Да се оплачем...

• 7 435 471
  • 65 224
  •   4
Отговори
# 51 675
Офф дълго време ме притесняваха от Сг груп. Днес пак звънят дали са те не знам. Представят се че звънят от адвокатска кантора, парите са нараснали двойно и ако искам да не стигнем до съд щели да ми пратят iban като Смс и да преведа парите.
Ако имах излишни щях да им дам и да се приключва, макар че мъжа ми е категорично против. Тоя пари бяха към Глобул и естествено са дело на тяхна измама, не са реално използвани услуги.

# 51 676
Има отделна тема за този фирма...нейде тук беше...

# 51 677
Само заплашват, и ще продължават с ултиматумите. В сходно положение съм. Има тема, да- СГ груп- някой юрист да се включи, или нещо подобно беше заглавието.

# 51 678
  • София - Рим и обратно
Нищо не могат реално да направят, щом сте в правото си. Ако издържите на психо атаките, ще минат 5 години давност и ще спрат.

# 51 679
  • София
Днес една ми вдигна кръвното.
Седим пред блока, пием кафе и си дуднем. Въпросната седи на малко столче. Отива на някъде и решавам да последна на столчето. Стана политически скандал. Друг път щяла да се разхожда със столчето. Аз по цял ден съм лежала, а тя работела като чистачка. Била по-уморена. Ми кой за какво е учил.

# 51 680
Оф, оплаквам се, че ми липсва дипломатичност при решаване на конфликти. Натоварвам се много емоционално, пък пусто не мога да търпя и устата ми не седи затворена . Отделно, че денят ми беше натоварен с лоши новини. Тъжно ми е и едно такова смачкано.

# 51 681
  • Оптимист по принуда
и се мъча да прокарам идеята за "парола"
В у-щето на моята дъщеря е така - с пароли. Паролата е записана в документите на детето. Знаят я само учителите и взимащия детето. Когато идва някой непознат/необичаен, питат го за парола, после потвърждават и с родителя и тогава пускат детето.
Иначе в документите си пише кой ще взима детето през годината.
По принцип я прибирам аз, но се наложи и майка ми да започне да ходи - питаха я за парола.

# 51 682
Мен пък ме тресе ПМС. Миналият месец,  точно преди морето, ми изби едно гадно нещо на лицето, на което му трябваше точно месец, за да престане да се вижда от десет метра. Сега започнаха по тялото, при това до момента са три броя, а цикълът ми още го няма. Поне два дни ще имам спокойствие още. Ако утре се събудя с нова пъпка нейде, съм готова да се гръмна.

# 51 683
  • град-държава
Баби, дръж фронта. Има и такива дни.
Въй, изправиха ми се косите с историята с отвлеченото от градина дете. Ужас Дари, сритай им задницити и развърти тоя тиган малко.

# 51 684
И двете Цеце, и двете.😆
Оплаквам се е от жегата, има ли нещо по-гадно от това да си болен през август - със сигурност да, но и това не е по-долу.😂

По- гадното е да си на химиотерапията през юли, в горещниците ... Тогава бях убедена, че умирам. Все едно наливат вряла вода във вените ти и искаш да я изкараш , а това отнема дни
Оплаквам се, че не мога да си контролирам нервите на моменти с малкото. Започва да мучи за най- дребните неща, а тия децибели направо ми смазват главата.

# 51 685
Имам проблем с мобилен оператор, който ми коства много много нерви и няколко дни в пълно затъмнение, нито нет, нито мобилни телефони, нито домашен телефон. Мъжът ми пътува и ако не го чуя изпадам в паника. Отделно разходите ни този месец се оказаха повече от приходите и сме в конфликт, който много ме натоварва и тормози. Иде ми да избягам, а съм вързана. Уж си викам живи и здрави сме и това е най-важното, облечени сме, нахранени сме, позволяваме си пътувания от време на време и почивки, а съм отчаяна. Чувствам се затъпяла, застаряла лелка без никакви шансове.

# 51 686
Ако някой е имал вчера проблеми с роуминг на А1 от 29.08 до 4.09 може да подаде молба за компенсация. Влезте в онлайн системата на А1. Аз се рових нещо и ми излезе съобщение.

Не мога да заспя. А ме чака дълъг ден.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 01:57 от Mama Ru

# 51 687
  • София
Поредна нощ в която не спя. Точно пс часовник в 3,40 се ококорвам. Сега обаче и ме болят ребрата от ляво. В неделя се цапардосах на басейна след като се опитах да се набера. Така ме заболя, че чак звезди видях и после уж болката стана търпима. Дори синявица не ми стана. От вчера болката много се усили. Сега така ме боли, че чак не мога да дишам. Май ще ходя да ме снимат. Дано да е натъртено само, че в събота вакнцията почва.

# 51 688
  • София
Събудих се схваната отвсякъде. А врата как ме боли не е истина, не мога да мръдна.
Почина бащата на моя много близка приятелка, много ми е кофти. Израснала съм с този човек, мъката е голяма. Чакам да доведе голямото дете при мен да го гледам, нямам сили да я погледна. Направо ужас. На говори ми вчера едни неща и ми стана много, много тъжно з отношенията ми с моите родители. Чувствам се меко казано ужасно.

# 51 689
Нищо не могат реално да направят, щом сте в правото си. Ако издържите на психо атаките, ще минат 5 години давност и ще спрат.

Минали са поне 7-8години...

Общи условия

Активация на акаунт