Да се оплачем...

• 7 413 694
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 43 920
Леле, егати приматите, честно. Нямам думи. Когато си закупят съответното място пред блока, към което имат претенции, тогава ако щат и с колчета да си го оградят. Това дори не е наглост, това си е бясна селяния.

Оплаквам се, че въпреки че съм на режим не мога да сваля и едно кило. Какви изследвания трябва да си направя за ИР?

# 43 921
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Леле, егати приматите, честно. Нямам думи. Когато си закупят съответното място пред блока, към което имат претенции, тогава ако щат и с колчета да си го оградят. Това дори не е наглост, това си е бясна селяния.

Оплаквам се, че въпреки че съм на режим не мога да сваля и едно кило. Какви изследвания трябва да си направя за ИР?

на детето правихме инсулин и кръвна захар.
не натоварване, а само еднократно изследване.

# 43 922
Moonriver, чети за обременяване с глюкоза, глюкозотолерантен тест още се казва.

# 43 923
Това с обременяването е гадно Simple Smile Не може ли първо да мина само с инсулин и кръвна захар? Или пък това http://www.cibalab.com/dokuwiki/doku.php?id=biochemistry:homa

# 43 924
При мен инсулинът и кръвната захар бяха нормални, защото го хванахме в началото и още не се бяха разбутали нещата и едва като изгълтах глюкозата се видя, че не реагирам нормално. Homa index само съм го чувала, не знам какво точно е. Успех!

# 43 925
Това с обременяването е гадно Simple Smile Не може ли първо да мина само с инсулин и кръвна захар? Или пък това http://www.cibalab.com/dokuwiki/doku.php?id=biochemistry:homa

Не е толкова гадно! Все едно пиеш сока на баклавички  Laughing Не съм любителка на сладко, а това спокойно го прекарвам.

Оплаквам се, че повечето ми хора си пуснаха работа и сега замествам на всички фронтове  Crazy Като луда калинка съм!

# 43 926
оплаквам се всъщност от общината. неистово се строят кооперации без парко места. уж не е отменена наредбата при проекта на всеки нов строеж да се осигурят 110% паркоместа, Sad но никой не го следи.
И да има паркоместа, никой не задължава собствениците да ги купуват заедно с апартамента и проблемът си остава. До местоработата ми построиха 2 големи кооперации с подземни гаражи, които стоят празни, докато на улицата още малко ще започнат да паркират на 2 реда.

И докато темата е коли и паркоместа да се оплача и аз от нещо, което адски ме нервира напоследък. За да се прибера минавам през тясна улица, където за да се разминат 2 коли трябва да намалиш на 15-20км/ч максимум и даже да прибираш огледалата понякога. Обаче се разминавахме. Почнаха да строят някаква кооперация и разшириха улицата на реални две платна, където да може да се разминават 2 коли спокойно. Зарадвах се, ама за кратко. Естествено, едното платно автоматично се превърна в паркинг и сега вече и 2 коли не могат да се разминат. А улицата е хем под наклон, хем със завои и реално влезеш ли, нямаш видимост кога ще ти излезе някой насреща.

moonriver, КЗ и инсулин може да са нормални на първото пробовземане, но да са завишени на 60мин и 120 мин. Така че по-добре направо обременяване, защото често само първоначалните стойности не говорят за проблем, а може да го има.

# 43 927
Благодаря за съветите, момичета Simple Smile Може да си пусна едно обременяване. То при него не ме притеснява толкова глюкозата, колкото боденето за кръв 3 пъти, както и това, че ще си отвися в лабораторията 3 часа..

# 43 928
Може да се направи в почивен ден
Аз лично си го спестих, засега. Самото изследване е натоварващо и не е добре да се прави често, или изобщо
Според мен клинична картина + НОМА индекс биха били достатъчни за добър лекар

# 43 929
На мен ми го правиха през бременността, боденето е кофти, аз имам страх и това ми беше най-гадното. Иначе за глюкозата АГ ми беше казала да си изстискам малко лимон в нас и да го добавя, да стане като лимонада и да не е толкова гадно, та даже беше и вкусно. За 3-те часа - другарче и/или книжка.

# 43 930

Ахахааа, трансформиращ преразказ на текст от Бранислав Нушич на матурата в седми клас Simple Smile не вярвам, че са се справили децата, текстът е интересен, но не е лек за преразказване. Каквото сабя покаже в крайна сметка...

# 43 931
О Боже, какво е това нещо "трансформиращ преразказ" Grinning Какво трансформира като е преразказ?

# 43 932
Преразказваш текста от името на някой от героите. Например, да преразкажеш "Хари Потър" от името на Рон Уизли.

# 43 933
Благодаря, почувствах се архаично Wink

# 43 934
Това с глюкозата е отвратително. Не само, че трябва да висиш там, като нещастник 3 часа, ами и да не ядеш нищо от предишната вечер, та чак докато приключи тая гадост.
И изобщо са ми странни тия изследвания, които те поставят в необичайна, та дори и шокова ситуация, каква информация дават, за нормалното ти състояние ...

Общи условия

Активация на акаунт