Да се оплачем...

• 7 459 603
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 62 835
  • Варна
Следобед ме споходи зверско разтройство. Спонтанно. От тогава лежа и се наливам с вода и лимон. Не разбрах от какво стана, ама ми разказа играта. Това беше преди 2 часа някъде. Сега се чудя да пия ли нещо или да изчакам.

Лъжица мляно кафе, ама вече е късно, да не будуваш.

# 62 836
Или лъжица оцет, нищо, че пиеш лимонов сок.

# 62 837
На мен ми помагат зърна чер пипер или оцет, вода и сода бикарбонат.
Днес ми е ревливо.

# 62 838
  • софия
Следобед ме споходи зверско разтройство. Спонтанно. От тогава лежа и се наливам с вода и лимон. Не разбрах от какво стана, ама ми разказа играта. Това беше преди 2 часа някъде. Сега се чудя да пия ли нещо или да изчакам.

Кипваш чаша Кока кола замалко и гледаш да я изпиеш топла топла...веднага те оправя.

# 62 839
Аз не бих пила нищо което да стопира разстройството. Така организма се чисти сам. А и Хепи писа скоро, че може да е опасно.
По-скоро си вземи стоперол хидра или други електролити от този тип - за обезводняване са. Не спират разстройство/повръщане, просто подсилват организма с глюкоза и електролити. И много вода пий, много.

Естела, майка имаше такъв майстор, който лъжеше, че е бил болен. Не вярвай много на такива приказки. Дяволити има много майстори...да каже къде е тЕлото и си го вземайте. Току виж "боледува" и до Васильовден...

# 62 840
  • ново
Именно случаят на Хепи от лятото си спомних, за това реших да не взимам нищо. Ако положението се влоши ще звънна на ЛЛ.
Преди няколко дни четох за пречистване на червата, ама ми се случи без да прилагам разни методи 😁

# 62 841
Тя природата си знае работата...утре да си пушка. Водичката не забравяй....

# 62 842
  • ново
Сега прочетох рецепта за домашна електролитна напитка и накарах ММ да я забърка. Поне е приятна за пиене. Замених меда с кленов сироп. Чакам... Ще я пия вместо вино. 😂

https://www.magipashova.com/2016/07/voda-electroliti/

# 62 843
Кленовия сироп електролитен ли е ...

# 62 844
А недей да заменяш меда. Най-малкото с кленов сироп.
Бързо оздравяване.

# 62 845
  • В един копнеж!
Принтера не печата,а ми е спешно.
Някой копицентър, работещ наблизо в неделя няма ли?
Не.Ще се справя.Всичко си има,но печата празни листи.Не вярвам да е невидимо мастило.
Като натиснеш иконата за печатене и предполагам ти излиза един прозорец, с който потвърждаваш принтирането. Я погледни дане би случайно да си му задава двустранно принтиране, а твой принтер да не подържа такова. Пред него би трябвало да няма чекване.

Имаш тонер в касетата, тя не се изхабявя от раз, а постепенно. Провери това, което ти казах.

# 62 846
  • ново
О, добре че ви прочетох и ММ цеди сок 1 час. Медът ми е захаросан, казах му да го разтопи. Не знам защо реших да го заменя...за по-бързо може би. Той и без туй пъшка, все едно готви петстепенно меню.

# 62 847
Мед при разстройство?
Вземи Ре комфорт - две хапчета наведнъж и следващите дни сутрин и вечер по едно. Това е пробиотик, който възстановява нарушената флора в червата и така спира разстройството. Дори и след спирането е добре да се взема още известно време за пълно възстановяване. Другото, което се взема е Ентерол, с него лекуват в инфекциозно.

# 62 848
  • sf
Уф, какво да го правя това гърло, дращи ме яко, пих чай, ама нямам мед, пф

# 62 849
  • Куциндрел
При разстройство няколко капки йод във вода и се пие.

Общи условия

Активация на акаунт