Да се оплачем...

• 7 413 754
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 19 605
Да оздравявате!
Аз се оплаквам от килата...килатааа...

# 19 606
Да оздравявате!
Ами не ги вдигай, като ти тежат толкова! Joy hahaha
И аз! Все нагоре отиват.

# 19 607
  • София
Да оздравявате!
От утре съм на диета.
Аз се оплаквам от муфти. Потроших цифра за тая Нова година,приех ги 2 дни в дома си... трябваше да си поделим разходите..повече няма да правя така!

# 19 608
Не повдигнаха ли въпрос за поделяне на разходите? Обади се и кажи - сумата е ....лв, щом уговорката е била такава.

# 19 609
  • София
А повдигнаха, на 31 преди да седнем на маса и дотам.  Изпаднаха в амнезия.

# 19 610
Хвана ме и мен грипа..От вчера поддържам някаква температура около 38,ужасно е.Оставям настрана това,че кашлям като магаре и се давя до сълзи..Всичко ме боли,като парцал съм  Sad

# 19 611
Гадно е, но ще мине  Hug Взимай аналгин за температурата, вместо парацетамол

# 19 612
И от мен за много години, да сте здрави и щастливи Hug
Vermilion, постът ти по-назад за НГ, беше много вдъхновяващ, докосна ме и някъде видях част от себе си!

# 19 613
Гадно е, но ще мине  Hug Взимай аналгин за температурата, вместо парацетамол
Hug

# 19 614
Едното дете беше болно на Коледа (39,5 вдигна), другите две посрещнаха Нова Година с 39,5, нощес аз бях болна, но най-лошото предстои. Мъжът ми се оплака, че и той се разболява.....

# 19 615
Оплаквам се, че не спряхте да се оплаквате! Какви са тези болести, какво е това чудо! Прекръстете темата и да се свършва. Наистина ли ви е толкова интесено всеки втори да пише, че е болен. Голяма тъпня, честно ви казвам. Четете ли наистина кой се бил разболял, кой покашлял и колко Т имал?

# 19 616
Нали е тема за оплакване, какво да пишат, за свекървите ли или за мъжа?

# 19 617
За каквото и да е да пишат - няма значение. Само да не е за това кой колко бил болен, и детето, разбира се! Последните 50 страници е само за грип, без изключение и тук там някой съвет какви пък лекарства да взимат. Много досадно - толкова ли всичко друго ви е наред, че дори няма от какво да се оплачете, освен, че сте болни?
Аз се оплаквам, че изпуснах мача на Гришо. Ходих да търся едни специални  прожектори за коледна украса и се надявах, че са ги намалили - е, не ги бяха намалили и не си купих, а бях се настроила за прекрасна и лесна коледна украса за догодина.

# 19 618
Служебно съм затрупана с болнични, всички близки са болни, и ние го изкарахме. Отдавна не е било такова чудо. Буквално всеки втори е болен, а вирусът е много неприятен. Какво друго да се пише?!

# 19 619
  • Варна
Аз пък се оплаквам, че напоследък животът ми е навлязъл в някаква гадна монотонност, от която няма измъкване. На прага на 40-те имам такъв ищах за учене и работа, имам енергия за двама, а няма излизане от тоя гаден коловоз. И преди да ми кажете, че това си зависи само от мен, знам, опитвам се, но нещата сега са се свели до безкрайно чакане на придвижване на документи и няма избор. Знам си аз, че накрая ще ми се върне тъпкано, но тогава ще се оплаквам пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт