Да се оплачем...

• 7 428 140
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 19 755
  • sf
Почнах да правя бисквитена торта и млякото се пресече.

# 19 756
Подхлъзнах се и паднах, ударих се лошо и всичко ме боли. Confused

# 19 757
При възрастните здравната каса покрива следните три зъболекарски услуги:

- преглед;
- обтурация с амалгама или химичен композит ( кариес и пломба на зъб );

Ето това ми е вписано,това ми е правено.Не ми е слагала упойка,а ми сложи арсен.Почисти ми зъба от кариес и ще завърши с пломба.
Нека спрем темата,че я оспамихме.  bouquet
Арсен щом е слагала, значи има и умъртвяване на нерв и съответните процедури след това. А са вписани горните две, защото само те се покриват от касата.

# 19 758
  • Варна/Лондон

Оплаквам се, че 4 месеца минаха от раждането, а аз дебелея, а уж се пазя и внимавам какво ям.  Sad

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 09:06 от Tatti

# 19 759
Аз даже не бих качила снимка с някого, без да го питам, камо ли да го тагвам без разрешение.
Преди дни чашата преля и изпратих съобщение на моя позната да изтрие всички мои снимки, както и тези на мои познати, и ясно и възпитано й обясних, че, ако не го направи, ще докладвам профила й, защото няма право да притежава снимки на чужди хора, без тяхно разрешение. Профилът й е публичен, пътува доста, има голям брой снимки и беше насъбрала цели два албума и с мои снимки. Само да вметна, че аз фейсбук нямам и не ми е приятно някой да си позволява да качва и мои снимки в инт. пространството. Не съм решила, не съм си направила, все пак. Наясно съм, че няма как да я докладвам, а и не съм го мислела сериозно.. Не знам, неудобно ли й стана, стресна ли се, но премахна голяма част. Преди около месец й бях подхвърлила и се обърнах нормално и възпитано към нея, отговорът й беше, че "снимките са общи и ще види"..... Да ме правят на "балама" няма как да стане... достатъчно деликатен човек съм, за да позволявам на другите подобно отношение към мен.
Аз разбрах Карола, оплакването й свързано с "досадата" за премахване на тагове, а не че мисли приятелката си за "проста" и пр. Simple Smile

# 19 760

green_lizard, снимки на които си само ти ли? Странно?
Аз такива никога не слагам в профила си, но някои от съвместно мероприятие и въпросният човек е там?
Как да го избегна? Това е публично мероприятие да речем, отразено и в пресата и там сме всички или част от участниците или публиката?
Лично аз видях едни снимки, публикувани новинарски сайт, на които бяха участници в едно тържество. Изрично попитах дали мога да ги споделя в една група. Получих одобрение и едва тогава ги споделих. Ако обаче и аз бях на тези кадри въобще нямаше да питам никого.

# 19 761
  • Cyberspace
Оплаквам се от живота си. Ей-така се замислих, че съм на (почти) 26, а начинът ми на живот не е улегнал, а направо спрял. Работа-вкъщи-работа-вкъщи. Иска ми се да пътуваме, да разглеждаме България, някакви емоции да изживяваме. И проблемът не е в това, че имаме дете, проблемът е в ММ. Е, този човек може да прекара цялото си съществуване в ходене на работа и киснене вкъщи, и дотам. Като се опитам да организирам дори кратко, близко пътуване... Ей, от десет кладенеца вода ще ми донесе, за да ме убеди, че не е удачно сега  Shocked И безкрайно отлагаме всичко или за последния момент или изобщо ако може някой друг да го свърши или... Защо изобщо трябва да се върши?! Този монотонен, начин на живот без амбиции, цели и желания ме довършва психически. Много мога да се оплаквам от него и от човекът, в който се е превърнал, но няма да ми стигне времето. Какво се случи с него последните 1-2 години - не знам. Говорили сме мноооого пъти и той с телешко спокойствие ми обяснява, че явно си е такъв  Tired Е, не, преди не беше такъв... Толкова ми докривява на моменти, че ми се реве.

# 19 762
  • София
И ние сме така, моя все се оправдава с децата. Ама те вече не са бебета, верно с тях да се пътува е истинско приключение (не в добрия смисъл  Mr. Green). Но и бабите помагат, майка ми все предлага да ги гледа, ние да отидем на кино, на ресторант и тн. ММ му дай само да виси пред компа и ТВ. А не беше такъв преди да се оженим, само ми говореше - ще пътуваме, ще си направим собствен бизнес, ще уча.........И една голяма нула.  Tired

# 19 763
И моят претърпя промяна. Всъщност той винаги си е бил къщно гърне, но докато бяхме гаджета ми се вързваше. Нямаше уикенд да не пътуваме някъде. Спомням си с носталгия. Откакто се роди детето сме пътували няколко пъти, но то не беше почивка, а фиаско, че малкия ни подлудяваше. Два пъти сме си тръгвали от платени хотели. Сега с две аз съм се спряла, но временно. Той доволен. Силно се надявам, че е само период, заявила съм му, че ако не желае ще си ходя без него. По-лошото е, че има фобии-не иска самолет, кораб, автобус, само с колата.

# 19 764
Оплаквам се от живота си. Ей-така се замислих, че съм на (почти) 26, а начинът ми на живот не е улегнал, а направо спрял. Работа-вкъщи-работа-вкъщи. Иска ми се да пътуваме, да разглеждаме България, някакви емоции да изживяваме. И проблемът не е в това, че имаме дете, проблемът е в ММ. Е, този човек може да прекара цялото си съществуване в ходене на работа и киснене вкъщи, и дотам. Като се опитам да организирам дори кратко, близко пътуване... Ей, от десет кладенеца вода ще ми донесе, за да ме убеди, че не е удачно сега  Shocked И безкрайно отлагаме всичко или за последния момент или изобщо ако може някой друг да го свърши или... Защо изобщо трябва да се върши?! Този монотонен, начин на живот без амбиции, цели и желания ме довършва психически. Много мога да се оплаквам от него и от човекът, в който се е превърнал, но няма да ми стигне времето. Какво се случи с него последните 1-2 години - не знам. Говорили сме мноооого пъти и той с телешко спокойствие ми обяснява, че явно си е такъв  Tired Е, не, преди не беше такъв... Толкова ми докривява на моменти, че ми се реве.

Хич и не разчитай да се оправи.Това, че преди децата е бил друг , е било само заради теб - да се хареса, да не ти откаже. Моят е същият вече 30 години. И говорихме, и спорихме, и какви скандали съм вдигала... Целият ми  живот мина в скандали и опити да променя нещо ....Тц, не става и не става. или се спасяваш самосиндикално ( ходиш си сама или с приятелки) или свикваш и приемаш винаги да е така, или се разделяте. Но гаранция, че той няма да се промени. #2gunfire Ако има някаква малка промяна, то тя ми коства такива нерви, че вече не мога и да се зарадвам. Толкова ми тежат тези скандали и разправии - само така успявам нещо да постигна. Иначе отговорът на всичко, което предложа е или "Не ми се прави", или само мълчание. а в последно време, като не му харесва нещо, става и излиза. Ще скита по улиците, или ще си говори с приятели #2gunfire Sick ама да ме заведе някъде или да свърши нещо ...НЕ!
   Ето и аз се оплаках от живота си! Grinning

# 19 765
И аз се присъединявам към вас момичета. Не се оплаквам, защото всичко което искам си го организирам. Мъжът ми не ме спира. Ако има пари ходи на почивки - не мрънка.
И
Оплаквам се че спряха водата и ме е страх дали ще я пуснат.

# 19 766
А ние с моя приятел се разделихме преди два дни. Така искам да не се беше случвало, мечтая си за времето, когато си стояхме у нас само двамата...   Cry Cry

# 19 767
Оплаквам се че спряха водата и ме е страх дали ще я пуснат.
Мен пък ме е страх да не спрат тока, че се отопляваме на климатици. За ужас на сина ми, понеже неговият апартамент е на ТЕЦ, му се обадих и заявих, че ако ни спрат тока се евакуираме целокупно при него. Сега сигурно се е скрил под одеалото, треперейки от ужас. Mr. Green

# 19 768
  • Ланкър, планините Овнерог
Бе, то и ТЕЦ-а е зависим от тока.

# 19 769
Аз разбрах Карола, оплакването й свързано с "досадата" за премахване на тагове, а не че мисли приятелката си за "проста" и пр. Simple Smile

Багодаря ти! Simple Smile Точно това имах предвид!

Аз не мога да се оплача, защото сме здрави, имаме дом, имаме работа, но пък чувствам празнота. Онзи ден се замислих как вече ми писна от еднообразието- едни и същи хора, едни и същи места. Просто ти става тъпо в един момент. За това имам нова стратегия за годината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт