Да се оплачем...

• 7 415 801
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 19 560
  • България-Швейцария
Проблемът е, че никой и с нищо не е реагирал, откакто се започна вчера.
Сега ще спасяват предизборно... от мястото на събитието.
Точно това е проблемът. Удряла ме е буря на път, насред Европа. Страшно беше, но веднага отнякъде се появиха снегорини, застанаха в редица и така ни преведоха колона коли през цяла Хърватска. Преди 10-ина години се случи това.
Гледах сега снимки от пътя, където са висели горките хора цяла нощ вчера. Сняг до колене на магистрала значи, че докато е валяло не са пипнали да чистят изобщо, на това му се вика пълно безобразие. Само от навявания такова нещо няма как да се получи.

# 19 561
  • София
Да, ама пък миха някои булеварди преди две седмици.  Crazy За пръв път от сто години някъде. Така, де, годината свършва, парите трябвада се усвоят.

# 19 562
  • град-държава
Catherine Tramell, ти пък!? Нали трябва да спре да вали за да минат, иначе след 20мин пак било същото. Или не им плащат за са минават през 20мин, или защо да ядем като пак ще огладнеем. Ами ако не спре да духа и вали 5-10-15 дни? Страшна красота ще настане и ще 'и се радваме от вкъщи, стига да не ти се налага да палиш колата.
Пълен панаир се разиграва, подготвен, нареден и предвиден, за сметка на стотици хора (най-малки, малки и големи). ЧНГ!

# 19 563
  • Варна
Капка доверие им нямам на тия от Енерго-про, затова държа газова печка вкъщи и винаги пълна газова бутилка, нищо че се отопляваме на ток. Пука ми като спре тока, пускам газта, паля свещи и отваряме шкафовете със зимнина. То на тия времена трябва да си като бойскаут - винаги готов.

# 19 564
Ние сме планинари.
Ходим с дни на палатка в гората.. и мъж ми е готов за всякакви бойни условия Simple Smile
Има цял арсенал инструменти и преспособления, в килера има компоти и консерви за поне 1 м. изхранване + вода за 2 седмици... Готвим на газ, има и печка ако се наложи, за топлене да се реагира. Няколко фенера стоят винаги със заредени батерии + 2 станции за зареждане на телефони + 3 акомулатора за осветление  Crazy
Така че дори да се случи някоя люта зима (което в Пловдив си е по-скоро късмет.. че децата сняг да видят) .. пак няма да сме на тръни какво се случва.

Мда.. дори един ден от коледния календар си беше палаткуване.. и извадиха и палатките в хола #Crazy

# 19 565
Чак пък...
На нас пък ни се развали готварската печка снощи  Crazy , пък Нова година без печка и 8 гладни гърла си е трагедия. Та сутринта обикаляхме за печка, но то лесна работа - всички магазини са отворени.

# 19 566
Завиждам ви. Искам нова година с половинка. А ще съм сама в компания, в която ще се чувствам още по-самотна. Най-много да се напия у дома и да си легна.

# 19 567
  • Burgas, Bulgaria
Момичета искам да Ви БЛАГОДАРЯ , че през тази ужасна 2016-та година , ВИЕ бяхте и сте ,едни  от най-близките ми същества .Дори най-близките! Споделях с вас  неща,които на никой не съм . Получавах  страхотна подкрепа и разбиране ! Има две момичета , които през най-тежкия ми период , настояваха да ми помогнат , ТАКА ,както и най-близките ми не са . Тук виждам и усещам ХОРА СЪС СЪРЦА  И ДУШИ !!! БЛАГОДАРЯ! 
Пожелавам ВИ от сърце , новата година 2017-та , да ви  донесе здраве за всяка една  и семейството и , мир за сърцата и душите ВИ и щастие за очите ВИ ! Всеки човек заслужава да е щастлив ,а миговете в които страдаме ,макар понякога да са  доста продължителни ,са  само завой преди правата слънчева отсечка .....  Heart Eyes

И за да съм по темата - тока постоянно спира , дадохме 300лв за пазар , а гостите няма да дойдат ....ноооо живи и Здрави да сме , манджа за една  казарма имам , ако някой е гладен ,жаден или самотен - ДОБРЕ ДОШЪЛ   bowuu !

# 19 568
Камелия пожелавам ти нов приятел през новата година.

# 19 569
Благодаря

# 19 570
Просто искам да се оплача от тези безкрайни празници.
В такива моменти просто , леко полудявам.
Буквално. Както изглежда и другите полудяват.
Мисля съвсем сериозно да си взема успокоително, защото няма къде да се скрия.

# 19 571
Тиква-взаимно е! Wink
Камалия-пожелавам ти да намериш сродна душа през новата година! Peace
На всички останали-да сте живи и здрави и много щастливи! Hug Heart Eyes
По темата-студено е и седим в къщи.С две деца-едно малко и едно в пубертета вече откачам.Да почвам работа, та да си почина! Whistling

# 19 572
  • Бургас
Чаша.вино ще ти дойде по-добре. Ако имаш възможност, разбира се.
Наши приятели чакат близнаци. Терминът им е 3 февруари. Днес научих, че искат да ги вадят на 11 януари. Без никаква медицинска причина за това. Така си решили ... Не спирам да ги мисля дечицата, дано да са добре.

# 19 573
  • София
И ние сме така - всички вкъщи и много се дразним. Пубертетката е станала мега-заядлива тия дни!

Тикве, прегръдка, оцеляхме!
Да сме живи и здрави, ще се справим с всичко, щом и тази година преживяхме! Hug

# 19 574
  • град-държава
2014 бе най-лошата година, която ми се е случвала, но 2016 е истинското доказателство за това, че винаги може да стане и по-зле. Тъжна, конфликтна, неудовлетворена и самотна между хора година. Не успях да се зарадвам на нищо, загубих способността си да се радвам, да прощавам и да стоя над нещата. Имах всичко и ми липсваше всичко, но съм безкрайно благодарна, че хората в живота ми са живи и здрави.
Ще се справям, колкото и както мога и стараейки се да бъда най-доброто за детето си.
Много патерици ме подпряха в тази тема -бъдете живи и здрави и благодаря. Посрещнете една здрава и щастлива 2017 година. Нека е такава за всички ни.

Общи условия

Активация на акаунт