Да се оплачем...

• 7 437 628
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 51 975
  • Варна
Уф, то и на събота не може да се радва човек. Не стига, че от тъпия булевард до нас, дето го строят вече повече от година още в 8 се започва блъскане и копане, ами и няк'ъв съсед се разблъска сега... Е не е истина просто. Това е цяла година, хора, цяла година! Няма събота, няма неделя, по цял ден блъскане, пиукане на тъпите машини (като дават заден ход нали се сещате как правят пиу-пиу-пиу), трясъци, за прахоляка и мръсотията да не говорим. И краят му не се вижда. Не мога да го понасям вече тоя строеж!

# 51 976
  • sofia
Знам, бе душа! Млада си.

Има един такъв виц за някакъв, който упорито се опитвал да разбере възрастта на някаква жена и тя все не отговаряла. След много зор тя казала, че е по-близо до 30, отколкото до 20 и мъжът почнал с предположения 26, 28 и жената не издържала и казала 36 (примерно).
Та, от една възраст насетне, всички сме по-близо до 30, отколкото до 20... да е ясно!

# 51 977
  • София
Сирена, бели кахъри са това. Поправими все пак. Я се стегни! Стар си, когато си стар и по душа. Иначе си зрял. Sunglasses

# 51 978
Честито, Сирен! Моят живот започна на 40 и става все по-хубав, пожелавам го на теб и на всички - всяка година да е по-зряла и с по-осъзнато оценени мигове!
Не се оплаквам от нищо - Току-що пристигнах в стария град в Созопол Joy

# 51 979
  • София - Рим и обратно
Да си кажа честно, и моят живот стана по-хубав след 30, а след 40 още повече.
Честита нова година, Сирена! Хубавите неща да са пред теб.

# 51 980
А този преглед за полипи някакъв специален ли е?

Аз се оплаквам, че пак - качих се в градския рано сутрин и пак скандали и то ей така от нищото. Тамън си станал и веднага някой да се опита да ти развали настроението.

# 51 981
Преди малко ме питаха дали не съм бременна, а аз не съм. Вярно, че съм качила 3-4 кила, ама чак толкова ли. Rolling Eyes Днес и утре ще си хапна и от понеделник на режим Cry

# 51 982
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Честит празник, Сирен! Здраве и късмет желая, че без тях сме заникъде.

Оплаквам се, че девойката снощи пътува за Хърватия и не съм спала цяла нощ от притеснение.  Blush

# 51 983
Честито, Сирен, бъди здрава!
Оплакването ми е, че преядох с таратор и салата. Като не видяла се нахвърлих.
Не знам защо телефона ми три пъти направи корекция оплакване  на охлаждане. Явно ми е нужно.

# 51 984
Да си кажа честно, и моят живот стана по-хубав след 30, а след 40 още повече.
Честита нова година, Сирена! Хубавите неща да са пред теб.

и при мен е така. е аз още не съм станала на 40 г. но се надявам.

# 51 985
Оплаквам се, че цяла седмица не бях ходила до центъра в нашия град, все в квартала стоим... Днес наваксах този пропуск...финансово.. чакам маЕченските с нетърпение

# 51 986
  • Варна
Оплаквам се, че ми се гледа  "Божествени тела " и никъде го няма онлайн. Толкова сладък и разтоварващ ми е, а не мога да го гледам.

# 51 987
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може да си го свалиш от Замунда.  Peace

# 51 988
  • Варна
Може да си го свалиш от Замунда.  Peace

Е,то и регистрация трябва, а и не знам дали ще мога после да го прехвърля на телевизора....иначе благодаря.

# 51 989
  • София
Леле, Сирен, каква си скрита лимонка! Аз чакам да ми излезе РД във фейса, а ти си го скрила! Ти си била моята зодия! Да си жива и здрава!

Аз няма да се оплаквам, вече всичко е наред у нас.

Общи условия

Активация на акаунт