Звездни компромати - 192 част

• 56 326
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Аз много ги харесвам като семейство. Тя не е виновна,че се е родила с по-груби черти на лицето и също наслужава да бъде обичана жена. Радвам се, че човек като него, около който пърхат сума ти и изваяни силиконови кифлички е избрал нея / отчитам, че я също има поправки/ Peace

Браво!!!  202uu

# 211

Гледам, че е с Даниел Брюл. Някакъв съвместен проект ли имат?
Джесика Алба много грозно си замята косата от известно време. Иначе е много красива, да.

# 212
  • София
брей- кейт и уилям да гледат и да се учат как се прави първа фотосесия на бебе,  а не като тях - да се въргалят на някакво одеало в задния двор, бащата на кейт да снима и за капак - семейният пес на всяка снимка. и точно 3 снимки на кръст. че даже и кейт от топшоп се облякла. срамота. пак казвам - да гледат и да се учат :mrgreen

# 213
брей- кейт и уилям да гледат и да се учат как се прави първа фотосесия на бебе,  а не като тях - да се въргалят на някакво одеало в задния двор, бащата на кейт да снима и за капак - семейният пес на всяка снимка. и точно 3 снимки на кръст. че даже и кейт от топшоп се облякла. срамота. пак казвам - да гледат и да се учат :mrgreen

Сесията на Енчеви е доста по-голяма,аз подбрах няколко снимки  Laughing

# 214
Елфичка, дай линк към цялата сесия, интересно ми е.

# 215
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам, че е с Даниел Брюл. Някакъв съвместен проект ли имат?
Мдааа, при това филм на не кого да е, а Майкъл Уинтърботъм- ето този Simple Smile

# 216
Елфичка, дай линк към цялата сесия, интересно ми е.
Заповядай!
https://www.facebook.com/angel.enchev.543/media_set?set=a.562366 … 993660&type=1

# 217
Няма снимка на която Джесика Алба да е размъкната
Много е стилна винаги от краката до главата.
Красива е всякак.За разлика от много холивудски звезди .

# 218
Мерси! Много хубави дрешки има детето, като изключим тигровото костюмче, не си падам по такива.

# 219
Теодора сменя 3 прически и няколко тоалета, доста hard work ще да е било, за иначе обикновените и уж домашни снимки пред камината Mr. Green

# 220
Фотосесията не беше май домашна за фейсбук, ами професионална за някое списание. Поправете ме ако греша  Peace

# 221
Фотосесията не беше май домашна за фейсбук, ами професионална за някое списание. Поправете ме ако греша  Peace
Може, няма да се учудя даже. Ако не се лъжа, имаха и още една, по-ранна, за Стори, пак с бебо. Мисълта ми беше, че можеше да е по непринудена. А не задължително да покажем колко скъпи неща притежаваме и прочие. Но всеки със вкуса си Peace

# 222
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Теодора сменя 3 прически и няколко тоалета, доста hard work ще да е било, за иначе обикновените и уж домашни снимки пред камината Mr. Green

За сп. Hello! България
Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

И фотосесия на Нансито за хепи:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151904144672648.1073 … 762647&type=3

# 223
Ах, Ритонката... ами, че тя една съща "мадам"!

# 224

Охохо, как го е захапала! А той на третата снимка - страшна поза. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт