Звездни компромати - 192 част

• 56 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Tам през Атлантическия океан
Назад някой каза че Николетка изглежда като 40 годишна жена  Wink
сега като  joy_r пусна сн. с Ева Лонгория  Heart Eyes .....еми , какво да кажа приличат си , така като за години  Laughing двечките  Peace

На Катето от Ритон ме кефят снимките , моЖ да има фш но па вс. друго и е натюрел  Peace

# 196
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А на колко е Ева?

# 197
# 198
Кара Делевайн, 1, 2

# 199

38. Родена е на 15.03.1975.

# 200
  • Tам през Атлантическия океан

Koлкото  мене   Grinning

# 201
Джески Алба има страшен стрийтстайл, на всичките папарашки снимки, все едно е фотошопната. Истинска красавица.

# 202
Джеймс Франко Heart Eyes

# 203
Назад някой каза че Николетка изглежда като 40 годишна жена  Wink
сега като  joy_r пусна сн. с Ева Лонгория  Heart Eyes .....еми , какво да кажа приличат си , така като за години  Laughing двечките  Peace

Да не кажа, че Ева Лонгория изглежда по-свежа в лице от последните снимки на НиЛо от рождения й ден  Peace

# 204
Сем.Енчеви 1   2  3

4   5

6   7

8  Heart Eyes

Изглежат много добре,а малкият е голям красавец  Grinning

# 205
От тоя доктор ме побиват тръпки. Не бих му дала и с марля да ме доближи, какво остава за скалпел...
Е жена му, с тая обратна захапка и тя ми е страшна (на снимки изглежда много добре (без устата).

# 206
Тези снимки са толкова обработени,че на моменти Теди чак хубава ми се стори  Crazy А той наистина има някакъв налудничав поглед,но е симпатяга  Flutter

# 207
Тези снимки са толкова обработени,че на моменти Теди чак хубава ми се стори  Crazy А той наистина има някакъв налудничав поглед,но е симпатяга  Flutter

Чак се разбрах ,че Теди Велинова е женена за д-р Енчев  ooooh!
Дано поработи върху жена си  Mr. Green
Бебока е много сладък  Simple Smile

# 208
Аз много ги харесвам като семейство. Тя не е виновна,че се е родила с по-груби черти на лицето и също наслужава да бъде обичана жена. Радвам се, че човек като него, около който пърхат сума ти и изваяни силиконови кифлички е избрал нея / отчитам, че я също има поправки/ Peace

# 209
Аз много ги харесвам като семейство. Тя не е виновна,че се е родила с по-груби черти на лицето и също наслужава да бъде обичана жена. Радвам се, че човек като него, около който пърхат сума ти и изваяни силиконови кифлички е избрал нея / отчитам, че я също има поправки/ Peace
Единственото ,което не и харесвам е обърнатата захапка.
Другото си е перфектно - очи ,тяло ,умствен багаж...

Общи условия

Активация на акаунт