Да се оплачем...

• 7 461 433
  • 65 224
  •   3
Отговори
# 63 000
Оплаквам се от неблагодарни,завистливи и комплексирани хора Simple Smile

# 63 001
  • София
Офф готвих сто неща. Една рибена чорба, едни калмари, че даже и хляб месих. Сега съм на колелото, че тия две, три килца до края на годината ще вземат да стснат 5,6. Отделно с ММ не можем да се разберем къде ще почиваме лятото. Аз искам Турция, той си е харесал един супер скъп хотел в Обзор, аз не искам и само се разправяме. Отделно с майка ми пак се дрънкаме за глупости, много ме напряга.

# 63 002
  • До морето
А моята щерка е на 3 и преди няколко дни се върна от градина с един розов лак за нокти. Подарък бил от Светльо. Подозирам, че на Светльо майка му е минус един розов лак за нокти 😂😂😂

# 63 003
Пийклов, от кой телефон не си доволна, че тъкмо избирам за щерката
От моя Wink
Huawei p20 lite
Ама имам познати с такъв, доволни са..

Че аз съм със същия и нямам никакви забележки към камерата!

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 16:40 от Really

# 63 004
Казах ви, че само моя е с зле, вие не вярвате Simple Smile

# 63 005
  • Варна

Разгеле, да видим следващия майстор.

# 63 006
  • Страната на чудесата
Естела, сори, ама се посмях на твой гръб, на какъв майстор си попаднала-ти тяло си му дала, пък той не свършил работа😆
Аз имах гадже в детската, попилявах го от бой😁

# 63 007
  • София
На мен някой трябва дамине да ми вземе вътрешното тяло.
Трябва и някой са клучови думи. Още по-ключова е Кога, обаче тава е обвито в пълна мистерия.
Записана съм в някакъв мистичен списък и тръпна в очакване.

Вън вали дъжд, а аз имам 4 километра довкъщи.
Като се приберем кучето ще е за къпане, аз за размразяване.

# 63 008
  • София
Досега появих за декларация за липса на задължения, подлежащи на принудително изпълнение. Към тази за данъчното облекчение за деца се прилагала. Някой да е срещал бланка?

# 63 009
  • Другата България
Не мрънкам, оплаквам се.
102 лева сметка в аптеката. smile3511 smile3514 Изпратих милото, че съм след нощна, с две рецептурни книжки и списък с допълнителните лекарства, които трябва да се закупят за попълване на домашната аптека, че се е поизпразнила. То верно, че доста неща, всичко скъпо, но два медикамента, на които съм написала по един блистер, ми се носи цяла кутия от тях Banghead Rage, при все, че ясно и отчетливо съм написала колко точно ми трябва. И цената тройна, естествено. Питам защо -  33uu, той казал, тя това му дала. Е, ти не виждаш ли какво ти дава -  33uu blahblah smihesorry.
Офффф.

# 63 010
60 лв за лечение на пулпит на детето платих..

# 63 011
  • Куциндрел
60 лв за лечение на пулпит на детето платих..
Дишай. На моето 4 зъбака правят. Тъкмо оправихме двата зъба и зъболекарката видя, че си е счупил други два, че и тях метна. Вика - оня ден ги нямаше, ко е правил?!? Моето клепа с мигли. Свършили сме си за тази година по ЗК зъбите и плащаме. Ама за здраве е, няма му придирям.

# 63 012
70 лв за профилактика на водомери.. майка ми я осурвакаха без време... Това си е бизнес, честно... Сега пък викат баща ми да си попълни декларация за личните данни в енергото иначе нямало да приемат данни от електромера ни.. тия са луди хора!

# 63 013
Дишам аз...ама въздух не ми стига веч.. 😃

# 63 014
  • Куциндрел
Дишам аз...ама въздух не ми стига веч.. 😃
А при нас ша додат около 200 и нещо лева. След 100 спрях да ги броя.

Общи условия

Активация на акаунт