Да се оплачем...

• 7 435 658
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 855
Два пъти са ни канили  с големия син в един клуб, в които имаше плюшени животни в естествени размери. Аз тогава не можех да си позволя да направя такъв, но пък се кефехме много с детето.
Тази година си тръгнахме по-рано от скъп хотел с минерален басейн, за да може големият син да иде на рожден ден в един цигански басейн в софия. Детето ни извади душата да не изпусне рождения ден.Идеята ми е, че децата се радват.

# 51 856
  • В един копнеж!
Оплаквам се от косопад - не на снопове ,но косъм по косъм Sad така от месец имам и сърцебиене на моменти SadДоста стрес преживях ,но се замислям  дали не е хормони ?! Никога не съм си пускала изследвания на хормони . Пия Геритамин от две седмици , маска с чесън правя и
се мия с испански шампоан  с Биотин (донесен от Испания) Може ли  да ми кажете каква е процедурата? Трябва ли да минавам през лл първо ? На 32 г съм

Желязо и хемоглобин изследвала ли си?

Ако знаеш колко ми прилича на Хашимото това твоето с всичките тези оплаквания. Та, направи си изследвания и за щитовидна жлеза. На 90% съм сигурна, че тя е причината.

# 51 857
  • град-държава
Кристина, децата ти са големи. Като цяло коментираме бебешки рожденни дни. Нашите деца също не са лишени, каквото и да се опитваш да внушаваш. Може би са ограничени до известна степен от простотии, да.

# 51 858
Оплаквам се от зверски киселини последните няколко дни. Вчера направо място не можех да си намеря.

# 51 859
Талцид помага при киселини. Следи от коя храна ги получаваш.

# 51 860
Оплаквам се, че днес станах накриво, бързайки, което попринцип ме напряга и изнервя, а в съчетание с ПМС е просто страхотно.
Отделно, огладнявам непрекъснато, а като ям, каквото и да е, ми става тежко. И дори храни, които обожавам, не са ми вкусни.
christina1980, все пак, предполагам, всеки може да празнува РД на бебето си точно както намери за добре. Нито изхвърлянията, нито тесен семеен кръг с домашна торта ме потрисат, стига да не се сочат с пръстче и да се коментират един-друг "ти пък си егати селянката/ти пък си егати стиснатата".

# 51 861
Точно три уЙкенда на море имах това лято и точно трите петъка преди така мечтаните уЙкенди цъфнах в цикъл.
И... Днес е петък, утре отивам на море, ха познайте какво ми се случи Joy, предния път беше на 10 август. Вече повръщах от болка.
Утешавам се, че скоро тотално ще приключа с тези неприятности, не само че приех мисълта за операцията, ами я чакам вече с нетърпение.

!!!!!! Относно косопада - ако изследват щитовидни хормони настоявайте да изследват и антителата Тат и Мат! Малко като свекърва все го повтарям, обаче който не се е сблъсквал с това няма откъде да знае тяхното значение.

# 51 862
Момичета ако съм ви обидила се извинявам. В моето детство нямаше рожденни дни, по причини които се изтъкват тук, и за това изразих моето мнение по въпроса.

# 51 863
  • град-държава
Нямаше рожденни дни е различно от - не правя такива рожденни дни.
Оплаквам се, че се ядосах.

# 51 864
Оплаквам се от телефона. Забива и не работи както трябва. За нов в момента нямам възможност.

# 51 865
Оплаквам се, че като чета темата си давам сметка на какъв анализ може да бъде подлагано всяко действие, всяка дума и изобщо всичко което правя. Празнуваме рождения ден на детето шумно и с много гости. Никога не съм се замисляла, че някой би ме квалифицирал като селянка, простачка, чалгаджийка и т.н. Все съм мислила, че няма как да преча на някого с това. Скоро разбрах, че бъркам в задника на една майка защото детето ми имало скъпи дрехи и по този начин го уча че е специално 🙄 Баси, по никакъв повод не бих коментирана с детето си кое колко струва, коя дреха е скъпа и коя не скъпа (това не знам по чии критерии се определя). И друго, понякога за да не съм темерут си изсмуквам тема за разговор с майка с чието дете си играе моето в момента и за да се старая да не навлизам в лично пространство се опитвам да водя абсолютно повърхностен разговор, който може да включи "Ще си празнувате ли РД-то"... Все по-трудно ми става да разбирам хората и съм истински изумена от това какво неща ги впечатляват.

# 51 866
  • София - Рим и обратно
Alvelina, въобще не ми пука кой как си празнува празниците, нито кой как възприема моя начин на празнуване. Коментарите по-горе бяха, че някой се комплексира, че не можел да направи рожден ден като на Х, понеже Х я питал "готвите ли се....". Честно казано, и аз бих се подразнила от такъв въпрос. Какво има да се "готвя" за бебе, което става на годинка. Да се подготвя да угодя на филанкишията? Няма как да стане. Както и бих повдигнала вежда, ако някой коментира дрехите на моето дете (твоя случай), скъпи ли са, евтини ли са, все едно този някой ми ги плаща. Също няма как да се впечатля, освен да си помисля за коментиращия нехубави работи и да го пратя в трета глуха. Предполагам, че не си седнала да демонстрираш целенасочено с какво е облечено детето, тогава вече простотията е в твоя телевизор.

Ето, сега предстои бал на голямата ми дъщеря, като гледам каква простотия тресе народа...не е истина. То са ремонти на жилища Astonished, резервиране на заведения за цяло село, тоалети.... Лошото е, че на моята още не й е уврял съвсем акълът и се влияе, иска и тя да е като всички. Ще гледам да сведа простотията до минимум, пък да видим.

# 51 867
  • Куциндрел
Вие нямате ли си друга работа и не ви ли мързи, че се втелявате кой как празнувал?

# 51 868
  • София - Рим и обратно
Вие нямате ли си друга работа и не ви ли мързи, че се втелявате кой как празнувал?
Особено пък за бебе, което още не знае къде му е г...за, къде му е главата, с извинение. Виж, като станат по-големи и почнат да имат претенции - мързи, не мързи, ще трябва да се насилиш поне един зад врата да му отпериш, да се осефери.
А пък като тръгнат на училище и се почне - кой на кви състезания ходи, па колко медали, па твоето що така не му се учи, що го мързи, а моето да видиш кво е генийче - яде сборника с кориците в събота и неделя... Мале, тогава не ви виждам как ще оцелеете.

# 51 869
Рождения ден  на детето  е моят най-голям празник. Отдавна не празнувам своите рождени дни, но тези на детето , празнуваме . Така го усещам, така го искам, така го правя. Никой не ми плаща масрафа.

Общи условия

Активация на акаунт