Отговори
# 240
  • У Диспансера ...♥♥♥
апчетата ли раздавате бе джанъм Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
Туй рошавото го махай,че ще се задавим от космарляци  hahaha hahaha hahaha

# 241
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

и тази много ми е хубава, пуууу заради киното пак съм изтървала танците,  Joy Joy Joy

# 242
  • София
Хайде,Йо,честит подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet
Дани,може да не съм аз бе,как веднага ме скипри  hahaha hahaha hahaha
А,не,аз познавам веднага  Naughty  Joy  Hug Пък и дръннах на Беа един телефон за всеки случай да ми потвърди  hahaha hahaha hahaha

Много хубав колаж от гъркините  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да бее, наш си е  Naughty На Габи е  Mr. Green тия крадлииии  Joy Joy Joy Joy Joy

# 243
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде,Йо,честит подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet
А,не,аз познавам веднага  Naughty  Joy  Hug Пък и дръннах на Беа един телефон за всеки случай да ми потвърди  hahaha hahaha hahaha

Той на наша Гъбка бе Дани,я виж какво пише в страни  Heart Eyes Heart Eyes

# 244

т'ва на Габи колаж бе Дани к;ви гъркини Peace Peace Peace

# 245
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ние па се изредихме всички да кажем,че е на Габи,тя Дани пишман стана,че го сложи  Joy Joy Joy Joy

# 246
  • В света на мечтите... ❤
Боже,той била на Габито колажа  ooooh! ooooh! ooooh! ама го публикувала една гъркиня в туитър и аз без да прочета си пиша тука,сори Габи  Hug ,че обърках творението ти,прекрасно е   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 247
  • София
Ние па се изредихме всички да кажем,че е на Габи,тя Дани пишман стана,че го сложи  Joy Joy Joy Joy

И аз това щях да кажа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 248

Видях аз,че е неин,ама късно,нищо извиних се,ама че си станах за резил,станах си  ooooh! ooooh! ooooh!

# 249
ай да съм по темата  Joy Joy Joy Joy Joy

и не по темата,ама я набарах и ме кефи  newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 250
Ирче,този аватар дето сега е на Слънцето,преди беше твой,нали  newsm78

# 251
  • У Диспансера ...♥♥♥

Видях аз,че е неин,ама късно,нищо извиних се,ама че си станах за резил,станах си  ooooh! ooooh! ooooh!
Ами я виж как си се забавляваме  Hug Hug

# 252
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
хопааа привет  Hug

ида с Мико,че се бях затъжила за тази песен от лятото не съм я слушала  Heart Eyes
даже няма да я слагам в спойлер че е прекалено хубава да я крия

няма да цитирам всички песни, че да пестя листята ама всички много много ми харесаха, язък изпуснала съм вечерната забава

# 253
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче,този аватар дето сега е на Слънцето,преди беше твой,нали  newsm78
Пък голяма памет имаш бе ,браво  Hug

# 254

spoko  love001

Общи условия

Активация на акаунт