Отговори
# 210
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани  Heart Eyes Hug Hug

Ирче ама такива ядове бера сега с тия крачоли, то не е от сега де, от снощи е, не ми излизат един до друг а линковетеси ги слагам един до друг smile3515 и започвам да се ядосвам  Crossing Arms

Мариетка мераба  Hug Hug
Защото ти идват голяма ширина двата общо и единия го сбива ,дай ся ще ти ги оразмеря,аз ти пратих крачоли,но ще ти направя и тия  Peace

# 211
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дани,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слънчице, Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама много много са ти хубави гащурките, загадъчни и фемирски, чудноооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 212
  • София
Дани  Heart Eyes Hug Hug

Ирче ама такива ядове бера сега с тия крачоли, то не е от сега де, от снощи е, не ми излизат един до друг а линковетеси ги слагам един до друг smile3515 и започвам да се ядосвам  Crossing Arms

Мариетка мераба  Hug Hug
Защото ти идват голяма ширина двата общо и единия го сбива ,дай ся ще ти ги оразмеря,аз ти пратих крачоли,но ще ти направя и тия  Peace

Ааа Ирче достатъчно те занимавах, мани недей, ще ровя още и ако не намеря ще кажа  Hug Hug Hug

# 213
  • София
Дани,  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Слънчице, Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ама много много са ти хубави гащурките, загадъчни и фемирски, чудноооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Hug Hug дааа толкова, че и  за мене даже долното е загадка  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 214
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

И ти кано мене сис  Hug Hug тая работа край нямаа  Joy Joy Joy
мани другото ми и ще се увеличи  Joy Joy Joy вече изпълнявам 4-5 длъжности и си ходя със зарядното в чантата и телефон резерва ако му стане нещо на тоя  Joy Joy Joy Joy

Емии стягай се у кръста ии кво да правиш, лесно нема  ooooh! точно това казвам и аз на момичетата зимата уж по-свободно, да бе да  ooooh! Ти с една чанта телефони трябва да ходиш сис  Joy
искаш да кажеш с 2-ра хаха в тая няма място вече от документи,фактури и тем подобни глупости  Joy Joy Joy

# 215
  • София
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

мани другото ми и ще се увеличи  Joy Joy Joy вече изпълнявам 4-5 длъжности и си ходя със зарядното в чантата и телефон резерва ако му стане нещо на тоя  Joy Joy Joy Joy

Емии стягай се у кръста ии кво да правиш, лесно нема  ooooh! точно това казвам и аз на момичетата зимата уж по-свободно, да бе да  ooooh! Ти с една чанта телефони трябва да ходиш сис  Joy
искаш да кажеш с 2-ра хаха в тая няма място вече от документи,фактури и тем подобни глупости  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Сисунчи имам решение на проблема, просто си наемаш един телефонист, който ще носи чантите с телефонти и готово  Joy Joy

# 216
  • В света на мечтите... ❤
Слънчице,пробвай първата картинка да я сложиш ето така и би трябвало да стане

# 217
  • София
Слънчице,пробвай първата картинка да я сложиш ето така и би трябвало да стане

newsm44 newsm44 Станааааа, мерси Данииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug и на Ирчето отновоооо  Heart Eyes Hug Hug Hug еее страшни сте беее, затова ви обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Малко да съм по темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ехаааааааааааааааааааа Дани, супер си ги спретнала,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нерде е Габа

Ели Hug

Дани Hug, обичкам те Добродушко

лелелелелееле Габи,  Hug търсят те, добре че не завидяхме, че не търсят нас  Joy Joy Joy Joy

# 220
Мерси,Миши  Hug Heart Eyes

Яманко,пак налита на бой  fight

# 221
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет банда! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Попрочетах ви малко под диагонал Embarassed, ма то 4 теми не се четат лесно Rolling Eyes.
Ходих малко на пазар и вижте какво си купих 50 броя да имам за по- дълго, нося и на вас. Laughing Heart Eyes
Хайде да се почерпим. newsm53
Рени    love001

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
ей, много ама много обичам торти, ще си хапна с кеф, Благодаряяяяяяяяяя много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 222
Hug

Joy Joy Joy Сисунчи имам решение на проблема, просто си наемаш един телефонист, който ще носи чантите с телефонти и готово  Joy Joy
хахах е Бу за какво ми е  Joy Joy Joy аз измислих друго решение да си изключа телефоните някой ден  smile3508

# 223
Охх,какви красиви матрьошки  Heart Eyes  У баба ми още има една запазена.

# 224
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мерси,Миши  Hug Heart Eyes

Яманко,пак налита на бой  fight

ама ходи му да е гневен, на Яманчо  Wink Wink Wink Wink и аз този фрагман много го харесах, защото я няма Серка,  Joy Joy Joy Joy (пък който иска да си разправя дали я дъвча или не, защото си нямам работа ....)

Общи условия

Активация на акаунт