Отговори
# 225
  • София
Hug
поработвам мило ама сега през седмицата няма много туристи и мога да се прибирам по рано от работа иначе хич ме няма тука  Mr. Green

И ти кано мене сис  Hug Hug тая работа край нямаа  Joy Joy Joy
мани другото ми и ще се увеличи  Joy Joy Joy вече изпълнявам 4-5 длъжности и си ходя със зарядното в чантата и телефон резерва ако му стане нещо на тоя  Joy Joy Joy Joy

Емии стягай се у кръста ии кво да правиш, лесно нема  ooooh! точно това казвам и аз на момичетата зимата уж по-свободно, да бе да  ooooh! Ти с една чанта телефони трябва да ходиш сис  Joy
искаш да кажеш с 2-ра хаха в тая няма място вече от документи,фактури и тем подобни глупости  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Сисунчи имам решение на проблема, просто си наемаш един телефонист, който ще носи чантите с телефонти и готово  Joy Joy
хахах е Бу за какво ми е  Joy Joy Joy аз измислих друго решение да си изключа телефоните някой ден  smile3508

Тцтц горкото момче, само го експлоатираш и то за каквоо  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъха,пък бизнесменка го раздава  Joy Joy Joy

# 227
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha hahaha hahaha

# 228
# 229
  • София

Joy Joy

Даниии е тая вечер ще ни умориш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Жани  Hug Hug Hug

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,хареса ли ти серията на Слънцата  newsm78

# 231

Жанка Hug Hug Hug

Охх,тука много хубав Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 232
Хайде,Йо,честити подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жани,мераба  Hug Hug

# 234
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

аааааааааааааааа ужасно любима песен, айде няма да има танци, че стана късно, ама да си кажа все пак

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде,Йо,честит подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet
Дани,може да не съм аз бе,как веднага ме скипри  hahaha hahaha hahaha

# 236
апчетата ли раздавате бе джанъм Peace Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

# 237
  • У Диспансера ...♥♥♥

аааааааааааааааа ужасно любима песен, айде няма да има танци, че стана късно, ама да си кажа все пак
За танци,никога не е късно

# 238
  • София
Хайде,Йо,честит подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet

Дани  Heart Eyes Hug Hug Ирче то се знае кой е шивача на диспансера  Mr. Green Joy Joy

# 239
Хайде,Йо,честит подписани вече гащурки   bouquet  bouquet  bouquet  и за майстор шивача Ирка   bouquet  bouquet  bouquet
А,не,аз познавам веднага  Naughty  Joy  Hug Пък и дръннах на Беа един телефон за всеки случай да ми потвърди  hahaha hahaha hahaha

Много хубав колаж от гъркините  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт