Да се оплачем...

• 7 435 866
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 510
  • Бургас
Оплаквам се, че си взех 2 почивни дни от работа,за да работя на друго място. :Д От 4-5 месеца не съм се наспала нито веднъж, чакам октомври с нетърпение,лошото е , че тогава пак се почва кошмара с търсенето на работа, но мисля да си оставя 1 седмица специално за спане и почивка.
Падна ми акумулатора и чакам един приятел да се накани да го зареди, не ми е длъжен, но често му върша услуги, а като го помолих все отлага , или има работа или го мързи,постоянно измисля причини, вчера се ядосах и му го казах направо, днес сам ми звънна да пита кога да дойде.

# 51 511
Помисли за смяна на акумулатора. Щом сега ти е паднал, зимата няма да го бъде съвсем.
Пак се ококорих в ранни зори.

# 51 512
И ние с детето станахме в 6ч. Бяхме се наспали...

# 51 513
  • Варна
Винаги аз съм отстъпвала и съм била съгласна с тях, за да ме уважават, но виждам, че вече нещата зациклиха и май всичко е изчерпано.

В голяма грешка си. Спри да отстъпваш, дай отпор на простотиите и си отстоявай позициите. Как искаш да те уважават като ти самата не го правиш?! Отстъпваш за да е доволен някой друг, а не защото той е прав. Тежи си на мястото и да видиш как ще се променят нещата. От личен опит ти говоря, като отсвирила последните пет години две много близки приятелки. Няма гаранция, че отношенията ви ще оцелеят, разбира се, но на тази основа изобщо какви отношения са...

# 51 514
Странни критерии имате за приятелство. А като отстъпваш винаги, последното, което ще получиш е уважение. Уважават се хората с мнение, а не послушковците. Като ви натоварват такива хора, разкарайте ги. По-добре двама, ама свестни, отколкото двадесет, които ви карат да се чувствате зле.
Оплаквам се, че вчера едва се удържах да не заспя в работата. Какво беше това чудо, не знам.

# 51 515
Дара, това е приятелство от 20 години, израстнахме заедно, но от както всеки пое по пътя си, сякаш се промениха. Отстъпвам, защото така ги свикнах, осъзнах го и вече не се залъгвам, преди слагах ореол около тези хора, даже ММ все ми викаше, че един ден няма вече да сме приятелки, защото ние се срещаме да си сверяваме часовника. Усещам, че има завист една към друга, а аз искрено се радвам на успехите им. Ако съм твърда, ако казвам това, което мисля, ме нападат и ме изкарват некомпетентна. Което естествено ме засяга и си развалям настроението. Има две в компанията, които доминират, другите три слушаме. Групата беше по- голяма, но намаля с  времето. Сега вече не издържам, след като имаше сблъсъци по теми, като отглеждане на деца, ремонти, заплати на съпрузи, работни места на съпрузите вече ми идва всичко в повече. В последно време взех да се правя, че не им виждам съобщенията....
Оплаквам се, че съседката от долния етаж пак си беше усилила телевизора в 12 часа  снощи на отворен прозорец. Добре че не  събуди детето.

# 51 516
+100000

Няма сила на света, която да ме накара да отстъпя, за да ми остане приятел някой си. Ако се получат търкания и неразбирателства им отварям широко вратата и да излизат по живо по здраво. Не ме е страх от това. С годините приятелите оредяват и в това няма нищо ненормално. Аз лично не страдам, радвам се на малкото прекрасни хора околко мен.

# 51 517
Явно имам да уча много за отношенията между хората.

# 51 518
Винаги аз съм отстъпвала и съм била съгласна с тях, за да ме уважават, но виждам, че вече нещата зациклиха и май всичко е изчерпано.

В голяма грешка си. Спри да отстъпваш, дай отпор на простотиите и си отстоявай позициите. Как искаш да те уважават като ти самата не го правиш?! Отстъпваш за да е доволен някой друг, а не защото той е прав. Тежи си на мястото и да видиш как ще се променят нещата. От личен опит ти говоря, като отсвирила последните пет години две много близки приятелки. Няма гаранция, че отношенията ви ще оцелеят, разбира се, но на тази основа изобщо какви отношения са...

Съгласна съм. С Ариа също. Но ако нещо ти зависи от тях е друго, за съжаление.

# 51 519
  • Варна
Ако си зависима от тях тогава отношенията ви са всичко друго, но не и приятелски.

# 51 520
Преди не ми правеше впечатление, но сега се дразня, даже много и ме е яд. С ръка на сърцето казвам, че не мога да ги понасям, но не всички някои само. При тези обстоятелства се отдръвам лека полека, не мисля, да се карам или да търся някаква правота.

# 51 521
За пръв път от години се усещам използвана... От колежка, която много държи да ми бъде приятелка, ползва ме  за такси от години, сега аз ѝ подарявам нещо, вместо да го продам, а имам нужда от нещо нейно и тя ми казва, че ще провери колко струва, за да ми каже цена (два пъти по-скъпо е това, което ѝ подарявам) . Пффф, приятелите ми до един са уникално готини хора, тази колежка не я смятам за приятелка и не разбирам защо се напъва, не съм кой знае какво богатство нито като душа, нито като портфейл. Ще ми трябва дипломация(не ми е силна страна), за да се отдалеча по-безболезнено, защото сме свързани в работата и няма да е добре да ме намрази. Ще ѝ подаря обещаната машина, но нейната вещ няма да я купя,ще кажа, че съм си намерила междувременно. Само си мрънкам, не ми обръщайте внимание. Не е болка за умиране.

# 51 522
Момичета, чувствителни ли са Ви гърдите след цикъл?
Оплаквам се, че съм станала страшна хипохондричка /правилно ли го написах?/, замислям се да си купя да пия нещо, по цял ден съм на педал, а и вечерта не сядам.  Embarassed Май само когато спя, не правя нещо!

# 51 523
Анабел, как ще ѝ подаряваш твоята машина? Като ти каже цена, ѝ отговори, че ще видиш колко струва твоята и ще я уведомиш каква разлика трябва да ти доплати.

# 51 524
Мен ме наболяват гърдите преди цикъл, даже мислех да ходя на лекар, ама минаха.

И аз не виждам смисъл от караници на стари години между „приятели”. Просто човек трябва да гледа по-философски на нещата, да гледа да не се вживява и най-вече да мисли за себе си и нервите си!

Общи условия

Активация на акаунт