакъв сок.

# 13 536

Не знаех, че водката смъква. Добра идея е, само че не мога да пия никакъв твърд алкохол, дори и вино. Само бира мога, но пък тя вдига кръвното. Та трябва да взема да се науча, поне едни 20 - 30 грама да изпивам. За уиски също съм чувала, но на сърцето ли действаше добре, на кръвното ли - забравих.

Не знам дали си пробвала сок от арония, действа безотказно при мен  Mr. Green затова не мога да го пия. Ужасно е полезен, не е гаден, но много ми пада кръвното от него, ужасно се чувствам

# 13 537
За смъкване на кръвно и друго мога да препоръчам  tooth

# 13 538
  • София
О, арония имам, не съм я и пробвала даже, понеже не обичам компоти, сокове и подобни. Общо взето само вода пия. Антигона, давай и другия начин  Mr. Green

# 13 539

какво че аз съм с високо  tooth

# 13 540
Весели цигарки. Забравяш за стрес и кръвно от раз  Mr. Green

# 13 541

какво че аз съм с високо  tooth

Проф. Чирков препоръчва секс и чесън, не знам в каква последователност  Mr. Green

# 13 542
  • Sofia
започваш с чесъна естествено Mr. Green

# 13 543
  • София
Никога нямаше да се сетя за веселите цигарки  Laughing

Четвъртък е. За тази седмица съм отметнала много малко работа. Не мога да се стегна. Ще се наложи през уикенда да си помогна  Tired

# 13 544
  • Варна
Ехеее, то като се надумка човек с чесън, на партньорът му дали ще му е до секс после...

Общи условия

Активация на акаунт