Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
Какви са най-честите симптоми на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча болките в кръста и корема по време на бременност?
Болките в кръста и корема по време на бременност са често срещани. За да ги облекчите, уверете се, че имате правилна позиция за сядане и лежане, правете умерени упражнения, обмислете масаж или прилагане на топли компреси. Важно е да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на болката, тъй като те могат да бъдат индикация и за други проблеми.
-
Какво представлява синдромът на изчезващия близнак?
-
Какви са най-честите симптоми на бременността?
-
Какви са препоръките за физическа активност и упражнения по време на бременност?
-
Какви са някои методи за облекчаване на болките в кръста по време на бременност?

.
направо беше невероятно !!! През първата бременност можеби е било и от възрастта или просто тогава така са били нещата ама нямаше чак такова вълнение
. Още размишляваме за БХС , ама доки каза "за мен не си рискова, ама сами си преценете"
. Вече сме казали на всички, на каката ,на баби и дядовци , на колеги
. Това със гаденето, болките и ненаспиването направо ме докарва до лудост понякога ама все си викам оооще малко и ще мине
. При мен като че ли се забавя растежа амааа не чак толкова че да спре . За жалост и аз съм от тия с чувствителната кожа и кола маската направо ме довърши последния път с един гаден обрив. Затова епилатор на по нечувствителните места а за останалите бръснача .
Луда работа,а?