Да се оплачем...

• 7 460 685
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 22 095
  • Варна
Като си плащам сметките на изипей никой не ме зарибява с никакви оферти.

# 22 096
  • София
Може да им казвате, че сте колеги и да не ви занимават с простотии  Mr. Green

# 22 097
Мъжът ми по едно време ходеше на обучения, свързани с мобилните оператори и каза, че буквално ги учели как да лъжат клиентите .
Оплаквам се, че подмазвачите и връзкарите процъфтяват в днешно време.Както и некадърните началници.

# 22 098

Да се оплача, отново за пореден път от съсипаното си лице. Не знам какво стана в последната година, но кожата ми рязко се промени. Изтощена, с бръчки, далеч от мимическите. Вманиачавам се на тема кремове, процедури. Ужасно е,  вманиачаването. Мисля си,  на 29г., а такава съсипия. Уж не съм си променила навиците, но е ясно, че ми трябва спорт, хубава храна и "добри" хормони. И въздухът е мръсен, навсякъде климатици, прах,  ох.

И аз имам проблем с кожата на лицето . Ходих при  дерматолог, дадох куп пари, а видимо не стана 'чудото' , което очаквах. Спрях да слагам фон дьо тен и смених козметиката изцяло с медицинска и съответно по-скъпа. Една идея изглеждам по-свежа , като слагам единствено тонирана слънце защита , спирала , гланц. След няколко месеца ставам на 30 и ще трябва да се примиря, че кожата няма да ми е като на 20 годишна  Peace

Оплаквам се , че всичките ни пари отиват за лекарства - от началото на годината детето и мъжа боледуваха по няколко пъти, а и с моето влошено здравословно състояние ...  Tired Прсото не се издържа така  Sad

# 22 099
  • Cyberspace
Аз пък съм дебела  ooooh!
Дългите работни дни зад бюрото си оказва влияние и съм се освинила. Диетувам от три дни, дано изкарам до края. Дано и тези дни видя дори мъничко ефект, за да се мотивирам.
И ми дойде на всичко отгоре. Най-лошото същество било жена в цикъл, на диета, опитваща се да откаже цигарите. Въпреки, че дори не се опитвма да откажа цигарите, мога да го потвърдя!  Joy

# 22 100
  • София
Marsia, може би е добра идея да посетя лекар-дерматолог... и аз знам, че 20 год.няма как да бъда,  но явно нещо не е окей.

Ей, съседката под нас,  не мога да я разбера. Когато си е вкъщи само вика, тропа, кълне, оплаква се на супер висок глас. Всичко й се чува и разбира... как се търпи, това е нон стоп обиди, псувни брррр...

# 22 101
Оплаквам се че нямам кафе, а много ми се пие. Нямам и пари да си купя  Mr. Green Естествено само за това мисля, от както съм станала  hahaha

# 22 102
  • Бургас
Оплаквам се че нямам кафе, а много ми се пие. Нямам и пари да си купя  Mr. Green Естествено само за това мисля, от както съм станала  hahaha

Аз имам кафе в съседната стая. Пие ми се като на бременна, но трябва да лежа до малкия, за да спи, иначе ще е ад цяла вечер. Вярваш ли ми, че даже ми и мирише  на кафе в момента Crazy

# 22 103
Брей,пак ми е лошо на стомаха.Днеска пак ям препечени филии с малко масло и маслини.На всичкото отгоре във вторник вечерта се развихрихме да правим секс и ми дошъл цикъла,при което целия матрак стана все едно си заклал някой.С какво да го чистя нз.Жената дето чисти вкъщи и тя опитвала да го чисти,ама още си седи петно.Обмислям кислородна вода да пробвам.Ако имате идея съм насреща.Такова нещо за сефте ми се случва.

# 22 104
Рибозом, кръв се почиства със студена вода.
Ако не стане опитай с Клири 1.
П.п. много ми е студена, за да не е спам.

# 22 105
Изсъхнала кръв не се чисти с нищо, а от матрак още по-малко. Пробвай с белина, ама трудна работа. Варианта е смяна на матрака и калъф предпазител.

# 22 106
Аа с кислородна вода става и много добре се чисти, ама не знам детайли , че съм гнуслива и мъжът ми го чисти  Embarassed
В интернет го е прочел и той, така че нейде из нета пише

# 22 107
Докато е прясно с повече студена вода и труд се оправя. Щом е от вторник, още имаш някакъв шанс, и да не го махнеш напълно, поне да остане като разлят чай вместо да е тъмно петно.

# 22 108
Мани-мани,голям резил.За пръв път да не усетя,че почва.И долния чаршаф е тъмен и чак като отидох до банята и се видя положението.Пък като го свалихме и видях матрака ми прилоша чак.Няма как да го сменям,декември го купихме и е нов.

# 22 109
Доместос. Изпробвано. Peace

Общи условия

Активация на акаунт