Звездни компромати - 192 част

• 56 214
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Чудя се тази жена постоянно ли ходи на солариуми за да поддържа този тен?  newsm78
Според мен си има и малко по рождение.  Wink

# 166
Аз не бих казала 40, но изглежда състарена в сравнение с последните 3-4г . Сега отслабнала ли е, скули ли си  е правила- не знам, но видимо изглежда състарена.
Бих добавила и постоянното печене в солариум и резултата е 10 години отгоре, колкото и да е красива в момента никак не изглежда на 26 год  Peace

# 167
Аз подозирам, че спи в солариума. Но всъщност вече "звездите" масово използват спрей-тен, солариумите са демоде.

А Мария на снимките от интервюто е пъъъълен ужас! Колкото до дрехите и от концерта, след една бърза справка в нет-а-порте ризата струва 890евро, а полата в luisaviaroma е била на цента от 1350 евро, но вече е изчерпана. За бодито и обувките нз, но на мен Мария ми хареса на концерта изключвайки косата и.

# 168
Спрей-тена е доста по-зле от солариума, той докарва оранжевикавия ефект с който се фръцка Андрейчето Peace

Скрит текст:

# 169
Спрей-тена е доста по-зле от солариума, той докарва оранжевикавия ефект с който се фръцка Андрейчето Peace

Скрит текст:
но май е по-безопасен от солариума, което хич не е за пренебрегване

# 170
Ми може и по-безопасен да е, то си зависи и от типа кожа. Ама да не подхващаме пак спора за солариумите, че всеки си има мнение  Wink

# 171
  • на кого му пука
А защо изобщо е нужно да изглеждат като препечени филии?Какво и е на бялата кожа?
Първа снимка на Зак Ефрон след счупване на челюстта.

# 172
Дали това наистина е Коцето? http://24bulgaria.blogspot.com/2013/12/blog-post_494.html

# 173
# 174
  • на кого му пука
Едва ли.

# 175
Долната част на тялото му ми изглежда като зле скопосан фотошоп.

# 176
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 hahaha hahaha hahaha

# 177
# 178
Единственото по-грозно от много препечена в солариума жена ми е много препечен мъж.... Whistling

# 179

Общи условия

Активация на акаунт