Да се оплачем...

• 7 416 731
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 38 865
Оплаквам се ,че малката снощи толкова много кашляше и не можа да спи.
Днес съм пък на РС и ще ми се пили пак,че отсъства ...

# 38 866
Ами аз така процедирам ама си има доста неудобства идеята. Нали се сещаш, че не си само ти, която си се сетила да отидеш набързо преди или след работа? И точно в тези часове опашките са ужасни и ако гониш транспорт примерно става мазало пълно.

Е, не казвам, че е супер удобно така, но пък можеш да си вземеш пратката по което време си решиш. Може да дадеш и адрес на клон близо до офиса и да претичаш в някой по-ненатоварен час. На мен ако не ми е нещо спешно направо отивам в събота да го взема.

# 38 867
Оплаквам се от отношението на лекар и медицинска сестра. Докато ме преглеждаше лекаря усетих, че започва да ми става лошо и имам нужда да седна. Заведе ме в другата стая /кабинета е от две стаи/ да седна на кушетката. Попита ме дали искам вода и ме гледаше доста стреснато, понеже цвета на лицето и ръцете ми става бял, ръцете ми започнаха да се свиват... Донесе ми вода лекаря и се изнесе в другата стая и чувам да обяснява на сестрата, че госпожата колабирала. А тя само едно "така ли" и толкова. Нито стана да дойде да ме види, да ми окаже помощ, и двамата с лекаря се оттеглиха в другата стая и ме оставиха да се оправям... Е, оправих се, но ми се видя след това като се замислих много безхаберно отношение от медицински лица...

# 38 868
Бюти магнолия, аз вчера установих, че аптекарката в близката аптека ми обясни повече неща отколкото ЛЛ. Личния само написа рецептата, за втори антибиотик и на въпроса ми как ще се дават и двата, отговори ти си знаеш. Аджеба щом питам едва ли знам.

# 38 869
Тук вчера пред поликлиниката почина човек- познайте дали някой му е оказал помощ.

# 38 870
Имам дете на 3 г и като слушах за онова същество,което е докарала близнаците си до състояние на същите години да са по 9 кил и да не ходят и говорят ме избива на ужасна агресия.
Толкова семейства се борят за дете,а това същество почти е унижило две .

# 38 871
Бързо да оздравява детето Hug Това е най-важно! Отсъствията ще извините, а материала - ще наваксате Simple Smile

# 38 872
Стоя в чакалня за едно изследване и разбирам, че тази, която ми слага изотопа била болна от грип. Колежките й вече 5 Мин я убеждават да й дадат маска.
Няма грам здравна култура тук!!

# 38 873
Бързо да оздравява детето Hug Това е най-важно! Отсъствията ще извините, а материала - ще наваксате Simple Smile
Благодаря ти  bouquet

# 38 874
  • Куциндрел
Вярно е до куриер и офис. За моя район куриерът е ужасно дръпнат и нелюбезен, но за сметка на това е супер стриктен и точен в работата си.
Поръчвам само да офис на Еконт. Избрала съм си удобен до работа и към 9 сутринта минавам да си вземам пратките.

# 38 875
Стоя в чакалня за едно изследване и разбирам, че тази, която ми слага изотопа била болна от грип. Колежките й вече 5 Мин я убеждават да й дадат маска.
Няма грам здравна култура тук!!

Ужасно!
Вчера в чакаме за преглед пред личния и две сестри си мърморят "Аман от кашлящи и смъркащи, писна ми вече", другата отговаря " И на мен". Обърнах се и им казах "Дами все пак работите в болница, ако човек е здрав няма да дойде!Защо не носите маски? " . Само ме изгледаха и се обърнаха на другата страна.

# 38 876
Според мен има разлика в услугите на Спиди в зависимост от къде е поръчката. От Озон, Ориндж и няколко по-големи фирми, от които поръчвам и ми доставят безплатно, услугата е идеална.
Миналата седмица поръчах от една малка фирма, платих 5.99 лв за доставка. Хората още същия ден предадоха пратката на Спийди, аз уж щях на следващия ден щях да я получа. Три дни по-късно ни вест, ни кост. Писах им. Не ми отговориха, но пратката дойде.

# 38 877
  • софия
Според мен си зависи от офиса и куриера. Аз често имам доставки чрез Спиди и поне досега не съм срещала проблем с тях-винаги са ми доставяли пратката навреме,както е посочено в смс-а.

# 38 878
Не знам какво се случи с лекарите и медицинските работници изобщо. Къде изгубиха човещината и грижовността за пациентите. Всеки е отишъл с проблем. А те създават повече проблеми понякога...
Колко примера има само в тази тема... Sad

# 38 879
  • София
Най-накрая благоволиха да ми доставят пратката. 4 дни забавяне. Никога повече Спиди, когато имам избор. Ни-ко-га!

Общи условия

Активация на акаунт