Да се оплачем...

• 7 436 024
  • 65 224
  •   2
Отговори
# 51 315
И аз много мразя да ми закъсняват, приемам го като проява на неуважение и се обиждам. Хеле пък с детето като съм.
И аз имам едни приятели дето идват минимум час след уговорения, еййй много ме дразнят!

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 16:16 от kisela krastavichka

# 51 316
  • Варна
Пийкок, аз при това положение щях да ги накълцам по телефона и да отменя уговорката. Правила съм го. После стават удивително точни.

# 51 317
  • София
Плава, щом си здрава, другите неща не са съществени. Всичко е оправимо. Горе гребена!
Пийкок, напълно те разбирам. И аз имам такива познати. Ами вече не ръчкам никой да се виждаме и не си правя труда и аз да съм точна. Каквото повикало.
Оплаквам се, че лятото свършва. Не обичам да свършва!

# 51 318
  • софия
Днес посетих KFC Младост.Потресен съм от управителката късо постригано мусколесто момиче което директно и вулгарно сваляше своя подчинена.

# 51 319
Баща ми не може да отказва и всеки, който го помоли за услуга той винаги е насреща въпреки че причинява на себе си неудобство. Това едното ми оплакване.
Другото е в подобна връзка - близък роднина го е помолил да вземе назаем за уикенда едната ни кола понеже ще пътува доста и ще му излезе по-изгодно и е голяма и удобна. Преди час му се обади да му каже, че е катастрофирал. На пътниците за щастие нищо им няма, но автомобила по думите му: “Съжалявам ама вече нямаш кола, от това автомобил не може да стане вече”.
Много се оплаквам. Само при мисълта какво е можело да се случи на хората в колата още треперя...Добре че нищо им няма и са само уплашени.
Може да е материално, но се оплаквам и за колата, защото ме е яд. Беше жестока кола, че и толкова спомени направих с нея последната година...

# 51 320
  • София
Е, можеше да я поканиш да измие прозорците и да окоси, да се почувства съпричастна и тя.
Тц, тя иска да гостува само. Ако може всеки уикенд. Пък и на тръгване да си откъсне нещо от градината.
Преди да откъсне... да оплеви, прекопае, напои,...

Скрит текст:
Ау, имам джапанки като твоите от аватара. Едната лента обаче ми се разлепи и се чудя как да ги поправя Simple Smile

# 51 321
По Нова дават един изрод, задушил и заклал приятелката си...Представих си, ако някой насили моето момиче....Ужас, този не трябва да живее!😠

# 51 322
  • sf
По повод колата назаем- за това много мразя да давам или взимам кола назаем и всячески го избягвам. Добре, че хората са здрави, но дали ще му изплатят колата? 🤔

# 51 323
  • Варна
Аман от меки Марии, много е кофти като имаш такъв в семейството. Може да е най-прекрасния човек на света ама това му качество е способно да ме вбеси до немай къде.

# 51 324
По повод колата назаем- за това много мразя да давам или взимам кола назаем и всячески го избягвам. Добре, че хората са здрави, но дали ще му изплатят колата? 🤔
И аз, и аз мразя. Неведнъж са ми казвали, че съм егоист ама мразя да си я давам колата. Дори и да се случи нещо с нея предпочитам да знам, че аз съм стояла зад волана, но баща ми няма такъв проблем, както се казва - ларж е.
Предполагам ще му я изплатят, а и ще му платят най-малкото от каското ама всички нерви си остават за него. Преди години беше дал отново - бяха я спрели на някакъв паркинг - откраднаха я, после колко време и пари му отне докато я намерят...Мислех, че му е обеца на ухото ама той си продължава. Не можел бил да отказва и без това в момента не я бил карал ...

# 51 325
Баща ми не може да отказва и всеки, който го помоли за услуга той винаги е насреща въпреки че причинява на себе си неудобство. Това едното ми оплакване.

И моят мъж е такъв. Може да мрънка яката след това , но ще го направи само пред мен. А пред другите е душичка.
И баща ми е такъв. Сега обеща на приятел да му помогне за не що, а се оказа, че времето ги притиска и му излезе двойно по-скъпо услугата, която свърши. На приятеля нищо не каза, но ние какво чухме..леле мале

# 51 326
Моят поне не мрънка ама си пати жестоко от помощта, която оказва понякога. Чак ме е яд на него.

# 51 327
Е, можеше да я поканиш да измие прозорците и да окоси, да се почувства съпричастна и тя.
Тц, тя иска да гостува само. Ако може всеки уикенд. Пък и на тръгване да си откъсне нещо от градината.

Една позната ми се оплаква от същото, само че за къщата на родителите й - някаква тяхна позната, която нанасяла визити всяка събота и на тръгване си набирала зеленчуци, понеже те нали имали много.
Та явно тази порода кърлежи са доста разпространени.

# 51 328
По Нова дават един изрод, задушил и заклал приятелката си...Представих си, ако някой насили моето момиче....Ужас, този не трябва да живее!😠
Гледах го... Потресена съм меко казано.

# 51 329
Peacock, относно закъсненията и също и уговорките с майки. Честно омръзна ми, аз правя всичко да съм точна, на време, те закъсняват или се обаждат, това станало онова станало. Ние излизаме всеки ден по едно и също време и не ми пука вече дали някой ще дойде. Даже ми е по добре, че се водя по детето. То докато се нагласим, излезем, минем по задачи, седнем да го нахраня, преобуя, става време за прибираме.
Оплаквам се, обикалях да вадя снимки с детето днес. Близкото фото студио не работеше, защото снимали сватба.

Общи условия

Активация на акаунт