Да се оплачем...

• 7 435 831
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 495
  • София
Много е скъп този клин, има ли някакъв ефект от него поне?

# 51 496
Пу рекох да си купя и аз такъв клин, ама като му видях цената 😒 За 72 кинта колко торти ще направя. 😆

# 51 497
Вобще нямам идея за какъв ефект го искате. Топчетата отвътре сякаш масажират и загряват леко. Може и да е внушение. За отслабване не знам. Аз отслабвам само мозъчно. Слагам го само като ме свие кръста. Стяга иначе добре. Майка си го купила за нея си, не я знам за какво точно, женска й работа. Ама е ХЛ размер и и широк. За кръст и разтяжение по бедро и подобни е екстра. Ластичен е и стегнат.
Инак котака е екстра. Добре, че поразхлади та живна хайванчето.
На кое му викате целулит? Мъжете не сме го хващали него. Не съм забелязал да имат и жените. Само си въобразявате разни работи.

# 51 498
  • Бургас
Аз пожелавам на Дари бързо оздравяване и да мине! Hug

# 51 499
Скарах се с добър приятел. Обвини ме, че се заяждам, а исках само изясним нещо. После ме обвини за всичко и се разправяхме сума време. Приложи всякакви методи да ме убеди, че аз съм виновна, въпреки че плачех през повечето времена и накрая ми каза да не се повтаря. В потрес съм. CloseSad

# 51 500
  • София/Испания
Цял ден нещо скърца навън пред прозореца на хола. Все едно люлка, ама си викам "не може цял ден някое лапе да се люлее" Simple Smile ММ каза, че е от щорите, ама не е.

И да ви почерпя, че ММ одъртя

Скрит текст:
Честит рожден ден на съпруга ви,да е жив и здрав!
Оплаквам се,че  съм на диета,но трудно отслабвам,по 100-200гр на ден само.

# 51 501
Скарах се с добър приятел. Обвини ме, че се заяждам, а исках само изясним нещо. После ме обвини за всичко и се разправяхме сума време. Приложи всякакви методи да ме убеди, че аз съм виновна, въпреки че плачех през повечето времена и накрая ми каза да не се повтаря. В потрес съм. CloseSad
Не мисля, че това може да се нарече приятел. Приятелите не разплакват хората. Чувствителна си, държиш на този човек, но явно, че отсреща няма разбиране. Приятелството е на равни начала и всеки от двете страни трябва да приема мнението на другия.
В сходна ситуация съм с приятелки от детинство. Не се разбираме последните години, омръзна ми да правя компромиси и да преглъщам директно в очите казани обиди по мой адрес и този на семейството ми. Въпреки това ме търсят да ме канят на техни събития за бройка. В социалните мрежи ми се пишат за приятелки и много близки, но ме нападат вербално. Предпочитам да отстъпвам, но привидно, скоро ще ги отсвиря елегантно с финес.

# 51 502
Оплаквам се, че не мога да се вкарам в нормален режим.
Искам да ставам около 9, да си лягам преди 1, а все не мога. Всеки ден по различно време (сигурно защото работя от вкъщи).
Доникъде не стигат 24 часа, трябва все да режеш от някоя дейност..

# 51 503
Благодаря за споделения опит. Ще го имам предвид. Hug

# 51 504
Патенце, много пъти разсъждавам за темата приятелство, изчетох всички форуми и статии. Добре е на теория, но в действителност, не мога да се оправя, много приятелства ми се разрушиха, сега е на път да се разрушат и най-старите ми такива. Тежко ми е. Не знам дали, ще намеря коректност в отношенията. Не знам защо се стигна до тук? Винаги аз съм отстъпвала и съм била съгласна с тях, за да ме уважават, но виждам, че вече нещата зациклиха и май всичко е изчерпано. Трябва да си поеме всеки по пътя. Онова, което беше между нас едно време, вече го няма.

# 51 505
Цял ден един с един пръдлив мотор се мотае в квартала. Ама направо такива звуци издава... И по нощите тръгнал с него...

# 51 506
Имам тежък мензис и нито едно хапче за болки в корема вкъщи. Явно ще изчакам до сутринта, а утре съм на работа. Работата ми включва много стоене на крак, клякане, вдигане на тежко и концентрация, пък ще видим..

# 51 507
Къносах се и сега ще вися будна посред нощите...
Що ми трябваше да побелявам.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 09:44 от Fifiana

# 51 508
  • София
За поредна нощ не можах да спя. Оплаквам се, че съм мека Мария, хич не мога да си защитавам интересите, пак оставих да ми се качат на главата. То и затова не спя, постоянно се вкарвам в някакви филми и изживявам нещата отново, вместо да кажа майната му. Оплаквам се и, че за успокоение издумках едни пари по нощен онлайн шопинг.

# 51 509
  • София
Оплаквам се и, че за успокоение издумках едни пари по нощен онлайн шопинг.
А така, похвали се Simple Smile Аз кат се депресирам обикновено посягам на косата си Simple Smile Или ще я отрежа или ще я вапцам в някакъв невъобразим цвят... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт