Да се оплачем...

• 7 446 487
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 22 050
Не знам как е времето в Бг, но тук десети ден е мрачно и дъждовно, вече съм пред депресия. Нетипично чак толкова за тези ширини, дори със снега имаше малко слънце.

# 22 051
  • София
Ужасно е. Не е спряло да вали - дъжд, сняг,  каквото се сетиш.
Искам хубаво време.

# 22 052
  • от Луната
Хлапето пак се разболя в най - неподходящия момент. То не, че има подходящ момент за разболяване, но края на седмицата има важни участия и дано се оправи до тогава  Praynig А времето е повече от гадно  Cry

# 22 053
Толкова добре се справях, последните седмици съседите ми ме сринаха. Изобщо не мога да се съвзема. Гледам къщи и мечтая  Cry

# 22 054
Ми, нямам на кого да се оплача, а пък тази тема ми дойде супер.
Днес ми беше много тъп и гаден ден! Работния ден мина със скоростта на костенурка, времето не ми е готино и най-гадното - човек, който харесвам ме натъжи много  Sad
Ами, това от мен! Мрън!

# 22 055
Всички в къщата са скарани по някаква случайност всеки с всеки за различни глупости се е дърпал. Сега никой с никой не си говори  Crazy
Скарах се също с приятел  Cry Поне си мислех, че е такъв.  Crossing Arms

# 22 056
...
Скарах се също с приятел  Cry Поне си мислех, че е такъв. 
Crossing Arms
може би е.
може би е  недоразумение.

# 22 057
Гони ме куче  ooooh! Такъв голям страх имам, чак на една ограда се качих.  bowuu Сега ми е смешно като се сетя ама тогава до рев ми беше.

# 22 058
  • София
Гони ме куче  ooooh! Такъв голям страх имам, чак на една ограда се качих.  bowuu Сега ми е смешно като се сетя ама тогава до рев ми беше.
Тц,тц ужас ,добре че не те наръфало.
И мен един път ме наобиколиха 4-5 кучета. Плачеше ми се. Започнах (не се смейте)  да им говоря, да им се моля Embarassed да се махнат,  на глас. После си спомних, че някои животни ги е страх от огън и започнах да паля със запалката си и се махнаха. Беше си страшничко.

Да се оплача, отново за пореден път от съсипаното си лице. Не знам какво стана в последната година, но кожата ми рязко се промени. Изтощена, с бръчки, далеч от мимическите. Вманиачавам се на тема кремове, процедури. Ужасно е,  вманиачаването. Мисля си,  на 29г., а такава съсипия. Уж не съм си променила навиците, но е ясно, че ми трябва спорт, хубава храна и "добри" хормони. И въздухът е мръсен, навсякъде климатици, прах,  ох.

# 22 059
Гони ме куче  ooooh! Такъв голям страх имам, чак на една ограда се качих.  bowuu Сега ми е смешно като се сетя ама тогава до рев ми беше.
Тц,тц ужас ,добре че не те наръфало.
И мен един път ме наобиколиха 4-5 кучета. Плачеше ми се. Започнах (не се смейте)  да им говоря, да им се моля Embarassed да се махнат,  на глас. После си спомних, че някои животни ги е страх от огън и започнах да паля със запалката си и се махнаха. Беше си страшничко.

Да се оплача, отново за пореден път от съсипаното си лице. Не знам какво стана в последната година, но кожата ми рязко се промени. Изтощена, с бръчки, далеч от мимическите. Вманиачавам се на тема кремове, процедури. Ужасно е,  вманиачаването. Мисля си,  на 29г., а такава съсипия. Уж не съм си променила навиците, но е ясно, че ми трябва спорт, хубава храна и "добри" хормони. И въздухът е мръсен, навсякъде климатици, прах,  ох.
Най - тъпото беше, че е домашно куче, но оставено от собственика си без каишка. За втори път ми се случва с това куче, първият път още помолих, но нямаше резултат.  ooooh!
Понякога си мисля, че аз прекалявам, но ме е страх наистина ужасно много. Независимо дали е улично или домашно, изпадам в паника ако ме доближи.

# 22 060
  • София
С., в двор ли е кучето, куче пазач? 
От малка ли те е страх от кучета. Сигурно е неприятно.

# 22 061
С., в двор ли е кучето, куче пазач? 
От малка ли те е страх от кучета. Сигурно е неприятно.
От дете ме е страх, да, бях на около 5. Кучето не е в двор, в апартамент живее, но е някаква едра порода. Собственикът ни е съсед и се засякохме пред входа на блока. Кучето, обаче, е агресивно, още първият път като ме подгони започна да лае и ръмжи срещу мен, почти се разплаках и помолих собственика, който стоеше отстрани и гледаше да го прибере, а той ми отвърна с: "Спокойно, той с всички така прави"  ooooh!

# 22 062
  • Северозапада
Сестра ми има кучегон и спрей за кучетата, които не чуват или стават агресивни от кучегона. И тя изпитва ужас от кучета, гонило я е куче като дете. И в крайна сметка, що за идиот е съседът ти да вижда как кучето те гони и да махне с ръка "То на всички така прави". ooooh!

# 22 063
Мдаааа и аз съм се качвала на ограда заради куче. Дребно. Захапа ме за крачола. Ако ме гони едра порода,не ме бройте сред живите Tired

# 22 064
Мен скоро едно куче ме захапа по корема, добре, че бях с дебело яке и натъпкани с разни неща джобове, че само посиня. Разхождах моето на каишка и това дойде, двете се сдавиха, но целта на чуждото куче бях аз, през цялото време, докато се биеха гледаше как да ме докопа. Знам на кого е и добре го насолих, сега не го пуска свободно.

Общи условия

Активация на акаунт