Да се оплачем...

• 7 413 555
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 43 935
Оплаквам се от себе си 😩 Откакто родих не съм спряла да се тъпча с мега вредни и дебелеещи неща. Днес закусвах бутер банички и то не една, оня ден изядох половин хляб с маргарин (не бях купувала от години, а много обичам) А шоколадите не ги и броя вече. Качих 8-9 килограма, от болницата излязох само с 3 отгоре, ама като нищо ще кача, ако не взема да се спра. 😒

# 43 936
Благодаря, почувствах се архаично Wink
За нищо. За мой ужас, догодина ще имам седмокласничка и принудително вече съм спец по тези щуротии. Всъщност, да погледнеш една история през очите на различни нейни герои е нелоша гимнастика на мозъка.

# 43 937
Aria, от кърменето, недоспиването и стреса е. Аз, която за цяла бременност прегреших с един сладолед и един черен шоколад, след като родих не мога да се зАпра на моменти. Всяко сваляне на килограмче ме води до почти неконтролируем глад. Някак се владея през повечето време, но някой път като е много силно изкушението, просто му се отдавам. Останаха ми 2 кг., влизам си в дрехите отдавна, но винаги съм се хранела много здравословно и чак се изумявам последните месеци от себе си.

# 43 938
  • I want it all and I want it now.
Много ме боли гърлото. Лекарството не ми помага. Детето ми къса нервите.

# 43 939
  • Варна
Syn, аз така миналата седмица със зверски болящо гърло не излязох на глава. Що мед с чай изпих и витамин С пих, няма и няма. Докарах се до антибиотик. Имай си едно на ум.

# 43 940
  • София
Оплаквам се от себе си 😩 Откакто родих не съм спряла да се тъпча с мега вредни и дебелеещи неща. Днес закусвах бутер банички и то не една, оня ден изядох половин хляб с маргарин (не бях купувала от години, а много обичам) А шоколадите не ги и броя вече. Качих 8-9 килограма, от болницата излязох само с 3 отгоре, ама като нищо ще кача, ако не взема да се спра. 😒
Ако кърмиш, трябва да внимаваш с какво се храниш, така че да не предизвикваш колики на бебето.като имаш хранителен режим с определени продукти и го спазваш, постигаш и контрол върху храненето. Аз така си свалих натрупаните кг. след раждането /имах 8 кг. за сваляне тогава/.Успях, де. Позволявах си блокче черен шоколад и кафе, но след като бях минала сутрешното кърмене.

# 43 941
Добър ден!
Оплаквам се, че пак ми е притеснено. Семейният съвет решихме дребната да е с детегледачка като почна работа. Жената е моя позната, имам и пълно доверие и пак ми е супер спечено. Знам, че нас това е по- добрият вариант и че ще свикне с жената, защото е учителка в детска градина и има подход към децата, обаче пак съм супер притеснена.
Изобщо имам чувството, че откакто родих постоянно съм във филм за малката. Преди не бях толкова луда.

# 43 942
Това с глюкозата е отвратително. Не само, че трябва да висиш там, като нещастник 3 часа, ами и да не ядеш нищо от предишната вечер, та чак докато приключи тая гадост.
И изобщо са ми странни тия изследвания, които те поставят в необичайна, та дори и шокова ситуация, каква информация дават, за нормалното ти състояние ...

Не исках да го казвам, за да не плаша потребителката, на която вероятно ѝ предстои, но на мен много ми прилоша на втория час и ме сложиха да легна в лабораторията, лежах до края.
Сега го пиша за инфо, че е по-добре да се отиде с другарче.

# 43 943
  • I want it all and I want it now.
Syn, аз така миналата седмица със зверски болящо гърло не излязох на глава. Що мед с чай изпих и витамин С пих, няма и няма. Докарах се до антибиотик. Имай си едно на ум.
Какъв антибиотик пи ? Благодаря.

# 43 944
  • Варна
Приятелка лекар ми изписа Зинат за пет дни. Буквално никакви други симптоми нямах, но така ме болеше гърло, че едва преглъщах. На втория ден с антибиотика ме отпусна.

# 43 945
Аз съвсем добронамерено и информативно да попитам за обременяването с глюкоза - такова сериозно изследване не би ли трябвало да бъде назначено от лекар ? В смисъл струва ми се стресиращо за организма и ако няма индикации за ИР , разумно ли е да се прави?

# 43 946
Добър ден!
Оплаквам се, че пак ми е притеснено. Семейният съвет решихме дребната да е с детегледачка като почна работа. Жената е моя позната, имам и пълно доверие и пак ми е супер спечено. Знам, че нас това е по- добрият вариант и че ще свикне с жената, защото е учителка в детска градина и има подход към децата, обаче пак съм супер притеснена.
Изобщо имам чувството, че откакто родих постоянно съм във филм за малката. Преди не бях толкова луда.
Нормално е да си притеснена, но щом познаваш жената, всичко ще е ок. Детегледачката на Говендър Мой беше най-милата баба на света- като родна баба му беше, направо като член на семейството ни стана. А дребосъчка няма да ти боледува като в ясла.

# 43 947
Уиш,
Мене точно от болестите в яслата ме беше най- страх. Иначе тя много обича деца и щеше да свикне все някога.
Тази година ще я избутаме така, пък догодина септември пак ще го мислим. Simple Smile

# 43 948
  • Terra incognita
Аз съвсем добронамерено и информативно да попитам за обременяването с глюкоза - такова сериозно изследване не би ли трябвало да бъде назначено от лекар ? В смисъл струва ми се стресиращо за организма и ако няма индикации за ИР , разумно ли е да се прави?
Това се прави и на бременни, без да има индикации за диабет.
Правила съм два пъти обременяване с глюкоза- веднъж- по време на бремвнност(в чужбина е здължително) и веднъж след като родих. Втория път се изслвдвах в България, правих обременяването с един човек, който без направление на своя глава си правеше изследването.

# 43 949
Моята дъщеря никога не е боледувала толкова, колкото тази година, а е на 6.Като започна от Коледа, та до Великден, та и след това. Давам мед, фрешове, витамини...не и не!!! Не става дума само за хрема и настинка, както си е добре и за един ден буквално е вече пред пневмония...Вече се психирам....

Общи условия

Активация на акаунт