Звездни компромати - 192 част

• 56 199
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Андреа и Моника
 Shocked Shocked Shocked

Алисия по гащи пак

Алисия много я харесвах като външност с дългата коса преди да почне да се тунингова. Какво хубаво момиче беше!

# 152
  • София
Тези две снимки са тотален хит.  Grinning
А това наистина ли е Мария или майка й...

Кали май няма никакви интервенции по лицето си. Същата е, макар че дадената снимка кой знае отпреди колко години е.

# 153
  • Варна
Мария май си е изпилявала нослето newsm78

Дано да го е направила, а не да е фотошоп, защото на горната снимка, съм сигурна, че е претърпяла близка среща с лайнер.

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 13:08 от missNoir

# 154
Цитат
А защо позите са все едни и същи - кравешки поглед нейде към светлото бъдеще? Защо не гледа в камерата на нито една от снимките?
За да гледаш в камерата, трябва да имаш какво да й "кажеш"  Mr. Green Когато си с космос в междуушието е по-добре да гледаш към Орион  Mr. Green

Много си права Peace

За снимката на Мария - тя е, майка й няма такива устни Mr. Green

# 155
# 156
# 157
Добре де това наистина ли ви изглежда на 40 години?! Ако го чуя още веднъж направо ще скоча от някъде като знам как изглеждат жени на по 40 години. Не я харесвам нито като поведение, нито шоуто й, но визията й е много хубава и си отговаря на възрастта.

Скрит текст:

# 158
Аз не бих казала 40, но 30 и отгоре със сигурност.

# 159
  • Варна
Със сигурност не изглежда на 26г...на толкова ли стана?

Да не е чак 40г, но много близо до тази заветна и страшна възраст, но на жена, която максимално се възползва от иновациите в естетичната дерматология, от много години полага грижи за себе си и единствената й грижа е собствения й ореол.

Това, че детето е болно, с грип/сополи/варицела/не спи нощем/капризничи и не слуша по цял ден и всички плюсове на майчинството, не позволява да й се наслагват, има други хора, за които е цялата тази дандания.

Не съм хейтърка, дори напротив, в сегашния й вид, много ми харесва.

# 160
  • София
Аз не бих казала 40, но 30 и отгоре със сигурност.
Предлагам да приемем 35 г. и да си стиснем дружно ръцете.  Mr. Green

# 161
Аз не бих казала 40, но изглежда състарена в сравнение с последните 3-4г . Сега отслабнала ли е, скули ли си  е правила- не знам, но видимо изглежда състарена.

# 162
Снимките минават през такава обработка, че всички изглеждат на една възраст - неопределена  Mr. Green на живо само може да се направи преценка, така по снимки - аз поне не бих могла.
Харесвам Николета като външност, единствената ми забележка е за тена, малко по-светъл ще е по-добре.

# 163
Чудя се тази жена постоянно ли ходи на солариуми за да поддържа този тен?  newsm78

# 164
Тя последните 8г май не излезе от солариума, освен докато беше бременна.  Peace
Имаше една фотосесия за плейбой, където по-изглеждаше на годините си.
http://cdn.provision.bg/ehhaa.com//krasivi/media/news/2387/6e4c2 … 270f44f7b96f1.jpg
 Иначе  и като беше на 22-23 пак изглеждаше по-голяма, но не й повехнала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт