Да се оплачем...

• 7 461 499
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 21 750
tonynette, ти си с моите болежки. И аз пих АБ заради лимфния, преди да излязат кръвните, но изобщо не помогна, вирусно се оказа. Седмица след като го свърших се оправиха почти без нищо. Но сега пак ме повтаря.

Bandida, ако имаш хума, опитай с нея компрес, аз за всякакви ударени, одраскани и порязани неща я ползвам, много помага.

Хайде да оздравяваме Hug

# 21 751
tonynette, ти си с моите болежки. И аз пих АБ заради лимфния, преди да излязат кръвните, но изобщо не помогна, вирусно се оказа. Седмица след като го свърших се оправиха почти без нищо. Но сега пак ме повтаря.

Bandida, ако имаш хума, опитай с нея компрес, аз за всякакви ударени, одраскани и порязани неща я ползвам, много помага.

Хайде да оздравяваме Hug

Ех,нямам и няма от къде да купя  Cry
Бързо оздравяване на всички и от мен  Hug

# 21 752
           Хайде да оздравяваме  Hug

Hug  Повече от десет дни се влача /върнах се назад в темата, за да съм сигурна, че не преувеличавам Simple Smile / Добре, че като пиша не ме чувате как бухам, иначе ще се разбягате като пилци!
                                              bouquet

# 21 753
Bandida, от козметичен магазин, аптека, най-добре здравословен магазин - нищо че ако е маска е с талк, гледай само да е по-прясна. Не е като да си я "пекла" ти на слънце, но пак върши работа.

# 21 754
Bandida, от козметичен магазин, аптека, най-добре здравословен магазин - нищо че ако е маска е с талк, гледай само да е по-прясна. Не е като да си я "пекла" ти на слънце, но пак върши работа.

Съвсем не съм в час  Blush Преди малко сложих мусаката без кайма.Добре,че навреме видях  Joy
Поне аптеки има доста,утре ще потърся.

# 21 755
Може би и арника да пиеш
Всички мъже явно са мрънкала, ма си го юркай и толкоз. Няма да му стане нищо че е измил нещо. Е, ще пищи и врещи, ама да не ти пука.

# 21 756
  • Бургас
Моя мъж е същия... Нищо не пипа вкъщи и с нищо не помага!!!
Но получих възмездие Twisted Evil Twisted Evil счупих си крака и от неволя нямаше как, наложи му се.

# 21 757
datura_inermis, мисля че антибиотика ми помогна, но в момента е вирусно. Лепнала съм го най-вероятно от майка ми. Писнало ми е.

# 21 758
Имам арника монтана,веднага ще пия.Благодаря за съветите  bouquet

# 21 759
  • Сф
Не е било пътуване, празник или нещо, което очаквам с нетърпение, и мм да не скапе деня от сутринта! Close
Овен?  Hug
По скоро Козирог. Laughing

Ц, везна е. Казвам/питам нещо, съгласява се с мен, и после мърморясва и мен ме изкарва виновна. Ама денят добре мина, ходихме до Пловдив на разходка, малката добре се държа.
Ама развалих едва започналата диета...

# 21 760
  • here and now
Стигнах до извода, че почти всички мъже са зодия ГЪЗ или асцедента им е такъв...
Оплаквам се, че всичко ме боли, ама буквално всичко....

# 21 761
Оплаквам се, че утре заминаваме за уикенда на приятно място, с басейни пълни с топла минерална вода, а моят цикъл реши да си сменя датата и взе, че ми дойде.Confused

# 21 762
Но получих възмездие Twisted Evil Twisted Evil счупих си крака и от неволя нямаше как, наложи му се.
То това не е възмездие, а е пак наказание за тебе.

# 21 763
  • В страната на мечтите
Оплаквам се, че утре заминаваме за уикенда на приятно място, с басейни пълни с топла минерална вода, а моят цикъл реши да си сменя датата и взе, че ми дойде.Confused

Слагай тампони и си свиркай  Peace

Подкрепям, че мъжете Близнаци са отврат!

И се оплаквам, че искам Мъж, а не Мекотело! Май сме пред развод...

# 21 764
  • Бургас
То това не е възмездие, а е пак наказание за тебе.
От здравословна гледна точка да,  но най-накрая от 10 години той се включи в домакинството и видя на мен какво ми е да се грижа за всичко!
Мъж ТЕЛЕЦ  също е много кофти!

Общи условия

Активация на акаунт