Звездни компромати - 192 част

• 56 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Теодора сменя 3 прически и няколко тоалета, доста hard work ще да е било, за иначе обикновените и уж домашни снимки пред камината Mr. Green

За сп. Hello! България
Фотограф: Костадин Кръстев-Коко

И фотосесия на Нансито за хепи:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151904144672648.1073 … 762647&type=3

Отвратителен нос има това момиче  Outta Joint

# 226
 Бебето на д-р Енчев и Теди Велинова е страхотно Heart Eyes

# 227
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Прекрасна е Нанси- с тези изумителни очи Heart Eyes

По казуса Ева и Николета- според мен силният тен състарява младото лице и подмладява възрастното. Затова и всички препечени кифли на по 20 изглеждат на 30+.

# 228
Аз пък си мисля, че Николета е от този тип жени, които имат по зряло излъчване, като Ева Мендес например, и които с годините стават все по-хубави.

# 229
...

По казуса Ева и Николета- според мен силният тен състарява младото лице и подмладява възрастното. Затова и всички препечени кифли на по 20 изглеждат на 30+.
+1
 И аз точно с такива  впечатления оставам. Отделно, когато една  жена не е латиноамериканка по природа , а се пече като шантава в солариума и си исушава кожата...  Laughing

# 230
Моята теория е пък, че в общия случай родилите жени, колкото и млади да са, винаги изглеждат като жени. Чертите се изменят необратимо, не непременно в негативен аспект, просто стават по-женствени, а цялостното излъчване става по-зряло.

# 231
  • Бургас
Аз пък харесвам Теди Велинова.Има различно,но много красиво лице.Детето е страхотно!
Само тоз нейния мъж д-р Енчев не мога да го харесам,направо ми е противен.
Яво заради тъпите реклами,които се въртяха,но ми е гнусен,нещо като мъжка кифла.

# 232
  • Варна
Аз да си кажа, че единствената мисъл, която прелетя в глава ми, като видях Ритонката, беше:
" Господи, благодаря ти, че нямам такива цици! Аз съм късметлийка!"

# 233
Джой, от толкова облъчване със снимки на Том накрая взех да го харесвам. Whistling Laughing  bouquet
Поне като не успявам да ви просветля в иконските качества на Кейт Мос, да съм спокойна, че нещо съм свършила в тоя форум Laughing.
От сега ти казвам-за Кейт Мос нямаш шанс. Crossing Arms Wink
ПОдкрепям мнението,че изглежда мърлява и не разбирам какво й харесват. Но пък от друга страна-какво пък разбирам аз от модни икони. Whistling
Затова обикновено си запазвам мнението за себе си.

# 234
Иска ми се да споделя кои жени според мен остаряват по бързо.
Тези с едрите черти .Големи устни ,силен поглед и фатален изглед тип М.Белучи
са много ефектни като млади , но около 50 те са трагедия .
Красиви до късна възраст остават тези с по нежни ,детски черти като Мег Райън .
с по усмихнато и чаровно излъчване .

# 235
  • Бургас

На 70% съм сигурна, че е гей.  Confused

Ах, Ритонката... ами, че тя една съща "мадам"!

Точно  Peace

Фотосесията на Теди Велинова и д-р Енчев много ми хареса, въпреки че не ги харесвам и двамата. Бебока е само за щипкане и гушкане  Heart Eyes

# 236
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От сега ти казвам-за Кейт Мос нямаш шанс. Crossing Arms Wink
ПОдкрепям мнението,че изглежда мърлява и не разбирам какво й харесват. Но пък от друга страна-какво пък разбирам аз от модни икони. Whistling
Затова обикновено си запазвам мнението за себе си.
Ами явно целокупното форумство наистина няма глас- екипът на "Воуг" вероятно знае кой да избере за редактор най-добре Mr. Green.

Мисс, защо така, не дърпай дявола за опашката Confused
(и аз имам някои съмнения Laughing)

# 237
  • София
Мег Райън е с доста пластики, така че е трудно да се твърди, че изглежда добре заради по-фини черти на лицето. Peace

# 238
По принцип харесвам Мег Раян, сладка ми е, но след известно (сериозно) количество пластики и тя се е позагрозила според мен

Скрит текст:

# 239
  • Бургас
Аз мисля,че точно жените с едри черти и по-дебела кожа остаряват по-бавно.Съдя по моите връстнички.Като момиче имах много тънка и красива кожа и нежни черти.Много е красиво да я имаш на младини,но сега ефектът е обратен. Cry
Мои приятелки с по-груба характеристика сега са по-младолики.
Сравнението с холивудските прими не е уместно.Там яко играе ножа и други фактори.

Общи условия

Активация на акаунт