Да се оплачем...

• 7 443 980
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 65 040
  • София
Ще ида да пусна едни кръвни на детето утре, само дано намеря работеща лаборатория, хич няма да чакам понеделник.
От де си?
Аз току що четох работното време на Цибалаб и утре сутрин ще се разходим.
ЛЛ ми даде талон, да не отиде зян.
Анмари, от София.
За Цибалаб

Цитат
На 23, 24, 25, 26, 30 и 31 декември 2018г. ще работи сами Централна приемна от 8:00-13:00ч.
Може би ще има доста хора.

# 65 041
  • София
Ще ида да пусна едни кръвни на детето утре, само дано намеря работеща лаборатория, хич няма да чакам понеделник.
От де си?
Аз току що четох работното време на Цибалаб и утре сутрин ще се разходим.
ЛЛ ми даде талон, да не отиде зян.
Анмари, от София.
За Цибалаб

Цитат
На 23, 24, 25, 26, 30 и 31 декември 2018г. ще работи сами Централна приемна от 8:00-13:00ч.
Може би ще има доста хора.
Благодаря за и фото, гледах, че и Рамус ще работят.

# 65 042
В централната на Цибалаб винаги пускат с предимство деца. Така че и да има много хора, просто минете отпред. Има и табели на стената.

# 65 043
Омикрон, добре завърнал се в темата. Нищо не казваш за Козунак, как е той?
Аз днес никаква не я свърших. Даже не напълних хладилника за понеделник. Утре ще продължа.

# 65 044
В болница Надежда има денонощна лаборатория.

# 65 045
  • София
Благодаря за и фото, гледах, че и Рамус ще работят.
Преди ми беше по-удобна Рамус. Централата на Цибалаб май ми е с една идея по-близо.

В централната на Цибалаб винаги пускат с предимство деца. Така че и да има много хора, просто минете отпред. Има и табели на стената.
То моето е голямко вече Simple Smile

# 65 046
  • София
В болница Надежда има денонощна лаборатория.
Благодаря за информацията, малкото е само с температура за сега, утре сутринта ще идем. Не ми се мъкне по нощите. Но ще го имам предвид. Чух се с частната докторка, каза какво да давам. Съгласна е, че най-добре да пуснем ПКК и ще се чуем, да и кажа резултат. Предполагам е поредния вирус. 😭😭😭

# 65 047
  • София
Голямата съм я водила в спешното на Токуда. Платен прием. Резултатите от ПКК излязоха за 1/2 час.
При моят не е спешно. ЛЛ даже предложи след празниците, ама аз уж да не изпусна времето м/у контролните изследвания...

# 65 048
  • София
Голямата съм я водила в спешното на Токуда. Платен прием. Резултатите от ПКК излязоха за 1/2 час.
При моят не е спешно. ЛЛ даже предложи след празниците, ама аз уж да не изпусна времето м/у контролните изследвания...
За сега и при нас не е спешно. Пу Пу. Искам да пусна, за да съм наясно, за какво иде реч. На ЛЛ, не му вярвам, а частната докторка ми е стотачка на добър ден. Миналия месец 6 пъти се виждахме. Наистина, винаги е на линия и мога да разчитам. Понякога ми помага и само по телефона. Затова на своя глава реших и след това се консултирах и с нея.

# 65 049
Козунак е станал дебел, няма начин, животното прилича на собственика си. От няколко дни съм го пуснал боща из двора, лови си разни гадини явно, щото днес навири нос и не яде варен дроб. Купих му за Коледа подарък-фенери,дроб и риба. Днес фасони продава.
Що ми викате, че съм се завърнал. Аз си пиша. В дом и разни ремонти и във Фермата темата. Гледам да не се товаря излишно с глупости. Купих си и имот та го стягам полека. Та тъй.

# 65 050
Ядох шоколад и сън не ме лови...Къде раздават номерца за Тетиния гардероб, че имам належаща нужда...😂
Моичкият ме вбеси от сутринта.Пратих го до аптеката за сироп-Салбутамол, той ми купил инхалатор....Вместо капките за нос, които му бях записала, ми взел подобни -по-концентрирани в спрей и съответно три пъти по-скъпи....😬😵😠 Познайте кой вика като луд рано-рано, м? 😥

# 65 051
Спах следобед и сега съм като кукуряк. Пуснах сушилнята , и за да я дочакам врътнаха едно тирамису.. пооправих, че ще имаме гости и няма и няма сън Sad съвсем смених режима покрай празни ..

# 65 052
  • София
Омикрон, ей сега ще се появи тълпа обожателки, с тоя имот....

Пийкок, нашите живеят в Русето от 20тина години, ама аз я съм ходила 4 пъти, я не. Иначе веднага идвах да ти ставам приятелка.
Странна работа, едно време, когато имах малко дете, почти не се прибирах вкъщи. Какво е това неизлизане..

# 65 053
Не знам... На мен само да ми кажат дий и тръгвам ама никой не казва.. всеки се е свил като мишок. Предлагам пролетта ще е друго. Ще излизаме повече с дребен.

# 65 054
  • София
И аз спах малко през деня... а утре мисля рано да ставаме.

Общи условия

Активация на акаунт