Да се оплачем...

• 7 415 226
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 575
  • София
За мен имаше хубави моменти в 2016, но също така имаше няколко много гадни ритника. Както си бяха казали - годината на Маймуната. Може да спечелиш, може и да загубиш.

# 19 576
Тъжно ми е...

# 19 577
Едно голямо виртуално гуш от мен. Hug
И аз нямах тези дни никакво настроение, но днес с напредване на приготовленията ми идва настроението малко по малко.
Уютна и топла вечер желая на всички!

# 19 578
Момичета,Весело посрещане на Новата година!
Да сме живи и здрави,другото се купува и постига! Hug

# 19 579
  • Другата България
  Hug и от мен.

# 19 580
За мен 2016 беше успешна година, но в края й загубих братовчед, а преди дни разбиха кооперацията и от там в подземния паркинг разбиха 4 коли, на 3 (в това число и нашата) им взеха гумите с джантите, а на една й разбиха странично стъкло (иска ли са да намерят ключа развиващ секретните болтове на колелата, но не са успяли). Сега се надявам Новата 2017 година да бъде истински успешна година, да ни донесе щастливи мигове, да бъдем здрави и да не ни разделя с най-близките ни!  Flowers Sunflower

# 19 581
Завиждам ви. Искам нова година с половинка. А ще съм сама в компания, в която ще се чувствам още по-самотна. Най-много да се напия у дома и да си легна.

Същото.
Още от старата Нова година тайно(или не толкова) се надявах, че ще прекарам тази с конкретен човек, но уви, не било писано. Много е грозно да ти липсва някой и да се чувстваш сам сред хора.
Хубаво, лошо, все е повод за пиене.

Наздраве на всички! cheers

# 19 582
  • Mediterraneo
Много ме боли кръстът. Имам чувството обаче, че е нещо бъбречно... Не ми мина от никакви болкоуспокоителни, които обикновено ми помагат. Как ще издържа довечера няколко часа на маса, не знам.

# 19 583
За вечеря щях да поръчвам суши- и трите заведения, които предлагат ми отказаха. На салата и торта сме.
Исках са се гримирам- забравила съм си куфара с гримовете на работа, гримирах колежките.
Голяма съм овца/ муня....

# 19 584
Аз си правя сама, става за 15 мин ... Синът ми е фен голям и редовно му правя Simple Smile много е лесно  Peace

# 19 585
  • Бургас
Също ми е тъжно.Посрещнах вече Новата година,а съм далеч от децата си. Cry
За пръв път празнуваме отделно,уж са големи,но такава празнина имам в сърцето.Искам при снега и при децата си! Sad

# 19 586
             За малко да посрещна новата година в спешното отделение на болницата. Слава Богу, сложиха ми системка и ме освестиха навреме, за да се прибера у дома като Пепеляшка - преди полунощ. Simple Smile   
                          Участвах в наздравицата с шампанското. Simple Smile  Цяла година си представях посрещането на 2017 с веселие и всички заедно у дома. Исках да създам настроение и да запомним празника с хубав домашен купон. Е, благодарна съм, че поне бяхме заедно.
             На всички пожелавам Новата 2017 да ни донесе здраве и любов!

# 19 587
  • sf
Климатикът ми нещо се е скапал и не топли достатъчно, да не кажа хич и ми е много студено.

# 19 588
ЧНГ!Казвам ви само- това което си пожелаете,нека се сбъдне!
И по-малко да се оплакваме.  Grinning
Donsita да не би да иска почистване климатика или зареждане?

# 19 589
  • sf
Ами не знам. Как да разбера сама или да търся техник?

Общи условия

Активация на акаунт