Да се оплачем...

• 7 414 897
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 19 590
  • Mediterraneo
Като за начало му почисти филтрите, на вътрешното тяло. Обикновено се натрупва много прах там и спира топлината. Това е най- елементарното, което можеш да направиш.

# 19 591
  • sf
Благодаря, ще пробвам.

# 19 592
Оплаквам, се че посрещнах новата година болна, с деряща кашлица и 39 Т. От разходки по планината с по-леки дрехи, защото все ми е топло  #Crazy се завърнах на 30ти болна.
Нека новата година да е по-добра за всички!

# 19 593
Какви леки дрехи при вас бе. За бой си, ама сега ще си го отнесеш и без боя  Hug. Пий чай и напалете огън.

# 19 594
Този грип да не е стигнал и до Канада Shocked Прилича на грип с такова остро начало и висока Т. Тук в БГ вече плъзна и има грипни епидемии обявени в няколко области.  Дано да не е де.

# 19 595
Какви леки дрехи при вас бе. За бой си, ама сега ще си го отнесеш и без боя  Hug. Пий чай и напалете огън.
За бой съм, признавам си. Вироглава съм и това е.
Бях по една памучна блуза , с клин и пола на -18, че даже и шапката не си сложих Sad Отделно,че спирахме по пътя да се разтъпчем и аз все разкопчана или да прибягам без яке да затворя вратата на детето и тем подобни.

Ще си сърбам попарата.
Пия чай с мед, но мисля, че е доста по-сериозно и това няма да помогне, Утре отивам на лекар, защото 3 дни поддържам 38.5 до 39.4 Т. И все намалям парното, че вря..

Тета75, и аз мисля, че е грип.  ooooh!

# 19 596
Какви леки дрехи при вас бе. За бой си, ама сега ще си го отнесеш и без боя  Hug. Пий чай и напалете огън.
За бой съм, признавам си. Вироглава съм и това е.
Бях по една памучна блуза , с клин и пола на -18, че даже и шапката не си сложих Sad Отделно,че спирахме по пътя да се разтъпчем и аз все разкопчана или да прибягам без яке да затворя вратата на детето и тем подобни.

Ще си сърбам попарата.
Пия чай с мед, но мисля, че е доста по-сериозно и това няма да помогне, Утре отивам на лекар, защото 3 дни поддържам 38.5 до 39.4 Т. И все намалям парното, че вря..

Тета75, и аз мисля, че е грип.  ooooh!

Вземи си вана, но не студена, а около 2 градуса под температурата ти. Ти май не пиеш иначе щях да ти препоръчам коняк към чая.

# 19 597
Контеске, вземай нещо за Т - нурофен, парацетамол или аналгин, да ти смъкне и малко да се освестиш. И трябва да пазиш леглото образно казано, че грип не е хубаво да се кара на крак, а вкъщи на легло и на топло. На мен ми помагаше Терафлу - едни прахчета с парацетамол и съставка за хремата, но при вас ги няма най-вероятно. Щом три дена вече си с Т, му се вижда края май-още ден-два максимум и трябва да спреш да вдигаш Т. Гаден е грипа, аз като го карах преди две години, имах чувството, че умирам и бера душа Mr. Green

# 19 598
Simple Smile Благодаря ти, Даун! Пия Тайленол за настинки на всеки 6 часа и си правя вана с морска сол,а пък и коняк нямам Simple Smile
 Иначе бих пийнала малко с чая, но все още е 11 часа сутринта да се подкарам с питиетата Simple Smile

Благодаря ви, момичета!
Тета75- дано си права, но мен ме притеснява повече кашлицата, заради която ще ходя на лекар и само се моля да не заразя и детето, но то все около мен се върти и нито да й се карам, нито пък да се гушим става.
Пожелавам ви много здраве през новата година!

# 19 599
О, така съм пО съгласна Mr. Green Аз веднъж при грип се засилих да си правя инхалации над котлона, уж за хремата, това като бях млада и зелена още де, и няма да казвам каква Т вдигнах след това, главата ми щеше да експлодира направо. Оттогава при грип само се охлаждам Peace

# 19 600
  • град-държава
Е, точно се прибираме от болницата и ние се натръшкахме новогодишно всички, а бебето на АБ. 

# 19 601
  • sf
Ужас, да се оправяте бързо!
Благодаря за съвета за климатика, изчистих филтрите и има чувствителна промяна.
И да се оплача- много ми е тегаво, мъчно, приключих връзка , която ми носеше много  положителни емоции. Знам,че трябва време да ми мине, но за първи път ми е толкова тежко. Мрън.

# 19 602
Мен ме оправи червено вино с черен пипер.Обезателно домашно.Мериш една чаена чаша и слагаш на котлона да заври като му смилаш и пипера докато се нагрява.Пипер колкото може да търпиш.След като заври спираш котлона и го пиеш горещо.По една -две чаши дневно.Не е за хора със слаби стомаси.Товя ме оправи последно.Инак за кашлица е ефикасно мед с ракия с лимон и зехтин.Смесване 1:1:1:1.Пийваш като се сетиш.За два-три дена кашлицата отшумява.Ако го правиш сложи първо меда,после ракията ,лимона и зехтин в един буркан с капачка и друсай докато се хомогенизира изцяло.Става емулсия,приятно е на вкус.Ако може ракията и меда да са домашни.И двете са много ефикасни,препоръчвам ги,щото аз лекарства не пия.Антибиотици не съм пила от едно 20 годинки.

# 19 603
  • град-държава
За сега съм само с хрема и гърлобол, кърмя още и не смея да пия нещо друго освен парацетамол без лекар. Ще видя утре сутрин как ще е и ще се ходи на лекар... отново. Не знам какво стана последно време, пълен абсурд.

# 19 604
Честита нова година на всички.
Аз пък днес бях на работа цял ден.
Направо съм смазана.12 часово дежурство с пълно отделение.Много болен народ.

Общи условия

Активация на акаунт