Звездни компромати - 192 част

• 56 306
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  bouquet

# 91
В тоя ред на мисли, една моя позната се състари яко, когато роди дъщеря си. Беше на 35 години, а изглеждаше на 50...Като й поотрасна детето, тя се поосвежи и се доближи на външен вид до възрастта си. Така че, много зависи и от обстоятелствата. И все пак, според мен си изглежда добре.

Много често го наблюдавам Peace
Сигурно и аз съм била така.
Особено, ако мъжът е слаб, а на родилата жена й трябват поне година и половина, за да свали кг.
Ако мъжът е пълен и е изкарал и той една бременност, но без да роди и шкембето му си стои в 5-6 месец, тогава разликата не е толкова видима и крещяща.
Майка ми си е сложила една снимка в рамка от изписването на пръвото ми дете, там съм на 25 с 30 кила отгоре, мъжа ми е на 29, нормално телосложение, еми като леля съм му  Embarassed Embarassed Embarassed

Пример за това е фолк певицата Кали, която се изявява като коментатор в брадъра. Преди няколко седмици изглеждаше някакси по-свежа. Вчера отново беше коментатор, в деветия месец..сякаш беше качила 5 години отгоре..

# 92
Гост редактор на Декемврийския брой на Парижкото издание, затова и Дейвид цъфна по снимките  Laughing
А Кейт Мос?

# 93
# 94
# 95
Да живее фотошопа и добрите гримьори.Така фотошопната и китосана изглежда чудесно

# 96
# 97
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да живее фотошопа и добрите гримьори.Така фотошопната и китосана изглежда чудесно
Фотошопът в тази фотосесия е направо несъществуващ в сравнение с наложилите се напоследък тенденции. И да, страхотно изглежда Кейт- чисто и просто знае как се позира в такива фотосесии. А не просто да зяпне като риба на сухо и да вирне силиконови балони.

# 98
Гост редактор на Декемврийския брой на Парижкото издание, затова и Дейвид цъфна по снимките  Laughing
А Кейт Мос?

Кейт ще бъде нещо като парт тайм моден редактор на британското издание от идната Пролет.

# 99
# 100
  • София
Само силиконките й липсват. Иначе зее като шаран на всички снимки.  Mr. Green
За мен тя е от жените, които винаги изглеждат нечистоплътни.

# 101
  • Варна
Хайде стига, де, супер си е Кейт.

# 102
  • София
Добре де, аз какво да направя, че не я харесвам.

# 103
  • Варна
Не си длъжна да я харесваш, но да казваш, че е нечистоплътна...

# 104
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Заедно с Бюндхен, Водянова и Аризона Мюз, Мос е една от много малкото моделки, които знаят как да направят от актовата фотосесия нещо повече от гениталии на показ. Неслучайно Кейт и Наталия са едни от най-често сниманите лица (и тела) в библията на еротичната фотография- календара на "Пирели".
Въпросната фотосесия не е най-хубавото, което съм виждала от нея, но и в този си вид е по-добра от това, което може да се види обичайно в "Плейбой". А самата Кейт отдавна не е конкуренция с физически данни на два пъти по-младите от нея момичета, което прави още по-впечатляващ факта, че все още е в пъти по-желана от модните издания от тях.

Тонка, не го пиша това, за да се заяда с личното ти мнение- не си единствената, която не я харесва Peace.

Общи условия

Активация на акаунт